Graafinen suunnittelija, trainee

Julkaistu 20.04.2021

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Terveystalon valtakunnallinen verkosto kattaa noin 3000 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Terveystalosta työnantajana voit lukea lisää tästä.

Etsimme Terveystalon digitaalisen myynnin tiimiin Graafisen suunnittelun traineeta! Tiimi toimii sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden kentällä ja nyt tiimiin haetaan materiaalien tuottamisen pariin tukea. Tehtäviisi kuuluu Terveystalon verkkosivuille ja digimainontaan tuotettavien graafien ja kuvien luomista sekä myyntimateriaalien ja muiden dokumenttien muokkausta ja visualisointia. Tuotat esimerkiksi bannereita ja kuvituksia sosiaalisen median kanaviin ja kampanjoihin sekä Terveystalon verkkosivuille niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Jos sinulta löytyy osaamista valokuvauksesta, niin sinulla on mahdollisuus osallistua esimerkiksi henkilökuvauksiin yrityspuolen materiaaleihin liittyen.

Työskentelet roolissa läheisesti tiimisi markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Tärkeää on, että sinulla on vahvaa osaamista Adoben ohjelmista (esim. Photoshopista tai Illustratorista) ja toimit näppärästi Powerpointin parissa. Etuna on, jos tunnet digitaalista markkinointia ja sosiaalisen median kanavia. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitä, että pystyt hahmottamaan Terveystalon brändin ja osaat toteuttaa materiaalia brändiohjeistusten mukaisesti. Tiimissä toimitaan yhteistyössä sparraillen, joten hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat myös isossa osassa.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian ja aloitus on mahdollista sopia osa-aikaiseksi, jos tilanteesi vaatii sitä. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2021 loppuun. Tällä hetkellä tiimi työskentelee pääosin etänä, mutta olisi hienoa jos syksyllä olisi mahdollisuus kokoontua myös toimistolle työskentelemään yhdessä.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa kokemusta graafisen suunnittelun parista, esimerkiksi osa-aikatyön tai harjoittelun parista ja ymmärrystä vahvan yritysbrändin parissa työskentelystä
 • Adoben ohjelmistojen (Photoshop, Illustrator) sekä Powerpointin sujuvaa käyttöä
 • Ketterää ja yhteistyökykyistä työskentelytyyliä
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus valokuvauksesta
 • Videoeditoinnin perusteiden ja/tai animoinnin osaaminen
 • Viestinnällinen osaaminen ja/tai digimarkkinoinnin tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän yhdessä Suomen halutuimmista työnantajista
 • Ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön, jota yhdistää vahva jaettu merkitys: kehittää terveempää ja parempaa elämää kaikille. Emme vain räätälöi hoitoa asiakkaillemme, vaan pyrimme luomaan terveempää yhteiskuntaa
 • Nopeatempoisen ja kehittymisorientoituneen työkulttuurin
 • Positiivisen ja ketterän tiimin, jossa ideoidaan yhdessä ja tuetaan toinen toistaan
 • Modernit toimitilat ydinkeskustassa sekä joustavat työajat

Kuulostaako tämä sinun mahdollisuudeltasi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 2.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Hakudokumenttien lisäksi toivomme, että liität mukaan työnäytettä graafisista taidoistasi.

Etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian! Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten to 22.4. klo 15-16 ja ma 26.4. klo 14-15.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Terveystalolle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen