Embedded Systems Developer (IoT)

Julkaistu 24.05.2019

Microteam on teknologia-alan asiantuntijayritys, jonka erityisosaaminen liittyy sulautettuihin järjestelmiin, IoT-ratkaisuihin, teollisuusautomaatioon sekä ajoneuvojen suunnitteluun ja projektipalveluihin. Näillä alueilla tuotamme asiakkaille lisäarvoa erityisesti ohjelmisto- ja automaatioteknologian avulla. Riippumatta siitä, tarvitsetko apua uuden tuotteen, perussuunnittelun tai projektinhallinnan ajatuksessa, meiltä löytyy asiantuntemusta ja kokemusta eri toimialojen haasteiden ratkaisemiseksi.

Microteam on osa suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantunti­japalveluja tarjoavaa Comatec Groupia, joka työllistää lähes 600 teknisten alojen asiantuntijaa 20 paikkakunnalla kolmessa maassa. Konsernilla on historiaa jo yli 30 vuoden verran ja katse positiivisesti tulevassa. Meillä pääset ratkaisemaan oman alansa maailman johtavien asiakkaiden haasteita, kehittymään ja kasvamaan haluamallasi urapolulla. Kaupan päälle saat joukon mutkattomia ja mukavia kollegoita. Lisätietoja www.comatec.fi.

Microteamin IoT-tiimiin on avautunut paikka sulautetuista järjestelmistä kiinnostuneelle tekijälle. Tässä tehtävässä olet toteuttamassa monipuolisia älykkään elektroniikan asiakasprojekteja painopisteenä teollisuuden laitteet – kuitenkaan unohtamatta suomalaisten kodeista löytyviä laitteita. Projektista riippuen voit olla mukana koko tuotekehitysketjussa asiakkaan tarpeiden tunnistamisesta tuotantoon ja huoltoon saakka, tai vastavuoroisesti voit keskittyä yksittäisen laitteen ominaisuuden työstämiseen. Tiimi työskentelee pääosin Microteamin toimistolla ja projekteja toteutetaan joko yhdessä tiimin kanssa tai itsenäisesti.

Tässä roolissa teet järjestelmätason suunnittelua ja ohjelmointia, jonka vuoksi sinulla tulisi olla ymmärrystä järjestelmäarkkitehtuurista. Otat teknisen vastuun projekteistasi ja määrittelet yhdessä asiakkaiden kanssa projektien tarpeet ja tavoitteet. Odotammekin sinun tarttuvan omatoimisesti työhösi ja ottavan rohkeasti vastuuta projekteistasi. Microteamilla suunnataan katse tulevaan ja uskalletaan ottaa vastaan myös haastavampia toimeksiantoja: tässä roolissa pääset oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvien laitteiden ja teknologioiden parissa.

Toivomme sinulta korkeakoulutaustaa (AMK/DI) sekä ohjelmoinnin ja järjestelmien tuntemusta. Vahvat vuorovaikutustaidot, itseohjautuva työskentelyote sekä kiinnostus asiakasrajapinnassa työskentelyyn auttavat sinua menestymään tehtävässä. Koska töitä tehdään paljon yhdessä, toivomme sinun olevan vahva tiimipelaaja. Katsomme eduksi ruotsin kielen taidon.

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. ohjelmoinnin parista
  • Parin vuoden työkokemusta sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä tai vastaavista tehtävistä
  • Osaamista seuraavista: C, C++ ja Linux
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innovatiivista ja itsenäistä otetta työhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti sekä kirjallisesti

Voit olla urasi alkuvaiheessa, tai jo hieman kokeneempi konkari, sillä Microteamilla on oikealle osaajalle tarjolla ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä. Kiinnostuksesi mukaan tarjoamme mahdollisuuden edetä myös esimiestehtäviin, jolloin pääset ohjaamaan ja mentoroimaan uusia tulokkaita.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

  • Työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin tuen ja kannustuksen
  • Kattavat työsuhde-edut mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä

Mikäli olet valmis sulautumaan osaksi Microteamin tiimiä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF-muodossa) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 9.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/microteam-oy-embedded-systems-developer-iot-5-2019. Huomioithan, että saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Microteam Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.microteam.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Microteam Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Lahteen kokenutta Senior Software Developeria osaksi 10 hengen mScales-kehitystiimiä!

Etsimme Lahteen kehittymishaluista Junior Software Developeria osaksi 10 hengen mScales-kehitystiimiä!

NRC Group etsii nyt joukkoonsa taitorakentamisen projektipäällikköä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen