Pharmaceutical Information Centre

Controller (osa-aikainen)

Julkaistu 09.09.2021

Controller (osa-aikainen)

Lääketietokeskus on lääkeinformaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen teknologia- ja asiantuntijayritys. Tarjoamme asiakkaillemme osaamista, palveluita ja työkaluja turvallisuuden, vaikuttavuuden ja tulosten parantamiseen. Teemme laajasti yhteistyötä lääkealan ja terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa. Asiakkainamme on erilaisia yrityksiä ja organisaatioita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat viranomaiset, kuten Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ja Kansaneläkelaitos.

Parantaminen alkaa tiedosta, tieto tehostaa tekemistä, auttaa kehittymään ja tekemään yhteistyötä. Päätökset, jotka perustuvat tietoon, ovat tiedolla johtamisen perusta. Tieto mahdollistaa turvallisen ja vaikuttavan hoidon, johon jokaisella on oikeus. Teemme työtä, jotta ihmisten, osaamisen ja toiminnan parantamiseen tarvittava luotettava tieto ja palvelut ovat helposti saatavilla. Yrityksestä voit lukea lisää täältä.

Etsimme Pharmaceutical Information Centrelle eli Lääketietokeskukselle uutta osa-aikaista Controlleria liittymään kasvuyrityksen vauhdikkaaseen tiimiin! Tässä roolissa osallistut käynnissä olevaan ERP-järjestelmähankkeeseen sekä liiketoiminnan lukujen raportointiin ja analysointiin. ERP-projektissa toimit projektin vetäjänä osallistuen MS Dynamicsin määrittely- ja implementointivaiheisiin yhdessä järjestelmätoimittajan ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimit tiedon kerääjänä, analysoijana ja hyödyntäjänä eri tiimien välillä. Tavoitteena on rakentaa uusi ja parempi ERP-järjestelmä, joka tukee ja tehostaa kannattavan liiketoiminnan nopeaa kasvua, sekä sen järjestelmällistä seurantaa ja analysointia. Pääset työskentelemään projektin alun määrittelyistä tuotenumerointiin, asiakassegmentointiin ja raportointipohjien kehittämiseen asti. Määrittelytyön jälkeen tulet itse hyödyntämään luotuja raportteja toteuttaen analysointityötä ja jatkokehitystä. Työskentelet vahvasti yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja tuotat esimerkiksi myynnille ja markkinoinnille kuukausiraportointia, kustannus- ja investointilaskentaa ja ennakoivaa analyysiä.

Tehtävässä menestyt jos omaat itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä viihdyt vuorovaikutuksessa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tärkeää on, että viihdyt kehittävässä roolissa ja omaat rohkeutta myös tuoda omia ideoitasi esille. Ympäristö on vauhdikas ja nopeatempoinen, mutta saat myös tukea tehtävässäsi. Toivomme, että olet jo hieman pidemmällä opinnoissasi ja suorittanut jo kandidaattiopinnot, jotta sinulla on jo teoreettista näkökulmaa sieltä. Tämän lisäksi odotamme sinulta jotain aiempaa työkokemusta ja tärkeimpänä näppäryyttä Excelin parissa!

Etsimme henkilöä aloittamaan nopealla aikataululla ja työskentelemään keskimääräisesti 20 tuntia viikossa. Toivomme, että varsinkin alussa voit olla paikan päällä toimistolla, mutta myös joustavuutta etätyöhön ja työtuntien yhdistämiseen opintoihin löytyy.

Hakijalta odotetaan:

  • Laskentatoimen yliopisto-opintoja
  • Aiempaa taloushallinnon työkokemusta esimerkiksi harjoittelun, kesätyön tai osa-aikaisen työn parista – kertynyttä kokemusta jostain osa-alueesta
  • Itsenäistä työotetta ja rohkeutta hypätä vastuullisinkiin tehtäviin
  • Erinomaisia Excel-taitoja ja mielellään makro-osaamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:

  • Paikan kasvavassa ja kansainvälistyvästä yrityksessä!
  • Monipuoliset työtehtävät, joita on mahdollista laajentaa ja muokata osaamisesi mukaan, joten oppimiskäyrälle ei ole heti näkyvissä loppua
  • Työtehtävän, jossa kehityt ja pääset myös kehittämään. Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa liiketoimintaan ja sen kehittämiseen
  • Mukavan työyhteisön, jossa on sitoutuneita eri alojen ammattilaisia koodareista myyjiin, pitkiä työuria ja jokaisen työtä arvostetaan. Voit tutustua porukkaan täällä
  • Lääketietokeskus on osallistunut Great Place to Work tutkimukseen ensimmäisen kerran keväällä 2020, ja sille myönnettiin Great Place to Work -sertifikaatti heti ensimmäisellä yrittämällä (lue lisää täältä)

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 21.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ma 13.9. klo 14-15 ja ma 20.9. klo 11-12.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lääketietokeskuksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Controller

Berling Capital, suomalaisen perheen omistama vakavarainen sijoitusyhtiö, etsii nyt Finance Manageria tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää monipuolisesti sekä sisäisen että ulkoisen laskennan vastuualueita, kuten tilinpäätöksen ja kassavirtalaskelmien tuottamisen, tilitoimistoyhteistyön hoitamisen sekä yhtiön sijoitustoiminnan päätöksenteossa tukemisen. Tehtävä on itsenäinen ja toimenkuvaa voidaan muokata valitun henkilön kiinnostusta ja vahvuuksia vastaavaksi.

Controller

Onko sinulla aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä? Haluaisitko työskennellä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Waldec etsii Suomen tiimiinsä kehittämisintoista Assistant Controlleria työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien ja raportoinnin parissa. Tässä roolissa pääset tekemään hyvin kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tehtäviä koko konsernitasolla! Lue lisää ja hae paikkaa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen