Customer Service Assistant

Julkaistu 06.06.2019

FootBalance on perustettu Suomessa vuonna 2003 tavoitteenaan tarjota maailman jokaiselle 13 miljardille jalalle hyvinvointia ja liikkumista edistävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Ennen vuonna 2007 tapahtunutta lanseerausta 50 lääkäriä ja 5 fysioterapeuttia testasi FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia sekä jalka-analyysiohjelmistoa yli 3 000 kuluttajalla. Kehitys- ja innovaatiotyö jatkuu edelleen. Tällä hetkellä Footbalancen pohjalliset ovat myynnissä 50 maassa 6 maanosassa.

Etsimme kokoaikaista asiakaspalvelijaa nopealla aikataululla vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Asiakaspalvelijana vastaat koko palveluprosessista aina tilauksen vastaanottamisesta sen lähettämiseen, sisältäen asiakaskommunikaation, tilauksen syötön järjestelmään sekä laskutuksesta ja kuljetuksesta huolehtimisen. Kommunikointi asiakkaiden kanssa tapahtuu puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Palvelet ulkoisia asiakkaitamme, joita ovat sekä vähittäismyyjät että kuluttajat. Lisäksi toimit jatkuvassa yhteistyössä sisäisten sidosryhmien, kuten myyntitiimin kanssa.

Tämä työ sopii sinulle, mikäli nautit asiakkaiden auttamisesta ja työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä, olet työskentelytyyliltäsi tarkka ja näppärä sekä luonteeltasi avoin ja energinen. Työtahti on ajoittain hektinen ja kasvavassa yrityksessä prosessit ovat jatkuvan kehityksen alla, joten et säikähdä muuttuvia tilanteita tai kehityskohtien esilletuomista.

Hakijalta odotetaan:

– Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja järjestelmien parissa työskentelystä
– Sujuvia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
– Positiivista palveluasennetta ja tarkkuutta yksityiskohdille
– Kaupallista koulutusta, esimerkiksi tradenomi tai merkonomi
– Mahdollisuutta aloittaa työssä hyvin nopealla aikataululla, mielellään jo juhannusviikolla

Eduksi luemme:

– Kokemuksen Navision-järjestelmästä
– Kokemuksen B2B-asiakaspalvelusta

 Tarjoamme sinulle:

– Pitkäaikaisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä, aidosti kansainvälisessä yrityksessä
– Energisen ja kannustavan työyhteisön
– Säännölliset, arkipäiville sijoittuvat työajat

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si heti, mutta viimeistään tiistaina 11.6. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/footbalance-system-oy-customer-service-assistant-6-2019 . Etsimme asiakaspalvelijaa hyvin nopealla aikataululla, joten käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Footbalancesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.footbalance.fi/ . Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Annika Salonen (0503057375, annika.salonen@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi Footbalance System Oy:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae heti!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen