Drupal-kehittäjä

Julkaistu 24.08.2020

Roister marketing on Suomesta ponnistava markkinointitoimisto, joka on viime vuonna yhdistynyt osaksi Pohjoismaiden johtavaa digitaalisia ratkaisuja tarjoavaa SGME-konsernia yhdessä MarkkinointiAkatemian ja Aucorin kanssa. Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin, MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Uskomme, että aidosti tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää.

Jos haluat olla osa dynaamista ja voimakkaasti kasvavaa yritystämme, hae meille töihin! Tarjoamme alan edelläkävijänä ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia sekä halutessasi myös tilaisuuden työskennellä jossain toisessa Pohjoismaassa. Yhdistymisen myötä konserni työllistää 500 asiantuntijaa, joista reilu 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Turussa ja Joensuussa.

Lue lisää meistä täällä: https://www.roister.fi/.

Asiakasportfoliomme kasvaessa etsimme tiimiimme kokenutta Drupal-kehittäjää suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja käyttäjälähtöisiä digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja aina verkkokaupoista ja -sivustoista muihin sovelluksiin. Työskentelet asiakasprojekteissa yhdessä projektivastaavan, UX/UI Designereiden ja muiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Tehtäväsi asiakasprojekteissa painottuvat erityisesti backendin, integraatioiden ja rajapintojen kehitykseen. Osallistut kuitenkin monipuolisesti projektien eri vaiheisiin aina vaatimusmäärittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen, ylläpitoon ja pidät lisäksi asiakkaille käyttökoulutuksia. Olet keskeinen osa tiimiämme: pääset kehittämään ja ideoimaan tekemistämme sekä viemään niin meidän kuin asiakkaidemme liiketoimintaa eteenpäin. Vastuualueita ja työtehtäviä voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, halutessasi voit toimia esimerkiksi tiiviimmin asiakkaiden kanssa. Jatkossa myös projektipäällikön tai tiimiesimiehen tehtävät ovat mahdollisia. Käytössämme ovat tällä hetkellä mm. seuraavat teknologiat: Drupal 8, WordPress, Linux, Apache2, MySQL, AWS, HTML5, CSS3 ja React.

Olet web-ohjelmoinnin asiantuntija, jolla on kyky suunnitella ja toteuttaa ratkaisuja käyttäjälähtöisesti ja asiakkaan liiketoimintastrategia huomioiden. Sinulla on vahvaa osaamista Drupalista, näkemystä parhaiden ratkaisujen toteuttamiseksi ja rohkeutta tuoda omat ajatuksesi esiin. Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti osaamisesi kehittämiseen. Olet huolellinen ja analysoit työsi tuloksia yhä parempien päämäärien saavuttamiseksi. Arvostamme tehtävissä osoitettua tarkkuutta, luovuutta sekä näyttöä aiemmista menestyksellisistä toteutuksista. 

Voit sijoittua joko Tampereen, Helsingin, Lappeenrannan tai Turun toimistollemme, mutta voit tehdä töitä myös paljon etänä. Työskentelet osana 24 hengen asiantuntevaa kehitystiimiä, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa Drupal-osaamista sekä aiempaa työkokemusta web-ohjelmoinnista
 • Palvelinosaamista (esim. Apache 2, Nginx tai NIX-palvelimet)
 • Osaamista rajapinta- ja integraatiokehityksestä
 • Ymmärrystä verkkopalveluiden käytettävyydestä sekä merkityksestä tuloksellisen liiketoiminnan ja brändin näkökulmasta
 • Tiimityötaitoja, joustavuutta ja itsenäistä työotetta
 • Suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista 

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Osaamisen joistakin seuraavista: Amazon, AWS, WordPress ja/tai React
 • kiinnostuksen ja valmiuden työskennellä asiakasrajapinnassa

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan Pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä ja siten tilaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen asiakaskunnan parissa
 • Huippuluokan asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseksi 
 • Mahdollisuuden hioa oma ammattitaito parhaimmilleen asiantuntijoidemme kanssa & kehittää osaamistasi monipuolisesti kiinnostuksesi mukaan (esim. projektinhallinta, tiiminveto, strategiatyö, hakukonemarkkinointi – ja optimointi, brändityö) 
 • Innostavan ja reilun työyhteisön sekä henkilökunnan yhteistä tekemistä, aktiviteetteja ja kulttuuritoimintaa
 • Joustavan työn etätyömahdollisuuksineen sekä vapauden valita mihin toimistoistamme sijoitut. Myös työskentely jossakin toisessa Pohjoismaassa on mahdollista
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa 6.9.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/roister-marketing-drupal-kehittaja-8-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän sekä ensisijaisen toimipaikkakunnan. Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Roister Marketingin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen