Ticketmaster

Financial Controller

Julkaistu 21.10.2021

Financial Controller

Ticketmasterilla on yli 75 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta. Ticketmaster on osa Live Nation Entertainment Inc:ia, joka tuottaa enemmän konsertteja, myy enemmän lippuja ja yhdistää enemmän toimijoita musiikin pariin kuin kukaan muu maailmassa. Ticketmaster käyttää edistyksekkäitä digitaalisia ratkaisuja lipunmyynnissä, markkinoinnissa ja kulunvalvonnassa, tarjoten siten asiakkailleen ensiluokkaista osaamista, näkemystä ja asiantuntemusta lipunvälitystoiminnan maailmasta – maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia.

Ticketmaster etsii nyt monipuolista taloushallinnon osaajaa Financial Controllerin tehtävään, vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Financial Controllerina pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten taloushallinnon työtehtävien parissa osana kansainvälistä työyhteisöä ja nelihenkistä taloustiimiä. Päävastuullasi on huolehtia Ticketmasterin kirjanpidon oikeellisuudesta, prosessien ja toimintatapojen noudattamisesta, kuunkatkojen täsmäytyksistä ja jaksotuksista. Avustat Ticketmasterin sidosryhmiä, kuten tapahtumajärjestäjiä ja Ticketmasterin sisäisiä tiimejä erilaisissa talouteen liittyvissä kysymyksissä. Työtehtäviisi kuuluvat myös veroilmoitusten laatiminen, avustaminen tilinpäätöksessä sekä monipuoliset raportointi- ja analysointitehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä Ticketmasterin pohjoismaisen tiimin kanssa, joten suomen kielen lisäksi käytät työssäsi päivittäin englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli suomen kirjanpitolainsäädäntö on sinulle jo tuttu ja olet työskentelytyyliltäsi tarkka sekä oma-aloitteinen. Sinulta löytyy jo kokemusta erilaisten asiakkuuksien kirjanpidon hoitamisesta ja raportointityöstä, jonka myötä osaat itsenäisesti ratkoa vastaan tulevia haasteita. Olet myös valmis tarpeen tullen neuvomaan ja ohjeistamaan tiimiäsi erilaisissa kirjanpitoon liittyvissä asioissa. Et kangistu helposti kaavoihin, vaan haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi sekä työskentelytapojasi. Erilaisten järjestelmien käyttö on sinulle myös mieluisaa, etkä pelkää uusia työskentelyvälineitä. Suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitosi on sujuvaa, ja sekä puhuminen, että raportointi sujuvat sinulta molemmilla kielillä ongelmitta.

Ticketmaster tarjoaa sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät: työnkuvasi pitää sisällään paljon muutakin kuin perinteistä kirjanpitoa
 • Työskentelyäsi tukevan tiimin
 • Kansainvälisen ja innostavan työympäristön
 • Liukuvan työajan sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
 • Mielenkiintoisen position vauhdikkaalla tapahtuma-alalla
 • Täysipäiväisen ja vakituisen työsuhteen
 • Tiimin sisäisiä aktiviteetteja, kuten yhteisiä aamiaishetkiä ja erilaisia tapahtumia

Ticketmaster odottaa sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi, KTM)
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ymmärrystä suomen kirjanpitolainsäädännöstä
 • Muutaman vuoden relevanttia työkokemusta erilaisten asiakkuuksien kirjanpidon hoitamisesta ja raportointityöstä (esim. osakeyhtiöiden kirjanpito)
 • Erinomaisia excel-taitoja
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Ticketmaster katsoo eduksi:

 • Ruotsin ja muiden kielten osaamisen
 • Aikaisemman kokemuksen kansainvälisestä työympäristöstä
 • Power BI-, Oracle tai Opuscapita-osaamisen

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 3.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Ticketmasterista voit lukea lisää osoitteessa: https://business.ticketmaster.fi/ticketmaster/ Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (puh. +358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ti 26.10. klo. 9-10 ja ti 2.11. klo. 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Ticketmasterin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen