Customer Success Specialist (B2B)

Julkaistu 03.12.2019

Palkkaus.fi on helppokäyttöinen ja pitkälle automatisoitu pienyrityksille suunnattu palkkahallinnon palvelu, joka yhdistää yrityksen, tilitoimiston ja työntekijän saumattomasti.

Palvelu rakentuu aidosti avoimen rajapinnan päälle, joka mahdollistaa palvelun helpon räätälöitävyyden sekä integroimisen osaksi mitä tahansa verkkopalvelua tai ohjelmistoa ilman merkittäviä investointeja.

Etsimme Palkkaus.fi:n aktiiviseen joukkoon Customer Success Specialistia huolehtimaan kokonaisvaltaisesti B2B-asiakkaistamme yhdessä muun tiimin kanssa.

Työtehtäväsi koostuvat pääosin monikanavaisesta asiakaspalvelusta (puhelin, sähköposti, chat), mutta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan saat vastuullesi myös viestinnän, tuotekehityksen sekä taloushallinnon avustavia tehtäviä. Tiimisi kanssa tuet asiakkaitamme mm. palvelun käyttöönotoissa sekä palkanlaskennan kysymyksissä. Viestinnän tehtävien parissa laadit asiakkaillemme erilaisia ohjeistuksia, uutiskirjeitä sekä muuta materiaalia yhteistyön tueksi. Oman kiinnostuksesi mukaan voit ottaa vastuuta myös sosiaalisesta mediasta tai webinaarien koordinoinnista. Back Office -tehtävien osalta tuet asiakkaitamme taloushallinnon asioissa mm. tekemällä palkankorjauksia. Osaamisesi karttuessa pääset osallistumaan myös järjestelmän tuotekehitykseen. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja työnkuva räätälöidään alkuun sinun osaamiseesi sopivaksi. 

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. kaupallinen). Olet kerryttänyt työkokemusta toimisto- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä ja ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen liiketoiminnalle. Ratkaiset asiakkaiden ongelmia asiakaslähtöisesti ja nopeasti, ja viestit selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Olet tiimipelaaja, joka tarttuu työtehtäviinsä pelkäämättömästi ja itseohjautuvasti. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. tradenomi tai KTM)
  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai toimistotyöstä
  • Kiinnostusta taloushallinnon tehtäviä kohtaan 
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvaa ja joustavaa työskentelytyyliä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus taloushallinnon tehtävistä
  • Ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä kasvuyrityksen monimuotoiseen työyhteisöön, jossa pääset tutustumaan mielenkiintoisten B2B-asiakkaiden taloushallinnon toimintoihin. Pieni ja ketterä tiimi mahdollistaa sen, että saat äänesi ja ideasi kuuluviin. Monipuolisen tehtäväkentän ansiosta pääset myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja saamaan vastuuta oman osaamisesi raameissa. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus ja puhelinetu. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kruununhaassa, aivan meren tuntumassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (Pdf -muodossa) viimeistään 17.12.2019  mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/palkkausfi-customer-success-specialist-b2b-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Palkkaus.fi:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.palkkaus.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Palkkaus.fi:n palvelukseen.

Palvelumme pähkinänkuoressa:

 

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

We are looking for a sharp and proactive Legal Trainee to join Supercell’s legal wizards in Helsinki!

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen