Executive Sales Team Leader

Julkaistu 25.03.2019

Document Housen tavoitteena on auttaa asiakkaat ja sitä kautta kaikki suomalaiset organisaatiot eroon paperista ja siihen liittyvistä liiketoiminnan prosesseista. Olemme myynti- ja asiantuntijaorganisaatio, joka toimii Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa. Document Housen tiimissä on jo 40 huippuosaajaa ja liikevaihto on noin 11.5 miljoonaa euroa. Document House myy globaalien päämiesten ratkaisujen lisäksi omaa ohjelmistotuotetta, joka tekee yrityksestä erittäin mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen toimijan. Lue yrityksestä lisää täältä: https://www.documenthouse.fi/

Document House etsii uutta Executive Sales Team Leadia tukemaan uusia tulevia Account Managereita Espoon toimistolle. Tarkoituksena on rekrytoida sinulle uusi tiimi, jonka kehitystä pääset tukemaan.

Executive Sales Team Leadina vastaat itse omasta myynnistäsi ja johdat tiimiläisiä omalla esimerkilläsi. Tehtävässä keskityt B2B-myyntiin sekä asiakasportfolioiden kehittämiseen. Pääset osaksi koko myyntiprosessia aina prospektoinnista kaupan clousaukseen. Ymmärrät, että yritysmyynnissäkin on kyse ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja siksi kontaktoit aktiivisesti uusia asiakkaita ja buukkaat omat tapaamisesi. Tapaat potentiaalisia asiakkaita ja kehität omia jo olemassa olevia asiakassuhteitasi löytämällä heille uusia kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

 • B2B-myynti Document Housen nykyisille ja uusille asiakkaille
 • Oman asiakaskuntasi kokonaisvaltainen vastuu ja kehittäminen
 • Esimerkillä johtaminen, tiimiläisten coachaaminen ja tiimin tuloksesta vastaaminen

Tehtävä ei sisällä tiimisi hallinnollisia työtehtäviä, joten pääset aidosti keskittymään myyntiin ja tiimiläisten coachaamiseen ja tsemppaamiseen kohti parempia suorituksia. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollista kasvattaa tiimiäsi isommaksi ja pääset myös osallistumaan tulevien tiimiläistesi rekrytointiin. Tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Document Houselle.

Kiinnostuitko, mutta urasi seuraava steppi olisi Account Manager rooli? Tulemme avaamaan Account Manager hakuprosessin huhtikuun aikana.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa työkokemusta menestyksekkäästä myynti- ja esimiestyöstä
 • Tavoitteellista, rohkeaa ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyvää ihmistuntemusta
 • Halua parantaa suoritustasi ja oppia uutta jatkuvasti
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia
 • Korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi

Mitä Document House tarjoaa sinulle?

 • Mahdollisuuden johtaa omaa myyntitiimiäsi ja päästä vaikuttamaan tulevien tiimiläisten rekrytointiin
 • Menestyksekkäästä tiimin tuloksesta saat kasvattaa tiimiäsi tulevaisuudessa isommaksi
 • Kilpailukykyisen kompensaation pohjapalkalla, provisiolla sekä tiimisi tuloksella – ei palkkakattoa!
 • Tilaisuuden päästä kasvattamaan ja muokkaamaan suuressa murroksessa olevaa toimialaa
 • Monipuolisen myyntiroolin, joka tarjoaa haasteita ja kehittymismahdollisuuksia
 • Kattavat ja jatkuvat koulutukset oman osaamisesi kehittymiseksi
 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi – lopputulos ratkaisee, meillä ei mikromanageerata
 • Rennot ja mukavat kollegat
 • Lisäksi muut perinteisemmät edut, kuten lounas- ja virike-etu
 • Myös autoetu on mahdollinen

Oletko valmis haasteeseen? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa täällä: https://apply.atalent.fi/document-house-executive-sales-team-leader-3-2019 viimeistään sunnuntaina 07.04.2019. Lisää hakemukseesi alustava mahdollinen aloitusajankohta. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi).

Oletko kiinnostunut Account Manager roolista? Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Laura Seppä.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen