Digital Marketing Specialist

Julkaistu 31.05.2021

Digital Marketing Specialist

Henley Business School on yksi Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista MBA-kouluttajista sekä ensimmäinen Suomessa toimiva kolmoisakkreditoitu businesskoulu. Iso-Britanniasta lähtöisin oleva Henley Business School tarjoaa vaativia ja korkeatasoisia ohjelmia, joissa kasvaminen johtajana on keskeistä. Osallistujat hankkivat uusia työkaluja sekä oppivat uudenlaisia ajattelumalleja, joita voi soveltaa heti käytäntöön vaativissa liikkeenjohdon tilanteissa. Henley on akateeminen oppilaitos ja osa University of Readingia, joka on sijoittunut kansainvälisissä yliopistovertailuissa maailman parhaiden koulujen joukkoon. Henlyssä arvostetaan laadukkuutta ja organisaatio on täynnä huippuasiantuntijoita ympäri maailman. Henley Business Schoolista voit lukea lisää täältä.

Etsimme nyt Henley Business Schoolille Digital Marketing Specialistia osaksi määrätietoista ja asiantuntevaa tiimiä Helsinkiin! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laadukkaan ja kansainvälisen huippubrändin sekä monipuolisten työtehtävien parissa. Työtehtäväsi markkinoinnin parissa jakautuu nettisivu-, sähköposti-, some- ja tapahtumamarkkinoinnin kesken. Tehtävissä pääset laajasti suunnittelemaan sekä toteuttamaan.

Suuressa roolissa työssäsi on sähköpostimarkkinointi. Sen parissa suunnittelet, aikataulutat, toteutat ja analysoit markkinointikampanjoita sekä toteutat ja kehität automaatiota tähän liittyen. Suunnittelet ja kirjoitat sisältöjä sekä valitset käytettävät kuvamateriaalit. Sähköpostimarkkinoinnin lisäksi hallitset Henleyn sosiaalisen median kanavia (Linkedin & Facebook) ja toteutat sisältöä niihin. Lisäksi pääset työskentelemään tapahtumien markkinoinnin parissa, jossa tehtävät koostuvat tapahtumien suunnittelusta, organisoinnista ja käytännön järjestelyistä erilaisten materiaalien valmisteluun sekä tapahtumien etu- ja jälkikäteen toteutettavaan viestintään ja kyselyihin.

Etsimältämme henkilöltä toivomme ennen kaikkea motivoitunutta ja tehokasta työskentelyotetta: suoritat sovitut tehtävät laadukkaasti ja haluat kehittää niin omaa sekä markkinointitiimin osaamista. Toivomme sinulta myös löytyvän aiempaa relevanttia työkokemusta sekä eri markkinoinnin osa-alueiden tuntemusta. Työtehtäväsi sisältävät paljon kommunikointia niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, minkä takia loistavat viestintätaidot niin suomeksi kuin englanniksikin yhdessä vahvojen yhteistyötaitojen kanssa ovat edellytys työssä menestymiseen. Tehtävässä tuotat sisältöä pääasiassa englanniksi, mutta myös suomeksi, joten laadukas tekstintuottaminen on myös tärkeä osa työtehtävääsi. Ennen kaikkea etsimme hyvää tiimityöskentelijää, jolla on ratkaisukeskeinen asenne ja halua tuoda uutta energiaa tiimiin.

Tehtävä edellyttää valmiutta osallistua Henleyn tapahtumiin, jotka saattavat sijoittua iltoihin tai viikonloppuihin sekä matkustusvalmiutta Euroopassa muutaman kerran vuodessa. Työ alkaa elokuussa 2021 ja on vuoden määräaikainen, mutta tavoitteenamme on kuitenkin löytää henkilö, jonka kanssa sopimusta on mahdollista jatkaa myös määräaikaisuuden päätyttyä.

Henley Business School tarjoaa sinulle:

 • Merkityksellisen työn, jossa olet osana tukemassa laadukkaamman ja vastuullisemman johtamisen sekä liiketoiminnan kasvua maailmassa
 • Itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan Henleyn digitaalisen markkinoinnin kehitykseen ja tuloksellisuuteen
 • Tiimin, jossa tuetaan toinen toisia sekä hyödynnetään tiimiläisten vahvuuksia markkinoinnin kehittämisessä
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa on mahdollista luoda verkostoja ympäri maailman
 • Hyvät työsuhde-edut, mm. lounasedun, kattavan työterveyshuollon, yksityisen sairausvakuutuksen sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Hakijalta odotetaan:

 • Korkeakoulututkintoa tehtävän kannalta relevantista opintosuunnasta kuten markkinoinnista
 • Muutaman vuoden aiempaa työkokemusta markkinoinnin parista, erityisesti toivomme osaamista sähköposti- ja somemarkkinoinnista
 • Sisällöntuotanto-osaamista hyödyntäen erilaisia markkinoinnin kanavia
 • Tavoitteellista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä halua tuottaa korkealaatuista materiaalia
 • Positiivista asennetta ja intoa työskennellä tiimissä
 • Vahvoja viestintätaitoja niin kirjallisia kuin suullisiakin sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus tapahtumamarkkinoinnista
 • Digimarkkinoinnin analyysi- ja automatisointityökalujen osaaminen
 • Kokemus nettisivujen hallinnoinnista ja päivittämisestä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si englanniksi viimeistään sunnuntaina 13.6.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Jenni Tontti (+358 40 750 8821 jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tarkempiin työnkuvaan ja yritykseen liittyviin kysymyksiin vastaa Henleyn Marketing Manager Sabine Doms (+358 50 912 6955) keskiviikkona 2.6. klo 13.30-14.30 ja tiistaina 8.6. klo 12-13. Roolissa työskentelet läheisesti Sabinen kanssa ja kommunikointi tapahtuu englannin kielellä.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Henley Business Schoolin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Digital

Albertine is looking for a social and proactive part-time Community Coordinator (Influencer Marketing) to join the early-stage startup with a current team of 12 members in Finland and the United Kingdom. As a Community Coordinator, you will be responsible for creating and expanding Albertine´s influencer network globally. This entails locating target markets, reaching out to social media influencers and micro-influencers from these areas and negotiating partnerships with them.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen