Controller, Nordics

Julkaistu 04.05.2020

Geobear on kansainvälisesti johtava painumaongelmien häiriöttömiin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Meillä on lähes 40 vuoden kokemus ja yli 200 000 toteutettua projektia yli 38 eri maassa. Geobear urakoi itse Suomessa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa ja Puolassa sekä lisensoidun tavaramerkin alla useissa muissa maissa. Geobear on kasvuorientoituneen pääomistajan kaltaisilla tuotto-odotuksilla toimiva, perheomisteinen konserni.  

Geobear etsii nyt tiimiinsä näkemystä omaavaa Controlleria vastaamaan Pohjoismaiden talousfunktiosta. Tässä monipuolisessa roolissa vastuullesi tulee kuulumaan laajasti controllerin tehtäviä sekä muita taloushallinnon tehtäviä Suomen ja Ruotsin eri yhtiöiden osalta. Controllerin roolissa vastaat Pohjoismaiden talouden raportoinnin tehtävistä tukien tiiviisti johtoa talouden suunnittelun ja päätöksenteon tiimoilta. Kuukausittaisen raportoinnin lisäksi huolehdit analyyseista, ennusteista ja budjetoinnista sekä osallistut johtoryhmän työskentelyyn. 

Muiden taloushallinnon tehtävien osalta rooliin tulee kuulumaan laskutuksen, kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtäviä ulkoisten palveluntarjoajien kanssa yhteistyössä. Geobearilla on Ruotsissa käytössään ulkoisia palveluntarjoajia kirjanpidon ja palkanlaskennan osa-alueilla ja mahdollisia ulkoistuksia tullaan tekemään myös Suomessa. Hoidat myös kirjanpitoa yhtiöille, jotka eivät ole tällä hetkellä toiminnassa. Tehtävässä raportoit Geobearin CFO:lle. 

Etsimme rooliin henkilöä, joka omaa aikaisemman kokemuksen tuomaa vahvaa tietotaitoa taloushallinnon tehtävistä. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva, vastuuta pelkäämätön ja toimit mielelläsi eri yhteistyötahojen kanssa. Sinulla on kiinnostusta toimia monipuolisessa roolissa, jossa yhdistyvät niin hands on- tehtävät kuin strateginen näkökulma ja kehitysprojektit. Organisaation ollessa varsin kansainvälinen ja roolin sisältäessä tiivistä yhteistyötä Ruotsiin, pystyt viestimään sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. 

Mittaamme raportoinnin nopeutta, myyntisaamisten kotiutumista sekä ostolaskujen maksuaikoja viikoittain. Lisäksi pyrimme automatisoimaan ja keskittämään taloushallinnon mahdollisimman pitkälle, hakien tätä kautta suoria kustannussäästöjä hallinnon kustannuksiin.

Hakijalta odotetaan: 

 • Laskentatoimen ja/tai rahoituksen yliopistotutkintoa 
 • Useamman vuoden kokemusta controllerin ja/tai taloushallinnon tehtävistä   
 • Kykyä työskennellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi 
 • Halua tehdä niin hands on-tehtäviä kuin prosessien kehitystä 
 • Itseohjautuvuutta ja hyviä yhteistyötaitoja  
 • Liiketoimintaymmärrystä

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus ulkoisten palveluntarjoajien kanssa toimimisesta 
 • Kokemus kehitysprojekteista  

Tarjoamme sinulle: 

 • Laajan tehtävänkuvan, jossa pääset kasvattamaan vastuualuettasi ajan myötä
 • Mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoisia kehityshankkeita esimerkiksi ICT-ratkaisujen ja raportoinnin tiimoilta 
 • Aidosti kansainvälisen roolin kasvupotentiaalia omaavassa organisaatiossa   

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 17.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/geobear-controller-nordics-5-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, jolloin sinun olisi mahdollista aloittaa tehtävässä. 

Geobearista voit lukea lisää osoitteessa: https://geobear.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Geobearin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen