Fullstack Developer

Julkaistu 08.08.2019

Plan Brothers on vuonna 2012 perustettu ohjelmistoalan yritys, joka palvelee kiinteistöturvallisuuden ja –laadun ammattilaisia. He tarjoavat tietojohtamisen ja kiinteistöturvallisuuden asiantuntijapalveluita yli tuhannelle suomalaiselle ja kansainväliselle tunnetulle yritykselle yli 70 eri maassa.  He panostavat vahvasti paitsi turvallisuuskulttuurin luomiseen, myös moderniin tuote- ja ohjelmistokehitykseen, sekä esimerkiksi tietojohtamisen ja tekoälyn ja koneoppimisen tutkimiseen ja kaupallistamiseen. Plan Brothersin asiakkaita ovat muun muassa Fortum, ITIS, Citycon, Stadium, Alko, KÄMP ja Ramirent. 

Yrityksen nuorekas ja kansainvälinen tiimi koostuu 31 henkilöstä. Toimistot sijaitsevat Helsingin Kampissa, Brasiliassa sekä Lontoossa. 

Plan Brothers etsii nyt Helsinkiin Kampin toimistolleen Fullstack Developeria osaksi yhdeksän hengen tuotekehitystiimiään! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kahden turvallisuuteen ja laatuun keskittyvän kansainvälisen SaaS-tuotteen parissa: Audits.io:n ja Incy.io:n. Plan Brothersin tuotteiden avulla voidaan raportoida turvallisuus- ja laatukriittisiä poikkeamia monipuolisesti eri toimialoilla esimerkiksi teollisuudessa, ravintola-alalla ja logistiikassa. Alkuun työtehtäväsi koostuvat tuotteiden bugikorjauksista, minkä jälkeen pääset luomaan uusia ominaisuuksia sekä kustomoimaan toiminnallisuuksia asiakkaiden tarpeisiin. Tiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä ketterien menetelmien mukaisesti kahden viikon sprinteissä. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan voit keskittyä työssäsi ensin enemmän joko frontend- tai backend-puolelle. Halutessasi pääset myös työskentelemään asiakasrajapinnassa.

Voit olla joko uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi kehittäjä. Kaikista eniten arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halukkuutta oppia uutta. Tiimin käytössä on modernit frameworkit, joten toivomme sinulta löytyvän osaamista Angularista.  Mikäli opintosi ovat vielä loppusuoralla, on osa-aikaisuus myös neuvoteltavissa, mutta toivomme sinun työskentelevän kuitenkin vähintään 18 h/vko.

Toivomme sinulta:

 • Sujuvaa ohjelmointiosaamista JavaScriptillä (Angular) 
 • Riittävää näyttöä osaamisesta esimerkiksi työkokemuksen, opintojen, harjoittelun tai omien projektien parista 
 • Itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Osaaminen muusta stackistä: Python, Flask & PostgreSQL
 • Kiinnostus laajentaa vastuualuetta ja tehtäväkenttää esimerkiksi lead-rooliin

Plan Brothers tarjoaa:

 • Mahdollisuuden työskennellä modernien ja uusimpien teknologioiden parissa
 • Merkityksellisen työnkuvan turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi isoissa ja monipuolisissa organisaatioissa, esimerkiksi Fortum, Itis ja Citycon
 • Loistavan mahdollisuuden kasvattaa osaamista ja kehittyä kokeneen tiimin tukemana 
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattavan vakuutuksen, matkakorttiedun, kulttuuri- ja liikuntaseteleitä sekä lounasedun.
 • Nuorekkaan ja kansainvälisen työympäristön sekä rennot kollegat, joiden kanssa harrastetaan ja tehdään asioita yhdessä myös vapaa-ajalla esimerkiksi videopelien tai urheilun parissa. 
 • Viihtyisän toimiston toimistokoirineen Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten yhteyksien varrella

Mikäli uskot olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä meille CV:si ja hakukirjeesi PDF-muodossa viimeistään torstaihin 22.8.2019 mennessä osoitteessa https://apply.atalent.fi/plan-brothers-fullstack-developer-8-2019. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Plan Brotherssin palvelukseen.

Plan Brothersista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.planbrothers.io/about. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Miili Reponen (+358504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen