Delivery Project Engineer (2 positiota)

Julkaistu 21.02.2020

Apix Messaging Oy on verkkolaskutuksen teknologinen edelläkävijä ja kansainvälisesti toimiva verkkolaskuoperaattori. Tällä hetkellä yli 22 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa käyttävät verkkolaskutuspalveluitamme, ja järjestelmämme kautta kulkee reilun 67 000 eri yrityksen laskutustapahtumia kuukausittain. Haluamme pysyä teknologisen kehityksen aallonharjalla, jotta pystymme tarjoamaan toimivia sekä innovatiivisia palveluja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Apix on juuriltaan suomalainen ja johdon täysin omistama yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, jossa toimimme 17 henkilön voimin.

Apix Messaging hakee kahta Delivery Project Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen. Tehtävässä tulet sijoittumaan palveluidemme asiakastoimituksista vastaavaan projektitiimiin. Uusien asiakkuuksien kohdalla rakennamme ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja olemassa olevien asiakkaiden kohdalla ratkaisuja ylläpidetään ja kehitetään. Projektit sisältävät muun muassa järjestelmän käyttöönottoon liittyviä tehtäviä, konfigurointia, ohjelmointia, visualisointia ja testaamista.

Sovellut tehtävään hyvin, mikäli olet valmistunut tai tutkinnon loppuvaiheessa tietoteknisistä tai muista soveltuvista opinnoista. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta verkkolaskutusratkaisuista, sillä tarjoamme tehtävässä kattavan koulutuksen työhön ja toimialaamme. Koulutuksesi tai työkokemuksesi kautta hahmotat ohjelmointilogiikan perusteet ja olet kiinnostunut tietoteknisistä ratkaisuista. Olet vastuuntuntoinen henkilö, jolta sujuu niin itsenäinen työskentely kuin yhteen hiileen puhaltaminen tiimissä.  

Uutena Delivery Project Engineerinämme liityt matalahierarkiseen ja rentohenkiseen työyhteisöömme, jossa vallitsee hyvä tiimihenki. Korkea henkilöstötyytyväisyytemme kertoo siitä, että ihmiset kokevat meillä työskentelyn mielekkääksi ja he voivat vaikuttaa työhönsä. Tehtävä tarjoaa etenemismahdollisuuksia esimerkiksi projektipäällikön tai tuotekehityksen tehtäviin. Uudessa toimistossamme tulet tutuksi muun muassa biljardi-, PC-peli- ja rentoutumishuoneiden kanssa, sillä haluamme panostaa työntekijöidemme viihtyvyyteen myös yhteisten aktiviteettien muodossa.

Hakijalta odotetaan: 

  • Kokemusta ja kiinnostusta tietoteknisiä ratkaisuja kohtaan esimerkiksi opintojen, työkokemuksen tai harrastusten parista 
  • Ohjelmoinnin perusosaamista
  • Halua kehittyä jatkuvasti työtehtävissä 
  • Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi työkokemus IT-alalta esimerkiksi järjestelmä- tai integraatiotyöskentelystä
  • Ruotsin kieliosaaminen

Kiinnostuitko Delivery Project Engineerin tehtävästä Apixilla? Lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 3.3.2020 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/apix-messaging-delivery-project-engineer-2-positiota-2-2020. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Apix Messaging Oy:n palvelukseen.

Apixista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apix.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

 * This job ad is in Finnish because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen