Business development manager/Business analyst

Julkaistu 20.01.2020

Terveystalo on Suomen verkostoltaan suurin terveyspalveluyritys. Tarjoamme yleis- ja erikoislääkäripalveluja, työterveys- ja työhyvinvointipalveluja, sairaalapalveluja, diagnostiikkapalveluja (laboratorio, kuvantaminen ja seulonta), kliinisiä lääketutkimuksia ja suunterveyden palveluja. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,5 miljoonaa. Vuonna 2019 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 260 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Oma väki sanoo, että olemme joustava ja työntekijää arvostava työpaikka, jossa on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä entisestään.

Terveystalo etsii nyt joukkoonsa ongelmanratkaisusta ja monien sidosryhmien kanssa työskentelystä motivoituvaa Business analystia/Business development manageria! Tässä tehtävässä pääset syventymään Terveystalon palveluiden kysynnän ja tarjonnan ennustamiseen sekä asiakasvirtojen tutkimiseen ja ohjaamiseen. Olet osa tiimiä, jonka tavoitteena on saada palveluiden kysyntä ja tarjonta kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla: asiakas halutaan siis ohjata oikeaan aikaan oikealle asiantuntijalle ja oikean kanavan kautta. Tähän vaaditaan kysynnän ja tarjonnan ennustamisen lisäksi palveluiden saatavuuden ja hinnan optimointia, palvelutasojen eriyttämistä hoitotarpeita vastaavaksi ja riittävää näkymää ja prosesseja asiakasohjaukseen.

Tehtävässä tulet siis vastaamaan muun muassa asiakasohjauksen analytiikasta, uusien tuottojohtamisen toimintamallien rakentamisesta sekä myöhemmin niiden operatiivisesta johtamisesta Terveystalolla. Tämä rooli mahdollistaa sinulle selkeän kehityspolun ja osaamisesi karttuessa saat uusia vastuualueita. Aloitat perehtymisesi analytiikan parissa, jonka jälkeen tehtävänkuvaasi astuvat myös liiketoiminnan kehitystehtävät ja myöhemmin operatiivisen johtamisen vastuut.

Ideaalikandidaattimme omaa soveltuvan koulutustaustan, erinomaiset ongelmanratkaisutaidot ja kiinnostusta analytiikkaa ja digitaalisia palveluita sekä niiden kehittämistä kohtaan. Hyvät sosiaaliset taidot ja halu tehdä yhteistyötä monien tahojen kanssa nähdään myös tärkeinä. Sinun ei tarvitse olla valmis analytiikan ammattilainen, mutta arvostamme aikaisempaa kokemustasi alan parista. Toivomme sinulta ennen kaikkea sinnikästä asennetta ja halua ottaa itse selvää asioista ja opetella uutta tarpeen mukaan. Tehtävässä on mahdollista aloittaa osa-aikaisena, joten se sopii myös opintojaan viimeistelevälle. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. tuotantotalous, information and service management tai taloustiede 
 • Analyyttisyyttä, ongelmanratkaisutaitoja ja halua tehdä yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa 
 • Aktiivista otetta: viet asiat loppuun ja tarvittaessa omatoimisesti etsit tietoa ja kehität osaamistasi  
 • Kiinnostusta digitaalisten palveluiden kehittämistä kohtaan 
 • Erinomaista Excel –osaamista 
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Osaaminen QlikViewn tai Qlik Sensen parista
 • SQL-osaaminen 
 • Azuren ympäristön tuntemus
 • Aikaisempi kokemus analyytikon tehtävistä 

Tarjoamme sinulle: 

 • Uniikin mahdollisuuden olla mukana muuttamassa terveydenhuollon perinteisiä toimintamalleja kohti älykästä ja digitaalista asiakasohjausta 
 • Tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ja laittamaan oppimasi teoriapohjan käytäntöön 
 • Rempseän ja kompaktin kokoisen tiimin, joka tukee kehittymistäsi   
 • Modernit toimitilat ydinkeskustassa 

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si viimeistään 3.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/terveystalo-business-development-manager-business-analyst-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Terveystalosta työnantajana voit lukea lisää osoitteesta https://www.terveystalo.com/fi/Yritystietoa/Terveystalo-tyontantajana/Digital-Health/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Terveystalon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen