Central Back Office -työntekijä

Julkaistu 23.01.2019

GRENKE -markkinajohtaja Euroopassa ”Small ticket IT- leasing” -osaamisalueella. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT -hankintoja. Rahoitamme mm. IT-laitteita, sekä standardiohjelmistoja. Pelkkiä ohjelmistoja sisältävät paketit kuuluvat myös rahoituksemme piiriin. Lähes 40 vuoden IT -leasing kokemuksella kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja olemme ajan tasalla tietotekniikkahankintojen rahoituksista ja muuttuvista tarpeista.

GRENKEllä on yli 120 toimipistettä kattaen 32 maata maailmanlaajuisesti. Olemme yksi Euroopan suurimmista yksityisistä rahoitusyhtiöistä. GRENKEläisiä on tällä hetkellä n. 1200 ja määrämme kasvaa koko ajan.

Nopean kasvun keskellä GRENKE etsii nyt energiseen tiimiinsä Central Back Office -työntekijää leasingsopimusten käsittelyyn. Tehtävä sopii tarkalle, järjestelmälliselle ja huolelliselle tekijälle, joka on kiinnostunut pitkäaikaisesta työsuhteesta dynaamisessa ja viihtyisässä työympäristössä.

Tulet toimimaan eri toimipisteiden myyntitiimien tukena. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi leasingsopimusten aktivointi, tietojen syöttäminen järjestelmiin, postitus, skannaus ja raportointi. Tehtävässä toimit myös asiakasrajapinnassa sähköpostitse ja puhelimitse. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja itsenäistä henkilöä, jolle myös rutiiniluonteiset työtehtävät ovat mieluisia. Toivomme, että sinulta löytyy innostusta oppia lisää leasingintoiminnan kokonaisuudesta. GRENKEn tulevaisuuden kasvutavoitteet mahdollistavat siirtymisen myös toisiin tehtäviin osaamisesi karttuessa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteesi alussa. Pääasiallisia työvälineitäsi ovat MS Office -ohjelmien, sähköpostin ja puhelimen lisäksi GRENKEn omat tietojärjestelmät, joihin sinut opastetaan perusteellisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Tarkkuutta ja huolellista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Tiimityötaitoja
 • Oppimishalua ja innostunutta asennetta
 • MS Office-osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi:

 • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. tradenomi)
 • Työkokemusta vastaavista tarkkuutta vaativista työtehtävistä tai esimerkiksi asiakaspalvelukokemusta
 • Ruotsin ja saksan kielen taitoa
 • Rahoitusalan opintoja

GRENKE tarjoaa sinulle:

 • Dynaamisen työskentelympäristön ja uudet viihtyisät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa
 • Energisen tiimin sekä hauskan ja rennon meiningin
 • Pitkäaikaisen ja oppimisen mahdollistavan työtehtävän
 • Kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden toimialakohtaiseen bonukseen sekä hyvät henkilöstöedut

Oletko sinä etsimämme Central Back Office -työntekijä? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään ti 5.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/grenke-central-back-office-tyontekija-1-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän.

GRENKEen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.grenkeleasing.fi/fi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista tarjoavat aTalentin Recruitment Managerit Vilma Järvinen (+35850 513 4740, vilma.jarvinen[at]atalent.fi) ja Jenni Tontti (+35840 750 8821, jenni.tontti[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme GRENKEn palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen