Controller

Julkaistu 07.05.2019

Terra Patris on vuonna 2000 perustettu monialayhtiö. Yhtiö toimii vene-, maanrakennuskone-, sopimusvalmistus- ja polttopuukoneteollisuudessa. Konsernin brandejä ovat Grandezza- ja Finnmaster-veneet, Movax-paalutusratkaisut, Hakkipilke-, Palax- ja Japa-polttopuukoneet. Konsernin vuosiliikevaihtotaso on lähes 90 milj. euroa, ja työllistämme lähes 600 henkeä ympäri Suomea.

Haemme kehittämishaluista Controlleria liittymään Terra Patriksen tiimiin Tampereelle. Tulet osaksi talousyksikköämme, jossa roolisi pitää sisällään monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä, kuten taloudellisen tiedon ja ennusteiden tuottamista johdolle sekä muille sidosryhmillemme. Osallistut kuukausi- ja päivätason raportointiin, budjetointiin, strategiasuunnitteluun ja ajankohtaisiin kehityshankkeisiimme. Olemme uudistamassa toiminnanohjausjärjestelmäämme, joten pääset kiinnostavassa vaiheessa osaksi projektia kehittämään myös raportointikäytäntöjämme vastaamaan uuden ERP-järjestelmän ja modernin talousraportoinnin tarpeita. Lisäksi tulet avustamaan tilinpäätösprosessissamme.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto kaupalliselta alalta, esimerkiksi KTM- tai tradenomi-tutkinto. Olet jo kerryttänyt osaamista vastaavanlaisista taloushallinnon työtehtävistä sisäisen tai ulkoisen laskentatoimen parista esimerkiksi controllerina, kirjanpitäjänä tai muun taloushallinnon roolin kautta. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis taloushallinnon asiantuntija, sillä saat meiltä tukea ja perehdytystä varmistamaan kasvusi tehtävään.

Meillä pääset kehittymään ja syventämään asiantuntijuuttasi alan merkittävän toimijan mukana, joka haluaa pysyä kehityksen aallonharjalla. Olemme perheyhtiö, joka tarjoaa viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön, laadukkaat työvälineet ja etätyömahdollisuuden. Meillä et lukkiudu pelkästään tiettyihin työtehtäviin, vaan pääset aidosti vaikuttamaan ja esittämään näkemyksesi kehitysprojekteissamme, kuten johdon raportoinnin uudistamisessa. Oppimiskykyiselle ja sitoutuneelle henkilölle tarjoamme etenemismahdollisuuksia vastuullisempiin rooleihin.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä
  • Kehittämis- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Tuntemus ja osaaminen taloushallinnon ohjelmistoista
  • Osaaminen yrityksen verotusasioissa

Mikäli kiinnostuit Controllerin tehtävästä Terra Patriksella, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 20.5.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/terra-patris-controller-5-2019. Mainitsethan hakemusdokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Jätäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa.

Tähän tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Terra Patrikselle.

Terra Patriksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://terrapatris.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen