Full-Stack -kehittäjä

Julkaistu 09.08.2018

OCTO3 tarjoaa nykyaikaista ja ketterää ohjelmistokehitystä. Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme – yli 60 osaajan tiimi – ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia. 

Kasvun myötä OCTO3 etsii tiimiinsä Full Stack -kehittäjää kehittämään käyttöliittymiä ja taustajärjestelmiä avoimen lähdekoodin tekniikoilla. Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa, kuten erilaisten mobiilisovellusten, web-järjestelmien, sekä Iot -projektien kanssa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia mobiili- tai web-pohjaisia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Projektitiimissä kanssasi viihtyvät yleensä ainakin UX asiantuntija sekä muutamia muita kollegoita samankaltaisella osaamisprofiililla kuin sinä. Työskentelemme ketterillä menetelmillä ja käytössämme on DevOps-toimintamallien työkalut.

Työskentelemme esimerkiksi seuraavien teknologioiden parissa, joista toivomme, että sinulla on jo ainakin osasta aikaisempaa kokemusta: .NET, Java, JavaScript, Node.js, React.js, Angular.js, CSS ja HTML5.

Toivomme, että omaat kokemusta monipuolisesti erilaisista projekteista. Arvostamme erityisesti harrastuneisuutta ja intohimoa koodaukseen. Annamme sinulle mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta ja kehittää osaamistasi henkilökohtaisesti räätälöidyn ja omat toiveesi huomioivan kehittymissuunnitelmasi mukaisesti. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työpaikalla. Teemme töitä rennon jämäkällä otteella ja haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdellä kehittäjällä saattaa olla työpöydällään samanaikaisesti useampi projekti. Voit työskennellä joko viihtyisissä toimistoissamme Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Hakijalta edellytetään:

  • Eri ohjelmointiosaamista aiemman työkokemuksen tai koulutuksen kautta
  • Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

OCTO3 tarjoaa sinulle:

  • Kokeneet ja asiantuntevat työkaverit matalahierarkisessa työympäristössä
  • Mahdollisuuden kasvaa ja ottaa laajempaa vastuuta osaamisen kehittyessä. Pääset näkemään ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin projekteihin sekä pääset jättämään kädenjälkesi toimintamme kehittyessä
  • Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut

VIDEOLINKKI: https://www.youtube.com/channel/UCLJNgkqlCJVeyaEK0oeiR_w

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si 23.8.2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/octo3-full-stack-kehittaja-8-2018. Tehtävään ja hakuprosessiin liittyen voit olla yhteydessä Recruitment Manager, Cécil Fagerströmiin (+358 50 505 3170), cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi). OCTO3 voit lukea lisää osoitteessa: www.octo3.fi/.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen