Aalto EE

Coordinator

Julkaistu 04.01.2021

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman koulutusinstituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.


Aalto EE etsii nyt organisointikykyistä, palveluhenkistä ja hyvästä asiakaskokemuksesta innostuvaa Koordinaattoria! Tässä roolissa tavoitteenasi on luoda asiakkaillemme hyvä palvelukokemus. Vastaat valmennusohjelmien käytännön järjestelyistä yhteistyössä ohjelmajohtajan kanssa, sekä olet myös mukana koulutusten käytännön suunnittelussa, huolehdit niihin liittyvistä materiaalivirroista sekä pidät yhteyttä kouluttajiin ja asiakkaisiin. Osallistut tarvittaessa koulutusjaksoille ja vastaat siitä, että käytännön järjestelyt toimivat niiden aikana. Tehtäviisi kuuluu asiakas-, verkosto- ja projektitiedon hallinta sekä digitaaliseen oppimisympäristöön liittyvät hallintatehtävät.

Etsimämme koordinaattori on työskentelyotteeltaan tarkka, toimeentarttuva ja joustava. Sinulla on tarkka silmä yksityiskohdille, sekä hyvät projektinhallintataidot; kiireenkin keskellä hallitset useat kokonaisuudet ja työsi jälki on laadukasta. Tässä tehtävässä tulet toimimaan paljon erilaisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat tärkeässä roolissa. Tarvitset myös digitaalista näppäryyttä, sillä tässä tehtävässä pääset työskentelemään digitaalisen oppimisympäristön sekä erilaisten online-ratkaisujen parissa. Olisikin hienoa, jos sinulta löytyisi jo osaamista erilaisista online-alustoista sekä hyvää kykyä ratkaista mahdollisia ongelmatilanteita!

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. yo-merkonomi tai tradenomi
  • Innostusta asiakaspalvelutyöhön sekä hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Erittäin hyvää digitaalisten työkalujen hallintaa ja innostusta työskennellä digitaalisessa ympäristössä
  • Tarkkuutta – sinulla on silmää sekä hyvänlaatuiselle tekstille, että pienille yksityiskohdille
  • Muutaman vuoden työkokemusta asiakaspalvelu- tai assistentin tehtävistä sekä projektien hallinnasta
  • Valmiutta työskennellä välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensimmäisestä päivästä lähtien työn touhuun
  • Innostavan työympäristön ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi työskennellen projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa

Kuulostaisiko tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään 17.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös alustavan palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Huomioithan, että aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla.

Halutessasi lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Aalto EE:n Project Manager, Team Lead Tia Laaksoon puhelimitse (0443000213) ti 12.1.2020 klo 14-15 ja to 14.1.2020 klo 9-10. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi). Tavoitat minut parhaiten puhelimitse perjantaina 8.1 klo 11.00-12.00 tai perjantaina 15.1 klo 13.00-14.00. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

SOK

Etsimme uusia Tuoteylläpidon koordinaattoreita aloittamaan nopealla aikataululla SOK:n Marketkaupan ketjuohjauksen tiimissä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Osaavan henkilöstön pysyvyys on kriittistä yrityksen menestykselle. Lue 3 vinkkiä henkilöstön sitouttamiseen, jolla pienennät yrityksesi vaihtuvuutta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen