Front end Developer

Julkaistu 22.11.2019

MOST Digital on täyden palvelun digitaalisaatiokumppani ja autamme asiakkaita niin prosessien ja toimintamallien uudistamisessa, ICT-ratkaisujen kehittämisessä kuin toiminnan digitalisoinnissa ja robotisoinnissa. Olemme toteuttaneet jo satoja automaatioratkaisuja ja robotteja muun muassa taloushallinnon, hoivapalveluiden, logistiikan ja julkisen sektorin tueksi. 

MOST Digital etsii kasvavaan joukkoonsa Front end Developeria. Sijoitut useista devaajista koostuvaan tiimiin, jossa työskennellään tuotekehityksen parissa. Työsi pääpaino on tuotteemme käyttöliittymän front end-kehittämisessä ja asiakaskohtaisten ominaisuuksien ja näkymien ohjelmoinnissa.

Etsimme ensisijaisesti React-osaajaa, mutta tehtävässä hyödyt myös muusta front end-ohjelmointiosaamisesta. Luemme Python-osaamisen tehtävässä eduksi, sillä tuotteemme back end on ohjelmoitu puhtaasti Python 3:lla. Odotamme hakijalta jo jonkin verran kokemusta fronttidevauksesta töiden tai muiden projektien kautta. Olemme erityisen mielissämme, mikäli sinulta löytyy myös graafista silmää käyttöliittymän toteutuksen tueksi. Arvostamme vastuuntuntoista asennetta työtä kohtaan ja valmiutta työskennellä itsenäisesti. 

Tarjoamme sinulle:

 • Tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan suoraan alan johtavan tuoteratkaisun kehitykseen, käyttökokemukseen ja ulkoasuun 
 • Avainroolin, jossa voit kasvaa esimerkiksi pääkehittäjäksi 
 • Tueksesi asiantuntevan tiimin, jossa vaalitaan henkilöstön viihtyvyyttä sekä moderneja työskentelytapoja
 • Etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden sijoittua tiimeihimme joko Helsingissä, Rovaniemellä tai Jyväskylässä

Hakijalta odotetaan:  

 • Työkokemusta ohjelmoinnin parista tai riittävää näyttöä osaamisesta esimerkiksi vapaa-ajan projekteista tai opinnoista
 • Javascript-osaamista (React)
 • Korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta
 • Halua kehittää omaa osaamista ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Python-osaaminen
 • Muu front end -ohjelmointiosaaminen
 • Kokemus graafisesta suunnittelusta

Mikäli kiinnostuit Front end Developerin tehtävästä MOST Digitalilla, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi 8.12.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/most-digital-front-end-developer-11-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen GitHub- tai vastaavan profiilin ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän tiedostot pdf-muodossa.

MOST Digitalista voit lukea lisää osoitteessa: www.mostdigital.fi/. Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi.)

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan MOST Digitalin työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko työskennellä monipuolisesti erilaisten ICT-tehtävien parissa palvelimista tietoliikennelaitteisiin ja työasemiin? Tämä on erinomainen mahdollisuus sinulle, jos haluat kehittyä, kouluttautua ja kasvaa yrityksen sisällä!

Broadcast Solutions Finland is looking for a Network/IT Engineer to join their team!

Mikäli sinulla on useampi vuosi työkokemusta isojen teknisten projektien vetämisestä sekä kiinnostusta media- ja broadcast-alaa kohtaan, voit olla etsimämme projektipäällikkö!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen