Full Stack Developer

Julkaistu 24.01.2019

Air Dice on vuonna 2003 perustettu suomalainen rahapeleihin keskittynyt kokenut pelikehittäjä. Kehitämme ja lisensoimme pelejämme rahapelioperaattoreille pääasiassa ulkomailla. Yrityksen tuotteissa keskitytään erinomaisiin visuaalisiin sekä käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin. Air Dicen missiona on tarjota rahapelien kentässä uudenlaisia ideoita, jotka antavat käyttäjille rutkasti enemmän viihdyttäviä kokemuksia, tekemistä ja immersiota kuin muut toimijat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalliossa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto asettuu noin 2M euroon, vakavaraisuuden ollessa erittäin hyvällä tasolla. Tällä hetkellä Air Dicen tiimiin kuuluu 12 henkilöä Helsingissä.

Tiimin tilanne ja avoin tehtävä

Air Dice on positiivisen ongelman edessä: firma kasvaa kannattavasti ja vakaasti ja devihommia riittää, mutta kädet eivät. Siksipä tilausta olisi nyt uudelle, asiastaan innostuneelle Full Stack Developerille tai sellaisen taimelle. Air Dicen devaustiimi vastaa rahapelien toteutuksista, joihin sisältyvät pelin koko logiikka, säännöt, matematiikka ja tietysti tietoturva ja muu suojaus. Käytössä ovat pääasiassa Java EE ja JavaScript. Työstämme useampia peleistämme samanaikaisesti, ja homma pidetään kasassa Scrumin periaatteiden mukaisesti.

Toivomme sinulta

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on jo ohjelmoinut harrastuksekseen tai työkseen ainakin sen verran, että tietää haluavansa tehdä hommaa työkseen myös vähän pidemmällä tähtäimellä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta opetella uutta, koska vaikka työtä tehdäänkin tiiminä, Air Dicella ei ole tapana taluttaa tiimiläisiä kädestä pitäen eteenpäin. Olisi siis hyvä, että seisot omilla jaloillasi – myös ohjelmoinnin suhteen. Jos otat vasta ensiaskeliasi ammatillisen sovelluskehityksen parissa, opinto- tai harrastusprojektien kautta hankitut vankan perustason olio-ohjelmointitaidot antavat hyvän pohjan tarttua tehtävään. Devaustiimin kesken tehdään paljon hommia yhdessä, mikä korostaa vuorovaikutustaitojen merkitystä. Matemaattinen osaaminen ja kiinnostus on myös eduksi tehtävässä.

Mitä Air Dice tarjoaa sinulle? Työaikojen ja muiden käytännön asioiden suhteen ollaan joustavia: jos esimerkiksi viimeistelet opintojasi, voimme järjestää joustoa työaikoihin. Air Dicella kuitenkin toivotaan sinun pystyvän viettämään n. 25 h/vko toimistolla, jotta hommia saadaan eteenpäin fiksusti. Työsuhde-etuna ei ole pomppulinnaa, mutta kaikki koskaan julkaistut C64-, Amiga- ja arkadipelit löytyvät. Nykyinen tiimi osaa hommansa ja heiltä oppii aina jotain uutta. Osana tiimiä opit, miten high availability, kuormatasattu, murto- ja huijausyritykset kestävä rahaa käsittelevä palvelinkokonaisuus sekä sitä käyttävä peliclient rakennetaan kustannustehokkaasti. Pidemmällä aikavälillä rooliasi voidaan halutessasi muokata myös Scrum Master -suuntaan.

Kuulostaako sinulle sopivalta tehtävältä? Jätä meille CV:si ja hakemuskirjeesi kätevästi täällä: https://apply.atalent.fi/air-dice-full-stack-developer-1-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Toivomme kuulevamme sinusta 7.2.2019 mennessä. Tutustumme mielellämme myös GItHub-profiiliisi.

Jos kaipaat lisätietoja, aTalentin Erkko Vanhakartano auttaa mielellään (erkko.vanhakartano(ät)atalent.fi, 0504019387).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen