Channel Marketing Coordinator

Julkaistu 19.10.2018

Unilever Food Solutions toimii osana kansainvälistä Unilever-konsernia palvellen suurkeittiö- ja ravintola-asiakkaita. Tuotemerkkimme ovat maailman tunnetuimpia, kuten Knorr, Hellmann’s ja Lipton. Valmistamme tuotteita, jotka säästävät keittiön arvokasta aikaa, mausta ja laadusta tinkimättä, ja tarjoamme asiakkaillemme inspiroivia ideoita, jotka pitävät heidän ruokalistansa raikkaana ja yllätyksellisenä.

Etsimme nyt neljän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Channel Marketing Coordinatoria täydentämään kansainvälisen Unilever Food Solutions’n markkinointitiimiä Helsinkiin. Tässä positiossa työskentelet markkinoinnin operatiivisten tehtävien, ja etenkin digimarkkinoinnin sekä sosiaalisen median parissa. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu muun muassa uutiskirjeiden koordinointia, suomentamista, nettisivujen ylläpitoa, sekä sisällöntuotantoa eri kanaviin. Tämän lisäksi pääset osallistumaan markkinoinnin muihin avustaviin tehtäviin kuten tapahtuma- ja messujärjestelyihin. Markkinointitiimin lisäksi teet yhteistyötä myös Unilever Food Solutions’n myyjien ja HoReCa-alan asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinun nauttivan ryhmätyöstä ja omaavan erinomaiset sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Etsimme sinua, joka innostut uuden oppimisesta ja haasteista, mutta suhtaudut myös rutiininomaisiin tehtäviin positiivisella hands on -asenteella. Toivomme sinun olevan työotteeltasi aikaansaava, tarkka ja organisointitaitoinen. Koska tehtävänkuvasi on laaja, arvostamme kokemusta ja ymmärrystä sisällöntuotannosta, sekä aiempaa kokemusta uutiskirjeiden, sosiaalisen median tai verkkosivujen parista. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin motivaatiota ja innokkuutta kasvaa ja kehittyä roolissasi! Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset käännöstyöt sekä sisällöntuotanto, minkä vuoksi erinomaiset kielitaidot niin suomeksi kuin englanniksikin ovat tärkeässä asemassa. Lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tässä roolissa pääset osaksi asiantuntevaa markkinointitiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa. Emme siis odota sinun olevan valmis markkinoinnin asiantuntija – voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo hieman kokemusta kerryttänyt markkinoinnin osaaja. Channel Marketing Coordinatorina pääset tutustumaan kansainväliseen HoReCa-toimijaan, sekä kehittämään markkinointiosaamistasi mielenkiintoisen tuotevalikoiman ja laajan asiakaskunnan parissa. Lisäksi on mahdollista, että määräaikaista työsuhdettasi jatketaan työnantajan tarpeen mukaan.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa (AMK / YO)
  • Aiempaa kosketusta työelämään
  • Kiinnostusta digimarkkinointia kohtaan
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus sisällöntuotannosta ja sosiaalisen median tai uutiskirjeiden/ verkkosivujen hallinnasta
  • Ruotsin kielen taito
  • Kiinnostus HoReCa-alaa kohtaan

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn ja innostavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa
  • Kattavat työsuhde-edut

Mikäli olet Unilever Food Solutions’n tuleva Channel Marketing Coordinator, lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään 28.10.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/unilever-food-solutions-channel-marketing-coordinator-10-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Unilever Food Solutions’sta voit lukea lisää osoitteessa: www.unileverfoodsolutions.fi . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Mia Paatsalo (puh. +358 50 468 0610, mia.paatsalo[at]atalent.fi). Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään Unileverille aTalentin vuokratyöntekijänä.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Blåkläder Workwear Center etsii nyt joukkoonsa näkemystä omaavaa, yrittäjähenkistä Marketing Manageria!

Etsimme nyt myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta!

Nordic Label etsii tiiviiseen joukkoonsa kehittämisintoista ja analyyttistä Controlleria!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen