Frontend Developer

Julkaistu 22.12.2020

WheelQ on suomalainen ja globaalisti toimiva kasvuyritys, joka tuottaa isoille kansainvälisille B2B-firmoille tekoälypohjaista modernin myynnin softaa. Asiakaskunta koostuu pääosin suurista yrityksistä, ja teemme yhteistyötä esimerkiksi Nesteen, Alfa Lavalin & Lindströmin kanssa.

Yrityksemme on kasvanut erittäin voimakkaasti, mikä tarkoittaa, että haemme jatkuvasti uusia kykyjä tiimiimme Helsingin ydinkeskustaan. WheelQ on yksi Suomen ja EMEA-alueen nopeimmin kasvavista teknologiayhtiöistä ja globaalisti ohjelmistomme on otettu käyttöön jo 38 maassa. WheelQ:lla työskentelee tällä hetkellä 25 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa, joten nyt on loistava tilaisuus hypätä mukaan kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseen!

Nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä WheelQ etsii nyt tech-tiiminsä vahvistukseksi Helsinkiin Frontend Developeria! WheelQ:lla pääset heti ensimmäisistä päivistä alkaen kehittämään ohjelmiston fronttia, esim. dashboardeja, raportointimoottoria sekä tuotteen hälytyksiin ja aktivointeihin liittyviä osia. Tämän ohella pääset näyttämään taitosi mm. CRM-integraatioiden ja käyttöliittymäkehityksen parissa.

WheelQ:lla tehtäviä on tarjolla laaja-alaisesti aina arkkitehtuurin parista käytettävyystutkimukseen ja -mallinnukseen. Tiiviin organisaation etuna onkin, että voit osaamisesi karttuessa laajentaa työnkuvaasi omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Pidemmällä tähtäimellä tämä on mainio tilaisuus edetä esimerkiksi full stack -rooliin.

Fronttipuolella käytetään lähinnä Reactia ja backissa Javaa. WheelQ:n stackiin kuuluvat lisäksi HTML ja CSS sekä PostgreSQL tietokantapuolella. Pääset tehtäviin hyvin kiinni, jos tämä stack on sinulle ennestään tuttu, mutta voit hakea tehtävään myös erilaisella osaamistaustalla. Tärkeimpänä pidämme halua oppia ja kehittyä sekä tehdä töitä laatu edellä osana tiimiä. Mikäli opintosi ovat vielä loppusuoralla, voit myös tehdä lopputyösi WheelQ:lle.

Sinulta odotamme:

  • Web-ohjelmointiosaamista esim. harrastuneisuuden tai opintoprojektien kautta (voit halutessasi liittää hakudokumentteihisi esim. GitHubisi tai mahdollisesti linkkejä omiin projekteihisi)
  • REST API -osaamista
  • Loppuvaiheen IT-alan yliopisto-opintoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsomme (mutta emme edellytä):

  • Aikaisemman työkokemuksen ohjelmoinnin parista
  • Osaamisen moderneista Javascript-frameworkeistä (esim. React, Vue)

WheelQ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi frontend-ammattilaiseksi omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tukenasi on kovatasoinen kahdeksan hengen tech-tiimi, ja saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Tiimihenki on WheelQ:lla tärkeää ja yhteistä aikaa vietetään paljon esim. urheilun tai rentojen peli-iltojen merkeissä – etätyösuosituksia kunnioittaen tietenkin. Speaking of, etätyöt hoituvat WheelQ:lla hyvin joustavasti, ja toimisto sijaitsee kätevästi Kaisaniemessä, Helsingin yliopiston metroaseman välittömässä läheisyydessä.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan WheelQ:lle.

Kuulostaako sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi 4.1. mennessä. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Kerrothan myös palkkatoiveesi sekä milloin voit aloittaa. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai LinkedIn-profiili, linkkaathan ne hakemukseen niin tutustumme niihin mielellämme.

Lisätietoa WheelQ:sta löydät täältä: http://www.wheelq.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten mailitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Frontend

Are you skilled with web-frontend development? Would you like to grow into a full-stack role? Trackinno is looking for a (Junior) Web Developer to join their team in Tampere! The role is customizable for both an experienced developer and a developer who is at the beginning of the career.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen