Customer Success Manager

Julkaistu 07.06.2021

Customer Success Manager

Book Salon on vuonna 2016 perustettu startup yritys, jonka palvelu tarjoaa hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjille kaikki työkalut menestyksekkään salonkiyrityksen pyörittämiseen. Book Salon on helppokäyttöinen palvelu jossa asiakas saa ajanvarauksen, kassan ja maksupäätteen samasta paikasta, yhdellä sopimuksella ja edulliseen hintaan. Palvelu on levinnyt jo ympäri Suomea ja seuraavaksi suuntana on Pohjoismaat. Voit lukea lisää Book Salonista täältä.

Etsimme nyt kasvavaan Book Salonin tiimiin Customer Success Manageria! CSM:nä vastaat uusien asiakkuuksien onboardingista, toimit asiakkaiden käyttötukena ja olet mukana tekemässä lisämyyntiä sekä luomassa uusia prosesseja yritykseen. Alussa autat uudet asiakkaat kirjautumaan järjestelmään sekä tekemään tarvittavat tunnistautumiset. Alun vaiheiden lisäksi autat asiakkaita järjestelmään liittyvissä kysymyksissä ja samalla pääset luomaan Book Salonille Support -funktiota. Tavoitteena on tehdä ohjeistuksia ja artikkeleita usein kysyttyihin kysymyksiin sekä parantaa prosessia niin, että asiakkaat pärjäävät mahdollisimman pitkälle itsenäisesti. Tällä hetkellä yrityksellä ei ole asiakaspoistumaa, mutta ideana on kehittää toimintaa ja palvelua myös niin, että tilanne on sama myös jatkossa. Asiakkuudenhoidon lisäksi tehtävässä on mahdollista osallistua myös lisämyyntiin.

Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen, ja etsimme henkilöä, joka pystyy aloittamaan tehtävässä viimeistään syksyllä. Tämän hetkinen Book Salonin myynti- & asiakastiimi on viisihenkinen ja tiimiläisiä löytyy eri puolilta Suomea. Tästä johtuen toivomme, että viihdyt hyvin etätyössä ja vaikka tiimi on fyysisesti erillään, saat työssäsi aina tukea, ja myös asiakastyö tuo sosiaalisuutta päiviisi. Etsimme henkilöä, joka on valmis tekemään monipuolisesti tehtäviä, on kiinnostunut uusien prosessien luomisesta, viihtyy kirjoittaen ohjeistuksia sisällöntuotannollisessa roolissa ja luo samalla pohjaa jo yrityksen tulevaa skaalautumista varten!

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työasennetta erilaisia tehtäviä kohtaan
 • Kehittämisorientoituneisuutta – viihdyt myös omaa tehtäväkenttääsi luoden ja kehittäen
 • Näppäryyttä ottaa uudet ohjelmistot ja järjestelmät haltuun
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Tehtävään soveltuvat opinnot
 • Kokemus ja/tai kiinnostus myyntiä kohtaan
 • Ruotsin kielen osaaminen

Book Salon tarjoaa sinulle:

 • Startupin, jossa tiukat prosessit eivät ohjaa sinua vaan pääset vaikuttamaan, kehittämään ja kokeilemaan
 • Nykyaikaisen tuotteen, joka on jo niittänyt luottamusta sijoittajilta ja esimerkiksi Suomen Finanssivalvonnalta
 • Position, jossa pääset tekemään omalla tyylillä. Tässä roolissa pätee “vapaus ja vastuu”-ajattelu eli pääset toimimaan hyvin itsenäisesti ja vapaasti, kun vain tulokset ovat kunnossa
 • Paikan kasvulle! Kasvava yritys tarjoaa mahdollisuuksia myös tulevaisuuteen. Book Salonin kasvusuunnitelmana on lähteä valloittamaan seuraavaksi pohjoismaita ja aloittaa kansainvälistyminen. Olet myös ensimmäinen henkilö, joka ottaa vastuulleen asiakkuudenhoitoa yrityksessä, joten tulevaisuuden tavoitteena on myös kasvattaa tiimiä ympärillesi

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 27.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Book Salonin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Customer

Safetum etsii nyt kasvavaan ja nuorekkaaseen myyntitiimiin neljää Junior Asiakkuuspäällikköä, tukemaan paloturvallisemman Suomen rakentamista ja ennaltaehkäisemään kiinteistöpaloissa syntyviä henkilö- ja omaisuusvaurioita. Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat oppia uutta ja panostaa laadukkaiden ja pitkäkestoisten yhteistyösuhteiden kehittämiseen!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan sähköverkko- ja liittymäpalveluihin erikoistunutta tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten teknisten asiakaspalvelutehtävien ja tilausten parissa? Tiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan 40-henkistä, asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen