Fronttipainotteinen Full Stack -kehittäjä

Julkaistu 10.10.2018

Me olemme Protacon. Olemme neljännen teollisen vallankumouksen edelläkävijä, joka käytännöllistää digitalisaation ja on mukana luomassa uutta palveluiden maailmaa.

Olemme valikoitujen toimialojen erikoisosaaja. Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä ratkaisuilla, jotka luovat uusia liiketoimintamalleja, sujuvoittavat arkea, nostavat tuotannon laatua, parantavat tehokkuutta ja antavat aikaa luovuudelle. Olemme kokenut, kasvava ja uusiutuva yhteisö, joka huolehtii osaamisensa kehittämisestä huomisen tarpeet mielessä. Kanssamme on mukava tehdä töitä, onnistua ja olla muita nopeampi. Olemme suomalainen ja kansainvälistyvä yhtiö. Me olemme Protacon ja me teemme mitä lupaamme.

Protacon etsii nyt 10:n henkilön tuotantotiimiinsä Full Stack -kehittäjää Tampereelle. Työssäsi kehität pääasiallisesti Protaconin webbipohjaista raportointijärjestelmää, joka palvelee niin energiateollisuuden kuin kiertotaloudenkin toimialoja. Fronttikoodin kehitys ja ylläpito onkin täten tärkein tehtäväsi, mutta pääset työskentelemään myös backendin puolella ja tietokantojen kanssa. Mikäli full stack -kehityksen ohella olet kiinnostunut rajapinta -ja integraatiotyöstä, pääset halutessasi siihenkin mukaan. Järjestelmää uudistetaan parhaillaan, joten osaamisesi puitteissa tarjolla olisi myös oiva mahdollisuus päästä osallistumaan uusien teknologioiden käyttöönottoon suuremmassa mittakaavassa.

Tehtävässä viihtyäksesi voit olla jo kokeneempikin tekijä, mutta sinulla odotetaan olevan jo vähintään hieman kosketuspintaa mainittuihin ydinteknologioihin. Alan koulutus tarjoaa hyvät eväät tehtävässä menestymiseen, mutta harrastuneisuuden kautta hankittu koodiosaaminen kiinnostaa yhtä lailla. Kokemustasostasi riippumatta Protacon tarjoaa sinulle tiiviin scrum-mallilla toimivan, pääosin samassa tilassa kehittävän tiimin tuen erityisesti alkutaipaleellasi.

Odotamme:

  • Osaamista seuraavista teknologioista: PHP, JavaScript, C#

Arvostamme:

  • Kiinnostusta ja/tai kokemusta seuraavista teknologioista: MS SQL / MySQL, SOAP, REST, Apache, .NET Core 2.0, Yii, Angular
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Todella monipuolisia työtehtäviä
  • Urakehitykseen erinomaiset mahdollisuudet: Protaconin Henkilökohtainen urapolku – suunnitelma takaa halutun urakierron
  • Tiiviin ja yhtenäisen tiimin
  • Jonkin verran etätyömahdollisuuksia

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-formaatissa tänne:  https://apply.atalent.fi/protacon-fronttipainotteinen-full-stack-kehittaja-10-2018 heti, tai viimeistään 24.10.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälä (+358 44 0550 317), otto.seppala[a]atalent.fi). Protaconiin pääset tutustumaan tarkemmin täältä: https://www.protacon.com/

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Sako etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista ja ongelmanratkaisusta innostuvaa IT Specialistia!

Apix Messaging hakee kahta Delivery Project Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen!

Etsimme nyt Stereoscapen myyntitiimin vahvistukseksi proaktiivista Solution Sales Specialistia B2B-asiakastyöhön!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen