Executive Assistant

Julkaistu 19.12.2019

”SOK MEDIA vastaa S-ryhmän viestinnästä, markkinoinnista, kanavista, niihin liittyvästä digitaalisesta palvelukehityksestä ja asiakasomistajakonseptista. Ryhmittäydymme työn ympärille luovasti ja leveästi tai tarkasti ja fokusoidusti. Arvostamme ideoita ja kokeilemme ketterästi, mutta luovutamme harvoin. Meitä ohjaa kunnianhimo ja halu tehdä Euroopan huipputason retail-markkinointia. Kehitämme myös Suomen suosituinta lojaliteettiohjelmaa ja yhtä maan arvostetuinta aikakausmediaa – Yhteishyvää. Meillä saat olla mukana toteutuksissa, jotka kumpuavat tukevasta osuustoiminnan arvopohjasta ja muistat työuran jälkeenkin. Sellaisia ovat esimerkiksi kansainvälisesti palkitut innovaatiot Halpuuttaminen, Hihna247 ja Korttelitoive. Olemme osaajien keskittymä Vallilan Ässäkeskuksessa ja kaiken päälle tosi nöyriä ja vaatimattomia.”
Veepee Ääri, vanhempi propagandapäällikkö, johtaja, SOK MEDIA

Etsimme nyt yhdessä SOK Median kanssa työparia energiselle Happiness Specialist Saaralle! Saaran työparina, Executive Assistant-tehtävässä, pääset testaamaan taitojasi työelämän multitaskaajana, sillä tässä tehtävässä et tule kohtaamaan kahta samanlaista päivää. Monipuolisessa työtehtävässäsi avustat viiden eri yksikön johtajia huolehtien heidän arkensa sujuvuudesta: hallinnoit aikatauluja, hoidat järjestelmäkirjauksia, varaat matkoja sekä huolehdit erilaisista hallinnollisista tehtävistä.

Roolissasi pääset sukeltamaan myös tapahtumajärjestämisen maailmaan, sillä vastuullasi ovat SOK Median erilaiset seminaarit ja sidosryhmätilaisuudet. Toimeentarttuvainen ja rohkea Executive Assistant vastaakin tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista aina tilavarauksesta ja kutsujen lähettämisestä tapahtumien ohjelmaan, ruokaan ja toteutukseen saakka. 

Oletko se sinä?

Koska toimit tehtävässäsi kiireisen johdon apuna, rooliasi värittävät sekä salapoliisin että jonglöörin tehtävät: ratkaiset ja selvität ongelmia itsenäisesti sekä pidät hallussasi useita eri suuntaan lenteleviä palloja. Työtilanteet ja aikataulut elävät jatkuvasti, joten tartut rohkeasti ihmisiä hihasta tarpeen niin vaatiessa etkä pelkää vastauksien hakemista. Vauhdikkaan arjen keskellä et voi jäädä laakereillesi makaamaan, vaan nautit päästessäsi vastaamaan nopeasti eläviin tilanteisiin. Meille tärkeintä on ennakkoluuloton can do-asenne ja luotettava työote sekä arvostamme myös pientä pilkettä silmäkulmassa.  

Hakijalta odotamme:

  • Organisointikykyä ja taitoa pitää hallussaan useita samanaikaisia tehtäviä
  • Loistavia vuorovaikutustaitoja ja uskallusta heittäytyä erilaisiin tilanteisiin
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksesi:

  • Korkeakoulututkinnon (esim. tradenomi) 
  • Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun ja/tai toimistotehtävien parista

SOK Media tarjoaa sinulle energisen, aidon ja naurun täyteisen työyhteisön, jossa pääset kerryttämään työkokemusta Suomen suurimmalla kaupan toimijalla. Tuleva työparisi perehdyttää sinut SOK:n toimintatapoihin kokonaisuudessaan ja tukea sekä sparrailu- ja pallotteluapua saat myös aina koko tiimiltä. Tarjoamme sinulle paikan nopeatempoisessa työympäristössä, jossa eivät monipuoliset tehtävät lopu! 

Löysitkö kuvauksesta itsesi? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 1.1.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sok-media-executive-assistant-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. 

SOK:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://s-ryhma.fi/tietoa-meista ja SOK Mediasta osoitteessa: https://media.sok.fi/.Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SOK Median palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Playtomic on Euroopan suurin urheilukeskusten varaussovellus ja markkinapaikka.  Sovelluksella tenniksen, padelin, sulka...

Liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja tarjoava Aalto EE etsii myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta Helsinkiin!

Liiketoimintamme ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa etsimme Asiakkuus- ja myyntijohtajaa liittymään pieneen tiimiimme!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen