Financial Controller

Julkaistu 04.06.2019

Sony Music Entertainment Finland Oy kuuluu kansainväliseen Sony Music Entertainment -konserniin, joka on yksi maailman suurimmista levy-yhtiöistä. Yrityksemme tuottaa kotimaista musiikkia ja hoitaa sekä kotimaisten että ulkomaisten artistien myyntiä ja markkinointia. Edustamme useita suomalaisia suosikkiartisteja kuten Arttu Lindeman, Haloo Helsinki! ja Aleksanteri Hakaniemi. Lue lisää Sony Music Finlandista täältä: www.sonymusic.fi

Oletko taloushallinnon osaaja, joka osaa hahmottaa olennaisen laajasta kokonaisuudesta, ymmärtää syy-seuraussuhteita ja kykenee ajattelemaan boksin ulkopuolelta? Kiinnostaako sinua järjestelmien ja taloushallinnon kokonaisuuden kehittäminen? Onko sinut varustettu proaktiivisella asenteella, erinomaisilla ongelmanratkaisutaidoilla sekä paineensietokyvyllä tiukkojen aikataulujen ristitulessa?

Haemme nyt Sony Music Finlandille Financial Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Sony Music Finlandilla Controllerin tehtävässä yhdistyvät sekä Financial että Business Controllerin tehtävät, joten tällainen rooli on harvoin tarjolla. Työtehtäväsi koostuvat niin ulkoisesta kuin sisäisestä laskennasta sekä myös monipuolisista järjestelmien kehittämisprojekteista. Emme suinkaan edellytä, että olisit jo nyt huippuosaaja kaikissa mainituissa vastuualueissa, vaan arvostamme kykyä ja halua oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa roolisi sisällä, ja työtehtäviä voidaan kehittää ja muokata tulevaisuudessa toiveidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti.

Vastuullesi kuuluvat laajasti erilaiset taloushallinnon tehtävät, kuten kk- ja tilinpäätösraportointi konsernin emoyhtiölle New Yorkiin, kotimaisen tilinpäätöksen laatiminen, veroilmoitukset ja veroraportointi New Yorkiin sekä kirjanpidon oikeudellisuudesta, sisäisen kontrollien tehokkuudesta ja kontrolliympäristön kehittämisestä huolehtiminen. Tämän lisäksi vastaat Sony Music Finlandin Intiaan ulkoistetuista palveluista, järjestelmien kehittämisestä sekä projektilaskelmien ja muiden päätöksiä tukevien laskelmien tuottamisesta yrityksen johdolle. Ennen kaikkea odotamme sinulta innostusta kehittyä ammattilaisena sekä osallistua taloushallinnon kokonaisuuden ja järjestelmien kehittämiseen. Uskomme vahvasti, että taloushallinto on tiimityötä, joten joukkuepelaamisen tulisi olla sinulle itsestäänselvyys.

Hakijalta odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. KTM)
  • Aiempaa relevanttia työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • Vahvaa Excel-osaamista
  • Taloushallinnon säädösten, kirjanpitolain sekä työtehtäviin soveltuvien verolakien tuntemista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

  • SAP-osaamisen (mm. SAP R3, SAP BW ja SAP BPC)
  • IFRS-osaamisen
  • Tilintarkastuskokemuksen
  • Ruotsin kielen osaamisen

Tarjoamme sinulle:

Sony Music Finland tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen paikan kansainvälisessä musiikkibisneksessä sekä hyvin dynaamisessa ja inspiroivassa työympäristössä. Sinulla on loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen muiden taloushallinnon ammattilaisten ja musiikkibusineksen konkareiden sparrauksessa. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, erittäin kilpailukykyiset työsuhde-etuudet sekä nuorekkaan, aktiivisen ja kehittymishaluisen työyhteisön.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 16.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sony-music-finland-financial-controller-6-2019. Saatamme edetä rekrytoinnissa jo hakuajalla, joten jos haluat varmistaa paikkasi kansainvälisen musiikkibisneksen keskiössä, hae jo tänään!

Sony Music Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sonymusic.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Ella Pekki (+358 50 477 8985, ella.pekki[at]atalent.fi).

Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sony Music Finlandin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

GRENKE etsii nyt Sopimuskäsittelijää määräaikaiseen tehtävään kesäkuun 2020 loppuun leasingsopimusten aktivointiin ja eri toimipisteiden myyntitiimien tueksi

GRENKE etsii Hallintoasiantuntijaa osaksi neljän hengen hallinnon tiimiään! Tiimin vastuulla on huolehtia laskutuksesta, perinnästä, alustavasta reskontrasta ja kirjanpidosta sekä vastata näihin liittyviin yritysasiakkaiden tiedusteluihin.

Catella Asset Management is now looking for a driven Sales and Leasing Associate to take part in sales and leasing of Real Estate portfolios located across Finland!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tässä podcastissa keskustelemme #mimmitkoodaa ohjelman Milja Köpsin kanssa tavoista saada enemmän naisia ohjelmistoalalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen