Aalto EE

Coordinator

Julkaistu 04.01.2021

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman koulutusinstituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.


Aalto EE etsii nyt organisointikykyistä, palveluhenkistä ja hyvästä asiakaskokemuksesta innostuvaa Koordinaattoria! Tässä roolissa tavoitteenasi on luoda asiakkaillemme hyvä palvelukokemus. Vastaat valmennusohjelmien käytännön järjestelyistä yhteistyössä ohjelmajohtajan kanssa, sekä olet myös mukana koulutusten käytännön suunnittelussa, huolehdit niihin liittyvistä materiaalivirroista sekä pidät yhteyttä kouluttajiin ja asiakkaisiin. Osallistut tarvittaessa koulutusjaksoille ja vastaat siitä, että käytännön järjestelyt toimivat niiden aikana. Tehtäviisi kuuluu asiakas-, verkosto- ja projektitiedon hallinta sekä digitaaliseen oppimisympäristöön liittyvät hallintatehtävät.

Etsimämme koordinaattori on työskentelyotteeltaan tarkka, toimeentarttuva ja joustava. Sinulla on tarkka silmä yksityiskohdille, sekä hyvät projektinhallintataidot; kiireenkin keskellä hallitset useat kokonaisuudet ja työsi jälki on laadukasta. Tässä tehtävässä tulet toimimaan paljon erilaisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat tärkeässä roolissa. Tarvitset myös digitaalista näppäryyttä, sillä tässä tehtävässä pääset työskentelemään digitaalisen oppimisympäristön sekä erilaisten online-ratkaisujen parissa. Olisikin hienoa, jos sinulta löytyisi jo osaamista erilaisista online-alustoista sekä hyvää kykyä ratkaista mahdollisia ongelmatilanteita!

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. yo-merkonomi tai tradenomi
  • Innostusta asiakaspalvelutyöhön sekä hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Erittäin hyvää digitaalisten työkalujen hallintaa ja innostusta työskennellä digitaalisessa ympäristössä
  • Tarkkuutta – sinulla on silmää sekä hyvänlaatuiselle tekstille, että pienille yksityiskohdille
  • Muutaman vuoden työkokemusta asiakaspalvelu- tai assistentin tehtävistä sekä projektien hallinnasta
  • Valmiutta työskennellä välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensimmäisestä päivästä lähtien työn touhuun
  • Innostavan työympäristön ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi työskennellen projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa

Kuulostaisiko tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään 17.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös alustavan palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Huomioithan, että aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla.

Halutessasi lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Aalto EE:n Project Manager, Team Lead Tia Laaksoon puhelimitse (0443000213) ti 12.1.2020 klo 14-15 ja to 14.1.2020 klo 9-10. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi). Tavoitat minut parhaiten puhelimitse perjantaina 8.1 klo 11.00-12.00 tai perjantaina 15.1 klo 13.00-14.00. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Coordinator

Do you want to work in an exciting and quickly growing fintech industry with modern technologies and supportive teammates? Enfuce, the forerunner in the fast-moving fintech world, is now looking for both experienced and beginner Business Service Specialists to join their growing team of talented experts. As a Business Service Specialist, you’ll be working in the frontline of B2B customer relationships, ensuring the best in class customer service to Enfuses customers. Read more and apply!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä verkkokauppajärjestelmien parissa? SOK:n IT- ja digikehitysyksikkö etsii nyt kahta Technical Support Specialisteja puolen vuoden määräaikaisiin työsuhteisiin! Mikäli olet lahjakas, sujuvilla vuorovaikutustaidoilla varustettu ongelmanratkaisija, lue lisää tehtävästä ja hae pian!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen