Front end Developer

Julkaistu 22.11.2019

MOST Digital on täyden palvelun digitaalisaatiokumppani ja autamme asiakkaita niin prosessien ja toimintamallien uudistamisessa, ICT-ratkaisujen kehittämisessä kuin toiminnan digitalisoinnissa ja robotisoinnissa. Olemme toteuttaneet jo satoja automaatioratkaisuja ja robotteja muun muassa taloushallinnon, hoivapalveluiden, logistiikan ja julkisen sektorin tueksi. 

MOST Digital etsii kasvavaan joukkoonsa Front end Developeria. Sijoitut useista devaajista koostuvaan tiimiin, jossa työskennellään tuotekehityksen parissa. Työsi pääpaino on tuotteemme käyttöliittymän front end-kehittämisessä ja asiakaskohtaisten ominaisuuksien ja näkymien ohjelmoinnissa.

Etsimme ensisijaisesti React-osaajaa, mutta tehtävässä hyödyt myös muusta front end-ohjelmointiosaamisesta. Luemme Python-osaamisen tehtävässä eduksi, sillä tuotteemme back end on ohjelmoitu puhtaasti Python 3:lla. Odotamme hakijalta jo jonkin verran kokemusta fronttidevauksesta töiden tai muiden projektien kautta. Olemme erityisen mielissämme, mikäli sinulta löytyy myös graafista silmää käyttöliittymän toteutuksen tueksi. Arvostamme vastuuntuntoista asennetta työtä kohtaan ja valmiutta työskennellä itsenäisesti. 

Tarjoamme sinulle:

 • Tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan suoraan alan johtavan tuoteratkaisun kehitykseen, käyttökokemukseen ja ulkoasuun 
 • Avainroolin, jossa voit kasvaa esimerkiksi pääkehittäjäksi 
 • Tueksesi asiantuntevan tiimin, jossa vaalitaan henkilöstön viihtyvyyttä sekä moderneja työskentelytapoja
 • Etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden sijoittua tiimeihimme joko Helsingissä, Rovaniemellä tai Jyväskylässä

Hakijalta odotetaan:  

 • Työkokemusta ohjelmoinnin parista tai riittävää näyttöä osaamisesta esimerkiksi vapaa-ajan projekteista tai opinnoista
 • Javascript-osaamista (React)
 • Korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta
 • Halua kehittää omaa osaamista ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Python-osaaminen
 • Muu front end -ohjelmointiosaaminen
 • Kokemus graafisesta suunnittelusta

Mikäli kiinnostuit Front end Developerin tehtävästä MOST Digitalilla, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi 8.12.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/most-digital-front-end-developer-11-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen GitHub- tai vastaavan profiilin ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän tiedostot pdf-muodossa.

MOST Digitalista voit lukea lisää osoitteessa: www.mostdigital.fi/. Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi.)

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan MOST Digitalin työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Geometrix is looking for a Mobile Developer (React Native) in Helsinki to further develop the mobile app for a map-based ERP solution!

Jaicom is looking for a Software Developer to join their team preferably in Jyväskylä! (other locations also negotiable)

Samlink is looking for a Cloud and Infrastructure Engineer to join their Continuous Services unit!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen