Dokumentaatioinsinööri

Julkaistu 03.05.2019

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Ruotsissa ja Kanadassa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt joukkoonsa hyvät kirjalliset taidot ja teknisen ymmärryksen omaavaa dokumentaatioinsinööriä. Tässä roolissa tulet hoitamaan laajasti erilaisia dokumentaatioon liittyviä tehtäviä, esimerkiksi tekemään käyttöohjeita, varaosakirjoja, työohjeita sekä tarjousdokumentaatiota viranomaisprojekteihin. Pääset osallistumaan myös tuotteiden testaukseen ja pakkaussuunnitteluun sekä ylipäätään laajentamaan rooliasi toivomaasi suuntaan. Kyseessä ei ole teknisen kirjoittajan rooli, vaan laaja-alainen tehtävä, jossa toimitaan tiiviisti yhteistyössä monien sidosryhmien, kuten tuotekehityksen, tuotannon, markkinoinnin ja loppukäyttäjien kanssa. Tehtävä on erinomainen oppimismahdollisuus esimerkiksi uraansa aloittelevalle insinöörille, joka on kiinnostunut alasta.  

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halua kehittyä alan asiantuntijaksi sekä positiivinen ote työhön ja haasteiden ratkomiseen. Dokumenttien teknisyyden vuoksi toivomme sinulta hyvää teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Hyvät yhteistyötaidot ja kiinnostus tehdä tiimityötä ovat tässä roolissa olennaisia. Vuorovaikutteisuuden lisäksi nautit ketterästä toimintaympäristöstä ja suhtaudut avoimesti uusiin ideoihin ja näkökulmiin. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa tutkintoa, esim. insinööri tai diplomi-insinööri
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen kirjallista osaamista
 • Hyvää teknistä ymmärrystä ja kykyä tuottaa teknisiä tekstejä
 • Positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja ja halua tarttua uusiin haasteisiin

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus taittamisesta Adobe Illustratorilla
 • Vertex-osaaminen
 • Muu kielitaito
 • Harrastuneisuus esimerkiksi kilpa-ammunnan tai metsästyksen parista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalin, laadustaan tunnetun premium-brändin parissa  
 • Laaja-alaisen ja vuorovaikutteisen roolin, jota voit kehittää eteenpäin
 • Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta
 • Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa

Mikäli sinä haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi Sakolla, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 26.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sako-dokumentaatioinsinoori-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sakon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin Turun seudulle!

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin pääkaupunkiseudulle!

Nostopalvelu J. Helaakoski etsii nyt joukkoonsa Vantaalle monipuolisista tehtävistä motivoituvaa suunnittelutaitoista laatuinsinööriä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen