Digital Marketing Planner (eCommerce)

Julkaistu 19.12.2018

Yleiselektroniikka Oyj/ YE International on Suomen merkittävin komponentti- ja tuotantolaitetoimittaja vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin. Konsernissa viidessä yhtiössä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa työskentelee 220 henkilöä.  Muutos ja mukautuminen on ollut yrityksemme DNA:ssa perustamisestamme vuodesta 1969 asti. Jo silloin aloimme myymään ajan huipputekniikkaa, eli radioputkia ja osia stereoihin. Maailma on muuttunut ja niin mekin, joka päivä. Tänä päivänä tuotevalikoimaamme kuuluu n. miljoona eri komponenttia ja laitetta.

Etsimme tuloksennälkäistä Digital Marketing Planneria kasvattamaan Yleiselektroniikan verkkoliiketoimintaa. Tulevana nettikaupan ja online-markkinoinnin asiantuntijana pääset vastuulliseen positioon kehittämään osaamistasi monipuolisessa tehtävässä. Vastaat verkkokaupan kehittämisestä ja myynnin kasvattamisesta yhteistyössä sisäisten sidosryhmien ja kumppaniverkoston kanssa.

Omaat soveltuvan tutkinnon tai olet juuri viimeistelemässä opintojasi, esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta. Sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyödynnät työssäsi tehokkaasti online-analytiikkaa ja hallitset tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin keinot. Tuleva verkkokauppamme on Magento 2- pohjainen ja tulet olennaisena tekijänä kehitykseen mukaan. Henkilönä olet yrittäjähenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat rohkean, mutta analyyttisen lähestymistavan markkinoinnin suunnitteluun ja jatkuvaan kehittämistyöhön. Työskentelet sujuvasti erilaisten sidosryhmien, esimerkiksi sisäisten tuotepäälliköiden kanssa. Tuotteiden teknisen puolen tuntemusta emme sinulta odota, mutta markkinoinnillinen luovuutesi ja osaamisesi on tärkeässä roolissa, kun suunnittelemme ja toteutamme web-myyntiä digitaalisissa kanavissa. Olet jo kerännyt kokemusta verkkoliiketoiminnasta, digimarkkinoinnista tai verkkokaupan kehittämisestä, mutta emme odota, että olet valmis guru tehtävään.

Tulet sijoittumaan aluksi markkinoinnin tiimiimme, jossa perehdyt asiantuntevien kollegoiden tukemana liiketoimintaamme, kanaviin ja työkaluihin. Yleiselektroniikalla kehittymispolkusi on räätälöitävissä osaamis- ja kokemustaustasi mukaan.

Tässä tehtävässä:

 • Olet vastuussa teollisuuskomponenttiemme web-myynnistä ja huolehdit, että digitaalinen kanava myy tehokkaimmalla mahdollisella tavalla tuotteitamme.
 • Olet avainasemassa päättämässä kehityssuuntia ja parhaita keinoja myydä ja esitellä tuotteitamme.
 • Tuotat myyvää sisältöä verkkosivuille ja seuraat verkkoliiketoimintaa online-analytiikan avulla
 • Tutustut, kuinka Yleiselektroniikka ja sidosryhmämme toimivat ja kuinka resurssit voidaan valjastaa parhaalla tavalla tukemaan verkkomyyntiä.

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen tilaisuuden päästä kehittämään B-to-B verkkokauppaa ja omaa osaamistasi kansainvälisessä pörssiyhtiössä.
 • Laajat kehittymismahdollisuudet markkinoinnin, esimiestyön ja myynnin kentässä
 • Vastuullisen position Yleiselektroniikan laadukkaiden tuotteiden verkkomyynnin parissa
 • Mukavan ja osaavan työyhteisön, jolta on saatavilla tukea kehittymisesi varmistamiseksi.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. KTM, DI, tradenomi)
 • Kokemusta verkkoliiketoiminnasta, digimarkkinoinnista, verkkokaupan ylläpidosta ja/tai kehitystyöstä
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti
 • Kykyä tuottaa asianmukaista ja laadukasta sisältöä
 • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa
 • Osaamista MS Office-työkaluista

Eduksi luemme:

 • Aiemman kokemuksen Facebookin, LinkedInin ja Googlen markkinointityökaluista
 • Kuvankäsittelytaidot (Adoben työkalut)

Mikäli kiinnostuit Digital Marketing Plannerin tehtävästä Yleiselektroniikalla, lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi viimeistään 6.1.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/yleiselektroniikka-digital-marketing-planner-ecommerce-12-2018 . Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mainitsethan hakudokumenteissa palkkatoiveesi. Mikäli tulet valituksi tehtävään, työllistyt suoraan Yleiselektroniikalle.

Käy tutustumassa Yleiselektroniikkaan tarkemmin osoitteessa https://www.yeint.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahti (mikko.lahti[a]atalent.fi, +358 400 495 946).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Terveystalo etsii nyt joukkoonsa ongelmanratkaisusta ja monien sidosryhmien kanssa työskentelystä motivoituvaa Business analystia/Business development manageria!

GRENKE etsii nyt Sopimuskäsittelijää määräaikaiseen tehtävään kesäkuun 2020 loppuun leasingsopimusten aktivointiin ja eri toimipisteiden myyntitiimien tueksi

GRENKE etsii Hallintoasiantuntijaa osaksi neljän hengen hallinnon tiimiään! Tiimin vastuulla on huolehtia laskutuksesta, perinnästä, alustavasta reskontrasta ja kirjanpidosta sekä vastata näihin liittyviin yritysasiakkaiden tiedusteluihin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tässä podcastissa keskustelemme #mimmitkoodaa ohjelman Milja Köpsin kanssa tavoista saada enemmän naisia ohjelmistoalalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen