Controller

Julkaistu 07.05.2019

Terra Patris on vuonna 2000 perustettu monialayhtiö. Yhtiö toimii vene-, maanrakennuskone-, sopimusvalmistus- ja polttopuukoneteollisuudessa. Konsernin brandejä ovat Grandezza- ja Finnmaster-veneet, Movax-paalutusratkaisut, Hakkipilke-, Palax- ja Japa-polttopuukoneet. Konsernin vuosiliikevaihtotaso on lähes 90 milj. euroa, ja työllistämme lähes 600 henkeä ympäri Suomea.

Haemme kehittämishaluista Controlleria liittymään Terra Patriksen tiimiin Tampereelle. Tulet osaksi talousyksikköämme, jossa roolisi pitää sisällään monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä, kuten taloudellisen tiedon ja ennusteiden tuottamista johdolle sekä muille sidosryhmillemme. Osallistut kuukausi- ja päivätason raportointiin, budjetointiin, strategiasuunnitteluun ja ajankohtaisiin kehityshankkeisiimme. Olemme uudistamassa toiminnanohjausjärjestelmäämme, joten pääset kiinnostavassa vaiheessa osaksi projektia kehittämään myös raportointikäytäntöjämme vastaamaan uuden ERP-järjestelmän ja modernin talousraportoinnin tarpeita. Lisäksi tulet avustamaan tilinpäätösprosessissamme.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto kaupalliselta alalta, esimerkiksi KTM- tai tradenomi-tutkinto. Olet jo kerryttänyt osaamista vastaavanlaisista taloushallinnon työtehtävistä sisäisen tai ulkoisen laskentatoimen parista esimerkiksi controllerina, kirjanpitäjänä tai muun taloushallinnon roolin kautta. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis taloushallinnon asiantuntija, sillä saat meiltä tukea ja perehdytystä varmistamaan kasvusi tehtävään.

Meillä pääset kehittymään ja syventämään asiantuntijuuttasi alan merkittävän toimijan mukana, joka haluaa pysyä kehityksen aallonharjalla. Olemme perheyhtiö, joka tarjoaa viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön, laadukkaat työvälineet ja etätyömahdollisuuden. Meillä et lukkiudu pelkästään tiettyihin työtehtäviin, vaan pääset aidosti vaikuttamaan ja esittämään näkemyksesi kehitysprojekteissamme, kuten johdon raportoinnin uudistamisessa. Oppimiskykyiselle ja sitoutuneelle henkilölle tarjoamme etenemismahdollisuuksia vastuullisempiin rooleihin.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä
  • Kehittämis- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Suomen ja englannin sujuvaa osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Tuntemus ja osaaminen taloushallinnon ohjelmistoista
  • Osaaminen yrityksen verotusasioissa

Mikäli kiinnostuit Controllerin tehtävästä Terra Patriksella, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 20.5.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/terra-patris-controller-5-2019. Mainitsethan hakemusdokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Jätäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa.

Tähän tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Terra Patrikselle.

Terra Patriksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://terrapatris.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

Point Capital etsii nyt 1-2 osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen