Business Intelligence Developer

Julkaistu 18.02.2021

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 1600 asiantuntijaa, joista suurin osa toimii vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjotaan ja millaisen tankkauskokemuksen S-ryhmä tarjoaa ABC-asemilla.

SOK ITD vastaa suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Datalla johtaminen ja sen kehittäminen on yksi keskeisistä SOK:n painopistealueista niin nykyisten kuin tulevienkin palveluiden ja konseptien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

 

SOK ITD:n Data & Analytics- tiimi etsii kokenutta osaajaa kehittämään Business Intelligence -ratkaisuja erityisesti Matkailu- ja ravintola-toimialan tueksi. Tässä vakituisessa ja täysipäiväisessä Business Intelligence Developerin roolissa pääset ratkomaan volyymin ja liiketoiminnan asettamia kiehtovia ja pulmallisia haasteita: Esimerkiksi sitä, miten valjastaa palvelukehityksen miljardien rivien data yli kahden miljoonan asiakasomistajan hyödyksi siten, että tarjolla on vain parhaita palveluita, oli kyseessä sitten yöpyminen Sokos Hotellissa Vuokatissa tai auton tankkaus ABC:llä Pukkilassa. Arjessasi, BI-Developerina, tuet liiketoiminnan päätöksentekoa tarjoamalla tukea ja osaamista analytiikka- ja raportointitarpeiden täyttämiseen. Työssäsi käsittelet suuria määriä dataa, kehität raportointia sekä osallistut tietovarastoinnin analytiikkaratkaisujen kehittämiseen. Työskentelet ensisijaisesti Cognos Analytics -alustalle toteutettavan kehityksen parissa. Pääset osaksi monialaista tiimiä ja toimit läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa määritellen tarpeita sekä toteuttaen tarpeisiin pohjautuvia data- ja tietopyyntöjä. Sidosryhminäsi ovat myös muut kehittäjät sekä liiketoimintakäyttäjät, joten työsi on ihmisläheistä.

Työssäsi sinua tukevat SOK ITD:n toimivat prosessit ja toimintamallit, joiden ansiosta voit keskittyä olennaiseen. Työsuhteesi alussa perehdyttämiseesi panostetaan ja työtäsi tuetaan pyyteettä niin toimittajien kuin loistavien kollegoiden toimesta. Työyhteisö tarjoaa sinulle turvallisen ympäristön olla sellainen kuin olet: SOK ITD:llä kaikki ovat tasavertaisia ja arvostavat niin toisiaan kuin myös rehtiä työntekoa – töitä tehdään tosissaan, mutta ei totisesti. SOK:lla ollaan ylpeitä jokaisen tiimiläisen osaamisesta, ja yhteiset tavoitteet asetetaan korkealle: Rimaa ei aseteta lähtökorkeuteen, mutta tiimissä ei kuitenkaan tavoitella tähtiä, vaan tavoitteet on tehty yhdessä saavutettaviksi.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen? SOK ITD:n kehitysmyönteisyys ja kehittämisen mittakaava tarjoaa sinulle kiinnostavia ura- ja kehittymismahdollisuuksia. SOK ITD:n digitaalinen harppaus on siinä vaiheessa, että siihen osallistuvat saavat jatkuvasti kehittää omaa osaamista ja kokeilla uusia asioita, joita kukaan ei ole aiemmin kokeillut. Kovan perustyön lisäksi tiimissä päästään soveltamaan uusinta teknologiaa sekä reagoimaan yhteiskunnan muutoksiin. Tässä tiimissä kehittymisesi ei junnaa paikallaan, vaan pääset itse vahvasti vaikuttamaan siihen, että työ, jota teet, on myös innostavaa ja palkitsevaa. Lisäksi työ ja projektit tarjoavat tiimille mahdollisuuden syventää liiketoimintaymmärrystä, minkä moni on kokenut kiehtovana.Tiimin tuen ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi SOK ITD tarjoaa sinulle S-ryhmän kattavat henkilöstöedut sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Työtäsi voit tehdä paikasta riippumatta, mutta tiimisi toiveena kuitenkin on, että he pääsisivät tapaamaan sinua säännöllisesti myös kasvotusten, kunhan koronarajoitukset hellittävät.

Mitä etsimme?

  • BI-työkalujen osaajaa! Vahvasti eduksesi on aiempi osaaminen Cognos Analyticsin parista, mutta jos sinulta löytyy jostain toisesta raportointityökalusta vankkaa osaamista ja kiinnostusta Cognoksen pariin, niin voit menestyä tässä tehtävässä.
  • Henkilöä, joka on aktiivinen, reipas ja dataorientoitunut IT-osaaja, jolta löytyy intoa kehittää entistä tehokkaampia menetelmiä datan analysoinnille.
  • Osaamista SQL-kielestä ja tietokannoista, sekä kokemusta pilvialustoista (erityisesti AWS:stä on hyötyä tehtävässä). Myös tietomallinnuksen ja – arkkitehtuurin osaaminen on eduksesi.
  • Hyvää vuorovaikutteista tekijää, joka ottaa omista tehtävistään johtajuutta ja vie asioita omatoimisesti ja positiivisella otteella eteenpäin.

Haluatko päästä merkittävään rooliin kehittämään asiakasomistajille entistä paremmin heidän arkeaan tukevia palveluita? Mikäli vastasit kyllä, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 7.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haethan tehtävää heti, koska etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) ja helpoiten tavoitat sähköpostilla.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaamme SOKn palkkalistoille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Business

Do you have earlier experience from working in a team and/or in customer surface?
Enfuce is now looking for a new Subject Matter Expert (SME) in payments to join our diverse and highly competent team. As an SME, you will have a key role in building and maintaining our card issuing service. This position is a great fit for you if you already have some experience working with customer surfaces and you are eager to develop your technical skills and knowledge further. You would describe your working style as precise and analytical and you already have some knowledge from the payment industry. Read more and apply now!

Business

Do you have analytical skills and an understanding of statistical models? Saldo Finance’s functions are expanding and now they are looking for a Data Analyst to join their skilled team. In this comprehensive position, your responsibility is to develop the statistical models by using R and Python. Saldo is a fast and responsible loan provider with over 500 000 customers in Finland, Sweden and Lithuania. Read more and apply soon!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen