Full Stack Developer

Julkaistu 05.02.2019

Halu tehdä asiat oikein, eikä vain sinne päin, saivat Restbyten perustajat Markuksen ja Joonaksen  liikkeelle vuonna 2013. Opintojen ohella tehdyistä projekteista kasvoikin täysipäiväinen työ ja nykyään Restbyte tarjoaa modernia sovelluskehitystä ja konsultointipalveluita sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Taustalla on halu tehdä mielekkäitä ja haastavia projekteja ja näin työtä, josta aidosti pitää. Viisipäiseksi kasvaneeseen tiimiin etsitään nyt lisävahvistusta!

 

 

Restbyte etsii nyt Full Stack Developeria liittymään osaksi viiden hengen tiimiään. Tässä roolissa pääpaino on asiakasprojekteissa ja sovelluskehityksessä frontendistä backendiin ja mobiilialustoihin. Projektien sisältö ja kesto vaihtelee asiakkaasta riippuen, mutta sinun ei tarvitse jonglöörata usean projektin kanssa yhtä aikaa, vaan saat keskittyä yhteen kerrallaan. Projektien mielekkyys työntekijöille on myös tärkeää Restbytelle, joten pääset itse vaikuttamaan siihen millaisia projekteja lähdet mukaan työstämään. Suurin osa projekteista vaatii työskentelyä asiakkaiden tiloissa, mutta lyhyempiä projekteja on mahdollisuus tehdä halutessaan myös etänä. Projektien kesto vaihtelee tyypillisesti parista kuukaudesta puoleen vuoteen ja usein ne ovat asiakkaiden sisäistä tuotekehitystä.  

React ja Node.js ovat Restbyten tiimin core-osaamista, mutta lisäksi techstackiin kuuluu mm. Python, Scala, Go ja modernit frontend frameworkit. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan osaamista kaikista, vaan ennemminkin halua kehittyä  ja työskennellä näillä teknologioilla. Restbyten tiimissä on kokeneita osaajia, jotka ovat valmiita opastamaan ja tukemaan, joten ongelmatilanteissa et varmasti jää yksin. Asiakasprojekteissa sinulla on halutessasi mahdollisuus olla mukana asiakasviestinnässä, mutta sekään ei ole välttämätöntä, jos se ei tunnu omalta jutulta.

Hakijalta odotetaan:  

  • IT-alan opintoja, mielellään ainakin jo parin vuoden ajalta
  • hyvät perustaidot ohjelmoinnista
  • oppimiskykyä ja itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • osaaminen seuraavista: React, Node.js, Typescript, modernit frontend frameworkit tai funktionaalinen ohjelmointi
  • aikaisempi työkokemus ohjelmoinnista – mikäli olet jo kokeneempi tekijä, Restbyte pystyy tarjoamaan uusia haasteita myös sinulle  

Restbyte ja tämä tehtävä tarjoavat sinulle:

  • loistavan mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja kehittyä kokeneen tiimin tukemana
  • työpaikan, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan siihen mitä tekee ja millaisiin projekteihin lähtee mukaan
  • työympäristön, jossa yrityksen toiminta on läpinäkyvää työntekijöille
  • kilpailukykyistä palkkaa, joka sovitaan yhdessä kokemuksesi ja osaamisesi huomioon ottaen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Restbyten työntekijäksi.

Mikäli olet Restbyten etsimä Full Stack Developer, lähetä CV ja hakemus viimeistään 20.2.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/restbyte-full-stack-developer-2-2019

Restbytestä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.restbyte.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia sekä aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (+358504350807, jasmin.shams[ät]atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Oletko matemaattisesti kyvykäs ja lähestymistavaltasi liiketoimintaorientoitunut tekijä? Saatat olla Intiton etsimä Junior Data Scientist!

Carus, a global supplier of information systems to the travel and transport industry, is looking for a Jr. Full Stack Developer in Espoo!

Espoo / IT

aTalent Recruiting logo

Oletko kiinnostunut konsultatiivisesta rekrytoinnista ja haluat oppia rekrytoimaan IT-alan ammattilaisia?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen