Harvia Group

Business Development Manager (Strategy / M&A)

Julkaistu 01.06.2021

Business Development Manager (Strategy / M&A)

Harvia on johtava kansainvälinen sauna- ja spa-yhtiö. Harvia haluaa tarjota ihmisille rentouttavia hetkiä ja luontaista hyvinvointia niin kotona kuin julkisissa sauna- ja spa-tiloissakin. Harvialla on kattava tarjooma kiukaista ja tarvikkeista aina kokonaisiin sauna- ja spa-ratkaisuihin. Harvian perustaja Tapani Harvia rakensi ensimmäiset puukiukaat läheisilleen vuonna 1950. Harvia on kasvattanut liikevaihtoaan tasaisesti sekä orgaanisesti että yritysostoin. Harvian liikevaihto vuonna 2020 oli 109.1 miljoonaa euroa. Harvian oikaistu liikevoitto samana vuonna oli 24.4 miljoonaa euroa, eli 22.4 % liikevaihdosta. Harvia työllistää yli 600 ammattilaista Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Hieman vajaa puolet yhtiön työntekijöistä on Keski-Suomen Muuramessa. Yrityksestä voit lukea lisää täältä.

Etsimme Harvia Groupin strategiatyöhön vahvistusta! Haussa on Business Development Manager, joka tulee työskentelemään läheisessä yhteistyössä Harvian johtoryhmän kanssa. Tässä roolissa tehtäväkenttänäsi on Harvian yritysstrategia ja tulevat yrityskaupat. Tehtävässä olet mukana strategiatyössä analysoimassa ja visualisoimassa dataa, mallintamassa prosesseja sekä kokoamassa informaatiota ja tuottamassa esityksiä. Autat johtoa luomaan, kuvaamaan ja implementoimaan strategiaa. Jatkuvan strategiatyön lisäksi pääset mukaan yrityskauppojen valmistelu-, toteutus- ja jalkautusvaiheisiin. Tähän liittyen otat projektijohdollista vastuuta, teet dokumentointia, toteutat laskelmia ja pidät huolen sopimuksista sekä eri osa-alueiden etenemisestä sovitusti. Lisäksi olet mukana työskentelemässä erilaisten sidosryhmien parissa kuten lakimiehien, investointipankkiirien ja muiden yritysten yhteyshenkilöiden.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on nopea omaksumaan uusia ja isoja kokonaisuuksia sekä työskentelemään tehokkaasti kohti tavoitteita. Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta strategiatyöhön liittyen. Osaat luoda suunnitelmista selkeitä malleja sekä tuottaa ja koota relevanttia informaatiota johdon päätöksenteon tueksi. Sinulla pyörii siis näppärästi Excel ja Powerpoint, mutta viihdyt myös presentoimassa ja vuorovaikutuksessa niin asiakkaiden kuin sisäisten sidosryhmien parissa.

Business Development Managerina työskentelet pääsääntöisesti Harvian pääkonttorilla Muuramessa Jyväskylän vieressä. Harvia tarjoaa joustavuutta työntekoon ja mahdollisuutta työskennellä etänä osan viikosta. Tehtävä edellyttää koronan hellittäessä myös matkustusvalmiutta ulkomaille (noin kerran kuukaudessa). Toivoisimme, että pystyt aloittamaan tehtävässä syksyn alussa.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia kaupallista korkeakoulututkintoa
 • Aiempaa työkokemusta strategiatyön parista – esim. konsultoinnin tai muun suunnittelun parista.
 • Nopeaa oppimiskykyä sekä joustavuutta ja tehokkuutta toimia nopeassa ympäristössä
 • Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti Excel- ja Powerpoint- osaamista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi työkokemus yrityskauppoihin liittyen
 • Kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä
 • Osaaminen BI-työkaluista (esim. Qlik Sense, PowerBI)

Harvia tarjoaa sinulle:

 • Paikan kansainvälisessä ja tunnetussa yhtiössä! Harvia on kasvava ja kannattava yritys, joka on listattu myös Nasdaq Helsingin pörssilistalla
 • Mielenkiintoisen position yrityksen strategian ja yrityskauppojen parissa – pääset liiketoiminnan ja päätöksenteon ytimeen, joten työpanoksellasi on suoraan merkitystä Harvian toimintaan
 • Nopeatempoisen ympäristön, joka tarjoaa vauhtia ja muuttuvia tilanteita – Harvialla liikutaan vauhdikkaasti ja ketterästi. Lisäksi yritys tarjoaa kansainvälisiä ja monipuolisia haasteita
 • Yrityksen, jossa on mahdollisuus luoda pidempääkin uraa, kehittyä ja ottaa vastuuta

Kuulostaako tämä seuraavalta uramahdollisuudeltasi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 13.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten keskiviikkona 2.6. klo 15-16 ja tiistaina 8.6. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Harvia Groupin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Business

Flovio etsii Senior Consultantia liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Tässä työssä osallistut monipuolisiin operaatioiden ja liiketoimintaprosessien kehitysprojekteihin, jotka ovat laajuudeltaan vaihtelevia: muutaman viikon mittaisista vuoden kestäviin projekteihin. Työssäsi toimit asiakasrajapinnassa ja teet tiivistä yhteistyötä sisäisen tiimin kanssa. Lue lisää ja hae paikkaa!

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen