Executive Assistant

Julkaistu 19.12.2019

”SOK MEDIA vastaa S-ryhmän viestinnästä, markkinoinnista, kanavista, niihin liittyvästä digitaalisesta palvelukehityksestä ja asiakasomistajakonseptista. Ryhmittäydymme työn ympärille luovasti ja leveästi tai tarkasti ja fokusoidusti. Arvostamme ideoita ja kokeilemme ketterästi, mutta luovutamme harvoin. Meitä ohjaa kunnianhimo ja halu tehdä Euroopan huipputason retail-markkinointia. Kehitämme myös Suomen suosituinta lojaliteettiohjelmaa ja yhtä maan arvostetuinta aikakausmediaa – Yhteishyvää. Meillä saat olla mukana toteutuksissa, jotka kumpuavat tukevasta osuustoiminnan arvopohjasta ja muistat työuran jälkeenkin. Sellaisia ovat esimerkiksi kansainvälisesti palkitut innovaatiot Halpuuttaminen, Hihna247 ja Korttelitoive. Olemme osaajien keskittymä Vallilan Ässäkeskuksessa ja kaiken päälle tosi nöyriä ja vaatimattomia.”
Veepee Ääri, vanhempi propagandapäällikkö, johtaja, SOK MEDIA

Etsimme nyt yhdessä SOK Median kanssa työparia energiselle Happiness Specialist Saaralle! Saaran työparina, Executive Assistant-tehtävässä, pääset testaamaan taitojasi työelämän multitaskaajana, sillä tässä tehtävässä et tule kohtaamaan kahta samanlaista päivää. Monipuolisessa työtehtävässäsi avustat viiden eri yksikön johtajia huolehtien heidän arkensa sujuvuudesta: hallinnoit aikatauluja, hoidat järjestelmäkirjauksia, varaat matkoja sekä huolehdit erilaisista hallinnollisista tehtävistä.

Roolissasi pääset sukeltamaan myös tapahtumajärjestämisen maailmaan, sillä vastuullasi ovat SOK Median erilaiset seminaarit ja sidosryhmätilaisuudet. Toimeentarttuvainen ja rohkea Executive Assistant vastaakin tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista aina tilavarauksesta ja kutsujen lähettämisestä tapahtumien ohjelmaan, ruokaan ja toteutukseen saakka. 

Oletko se sinä?

Koska toimit tehtävässäsi kiireisen johdon apuna, rooliasi värittävät sekä salapoliisin että jonglöörin tehtävät: ratkaiset ja selvität ongelmia itsenäisesti sekä pidät hallussasi useita eri suuntaan lenteleviä palloja. Työtilanteet ja aikataulut elävät jatkuvasti, joten tartut rohkeasti ihmisiä hihasta tarpeen niin vaatiessa etkä pelkää vastauksien hakemista. Vauhdikkaan arjen keskellä et voi jäädä laakereillesi makaamaan, vaan nautit päästessäsi vastaamaan nopeasti eläviin tilanteisiin. Meille tärkeintä on ennakkoluuloton can do-asenne ja luotettava työote sekä arvostamme myös pientä pilkettä silmäkulmassa.  

Hakijalta odotamme:

  • Organisointikykyä ja taitoa pitää hallussaan useita samanaikaisia tehtäviä
  • Loistavia vuorovaikutustaitoja ja uskallusta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksesi:

  • Korkeakoulututkinnon (esim. tradenomi) 
  • Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun ja/tai toimistotehtävien parista

SOK Media tarjoaa sinulle energisen, aidon ja naurun täyteisen työyhteisön, jossa pääset kerryttämään työkokemusta Suomen suurimmalla kaupan toimijalla. Tuleva työparisi perehdyttää sinut SOK:n toimintatapoihin kokonaisuudessaan ja tukea sekä sparrailu- ja pallotteluapua saat myös aina koko tiimiltä. Tarjoamme sinulle paikan nopeatempoisessa työympäristössä, jossa eivät monipuoliset tehtävät lopu! 

Löysitkö kuvauksesta itsesi? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 1.1.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sok-media-executive-assistant-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. 

SOK:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://s-ryhma.fi/tietoa-meista ja SOK Mediasta osoitteessa: https://media.sok.fi/.Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SOK Median palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

T2H

Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer”, joka palaa halusta päästä valjastamaan ideat suunnitelmiksi ja suunnitelmat ihaniksi kodeiksi? T2H tarjoaa kunnianhimoiselle Graduatelle avaimet menestykseen kiinteistötalouden kehittyvällä toimialalla.

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen