Facebook Ads Coordinator

Julkaistu 22.08.2018

Draivi Media Oy on vuonna 2012 perustettu vakavarainen yritys, joka on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden suurimpia ja nopeimmin kasvavia tulospohjaisia internetmarkkinointiyrityksiä. Tuotamme liidejä verkon eri kanavista ja autamme siten yrityksiä löytämän uusia laadukkaita maksavia asiakkaita ammattimaisesti ja älykkäästi hyödyntäen dataa ja eri markkinointiteknologioita tehokkaasti kaikissa ratkaisuissamme – niin tehokkaasti, että kumppanimme maksavat pelkästään toteutuneista tuloksista. Vuonna 2017 tuotimme kumppaneillemme, kuten pankeille, kiinteistövälitysliikkeille ja sähköyhtiöille, arviolta 350 000 erilaista liidiä, myyntiä tai asiakasta. Toimistomme sijaitsevat Helsingin Töölössä ja Turun keskustassa kauppatorin kupeessa. Toimimme vahvasti Pohjoismaissa, mutta rakennamme liiketoimintaa myös muihin maihin kuten Saksaan ja Espanjaan.

 

Tänä vuonna Draivia vie eteenpäin yhteensä 12 digitaaliseen markkinointiin erikoistunutta ammattilaista, mutta etsimme vielä sitä kuuluisaa ”hyvää tyyppiä” ottamaan koppia Facebook-markkinoinnista ja täydentämään tiimiämme joko Turussa tai Helsingissä. Facebook Ads Coordinatorina monipuoliseen työnkuvaasi kuuluvat Facebook-markkinointikampanjoiden kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, ja keskeisin tavoitteesi on erilaisten liidien generointi ja sitä kautta myös myynti. Facebook-markkinoinnilla ei voi tehdä euroja ilman tarkkaan mietittyä ja suunnitelmallista kohdennusta, joten optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi työnkuvaasi kuuluu myös olennaisesti markkinointikampanjoiden optimointi jatkuvan manuaalisen testauksen, raportoinnin ja analysoinnin avulla. Roolisi on siis yhdistelmä luovaa ja analyyttistä työskentelyä.

Tässä tehtävässä pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka tarjoaa sinulle sparrailutukea aina tarvittaessa. Emme odota sinun vielä olevan digitaalisen markkinoinnin huippuammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi markkinoija. Etsimme ennen kaikkea tyyppiä, joka on maailman menosta kartalla, erityisesti digitaalisen markkinoinnin kehityksestä. Sellaista, jolla on aidosti valtava into kehittyä digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi – oletko se sinä?

Odotamme sinulta:

 • Facebook Ads Managerin tai muun vastaavan alustan (esim. Smartly) osaamista
 • Google Analytics -osaamista
 • Itseohjautuvaa, tarkkaa ja analyyttistä työskentelyotetta
 • Sosiaalista älykkyyttä sekä hyviä suomen sekä englannin kielen suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja

Katsomme eduksi:

 • Aiemman kokemuksen vastaavista digimarkkinoinnin, erityisesti affiliate-markkinoinnin, tehtävistä
 • Kuvanmuokkaustaidot (esim. Photoshop)
 • Tehtävään soveltuvan koulutuksen
 • Ruotsin kielen taidon

Miksi Draivi Medialle töihin?

Draivilla työskentelee 12 henkeä, joista 5 Helsingissä ja 7 Turussa. Meitä ohjaa halu rakentaa tehokkaita ja tulosta tekeviä verkkopalveluja. Jokaisella henkilöllä on oma tärkeä rooli yrityksen kasvussa. Vaikka tulos ohjaa meitä vahvasti, haluamme pitää työyhteisön mukavana ja rentona panemalla olutta, siirtymällä todellisesta maailmasta virtuaaliseen todellisuuteen sekä lentämällä välillä jonnekin lämpimään… Tarjoamme sinulle siis:

 • Ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä internetmarkkinoinnin parissa vahvasti kasvavassa nuoressa yrityksessä.
 • Monipuolisia projekteja Draivin omien verkkopalveluiden parissa
 • Vapauden oman työn ja osaamiseen hallintaan sekä kehittämiseen
 • Mukavan ja rennon työyhteisön
 • Reilun palkan ja edut
 • Kattavan työterveydenhuollon

Jos olet etsimämme Facebook Ads Coordinator, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään tiistaina 4. syyskuuta 2018 täällä: https://apply.atalent.fi/draivi-media-facebook-ads-coordinator-8-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt!

Lue lisää internetmarkkinoinnin kasvuraketista, Draivista, osoitteessa: https://www.draivimedia.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Oletko valmis käärimään hihasi ja luomaan tulevaisuuden markkinoinnille kestävät perustukset? Elgoodin riveihin on avautunut paikka Markkinointiassistentille!

Business Finland is now looking for a full time, fixed-term (8 months) Strategic Support Service trainee on the field of impact analyses and strategy.

Business Finland is looking for a full time, fixed-term (8 months) Communications and Marketing trainee to work with event organisation, digital marketing and digital services.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen