Dokumentoinnin koordinaattori (3-5 hlöä)

Julkaistu 10.04.2019

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat teollisuuden, erityisesti valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236 miljoonaa euroa. Etteplan on kehittyvä globaali insinööritalo, jonka palveluksessa on yli 3 000 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on myös listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etteplan etsii useampaa kehityshaluista dokumentoinnin koordinaattoria osaksi teknisen dokumentoinnin tiimiä. Etteplanin asiakkaita ovat maailman johtavat, eri teollisuuden toimialoilla toimivat yritykset ja koordinaattorina työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa osana tiivistä projektitiimiä. Tärkeimpiä yhteyshenkilöitäsi ovat projektipäälliköt, suunnittelijat, loppuasiakkaat sekä alihankkijat. Työskentely tapahtuu asiakkaan tiloissa Helsingissä.

Toimenkuvassa pääpaino on dokumenttien hallinnoimisessa ja vastaat omalta osaltasi asiakasprojektin dokumenttiliikenteestä varmistaen, että jokaisella tiimiläisellä on nopea pääsy dokumenttien oikeaan versioon. Dokumenttien hallinta on hyvin säännösteltyä ja siihen liittyy olennaisesti dokumenttien vastaanotto, koordinointi sekä lähettäminen alan standardeja tarkasti noudattaen. Dokumentit ovat monesti menestyksekkäiden projektien elinehto, joten osaamisesi ja näkemyksesi mukaan voit myös ottaa kantaa dokumenttien hallintaan liittyviin kehitys- ja parannusehdotuksiin!

Etteplanin dokumentoinnin koordinaattorina toimit vahvasti asiakasrajapinnassa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea “hands on” -asenne, joten etsimämme henkilö on myös reipas, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on kyky omaksua erilaisia toimisto- sekä dokumenttienhallintaohjelmistoja. Emme odota sinun olevan vielä dokumentoinnin ammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada jalka oven väliin sekä kehittyä ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Tehtävä sopii hyvin myös loppuvaiheen opiskelijalle työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen!

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävän kannalta relevanttia teknistä opintotaustaa, esim. tuotantotalouden opinnot antavat hyvät valmiudet tehtävään
  • Tarkkaa ja systemaattisesta otetta työhön
  • Kykyä sietää rutiineja
  • Aidosti kansainvälisen työympäristön vuoksi paitsi sujuvaa suomen niin myös englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus projekti- ja dokumenttihallinnan parista

Tarjoamme sinulle:

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamista paitsi työtehtävien myös koulutusten avulla. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Etteplanin palvelukseen.

Jos olet etsimämme tekijä, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22. huhtikuuta 2019 mennessä! Kiiretilanteesta johtuen käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikkoja aloitetaan täyttämään heti. Lähetä suomenkielinen motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/etteplan-dokumentoinnin-koordinaattori-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Työhön valituille henkilöille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Etteplanista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.etteplan.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Elomatic hakee nyt tekijöitä Automation & Electrification – yksiköihinsä Turkuun, Tampereelle ja Espooseen!

Kaiko tuntee veden. Tunnetko sinäkin? Kaikon Teknisenä ratkaisumyyjänä pääset ottamaan ensiaskeleesi LV-Talotekniikkatuotteiden myynnin parissa.

Etsimme Jollakselle Projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Ässäkeskukseen Helsinkiin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen