Graduate, real estate projects

Julkaistu 20.03.2020

T2H suunnittelee, markkinoi ja rakentaa Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien, toteutamme tällä hetkellä vuosittain yli 1200 uutta asuntoa. Vuonna 2019 liikevaihtomme on 150 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu 120 ammattilaisesta.

Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville kiinteistökehitysalan ammattilaisille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, ja haluamme, että meillä ihmiset kehittyvät ja kasvavat. 

Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer”, joka palaa halusta päästä valjastamaan ideat suunnitelmiksi ja suunnitelmat ihaniksi kodeiksi? Saatat olle etsimämme osaaja! T2H tarjoaa kunnianhimoiselle tekijälle avaimet menestykseen kiinteistötalouden kehittyvällä toimialalla.

Ensimmäisen vuotesi aikana pääset tutustumaan kiinteistökehityksen monipuolisiin työtehtäviin ja muovaamaan sinun näköisesi urapolun T2H:n seuraavana avainpelaajana. T2H:n toiminta keskittyy uudiskohteisiin: meillä Ihana Koti tarkoittaa avaraa ja valoisaa kotia, ja siksi suunnittelemissamme asunnoissa on aina tavanomaista korkeammat huoneet, suuret ikkunat sekä yhtenäiset ja avarat keittiö- ja oleskelutilat. Vuoden aikana pääset tutustumaan kolmijakoisesti T2H:n liiketoiminnan eri osa-alueisiin: pääset haastamaan itseäsi niin suunnittelun kuin projektinjohdon tehtävien parissa sekä hiomaan neuvottelu- ja esiintymistaitosi timanttisiksi!

Suunnittelu 

Vastaat kiinteistöhankkeidemme suunnitteluvaiheen kehittämisestä. Tutkit tonttien ja alueiden kannattavuutta, selvität rakentamiskustannuksia ja kartoitat asuntojen markkinatilannetta. Hankekehittäjänä saat huikean katsauksen rakennusalan liiketoimintaan ja tulevaisuuden näkymiin. Tehtävästä on mahdollisuus edetä projektinjohdon ja hankekehittäjän tehtäviin. 

Hankinta

Vastaat hankintatiimimme kanssa rakennusmateriaalien ja -urakoitsijoiden kilpailuttamisesta. Työpäiväsi koostuvat tarjouspyyntöjen laadinnasta, ostoneuvotteluista sekä tarjousvertailuista. Tehtävästä on mahdollisuus edetä projektinjohdon ja hankinta-asiantuntijan tehtäviin.

Työmaan johto

Vastaat työmaalla työvaiheiden aikataulutuksesta, taloudenhallinnasta ja laadunvalvonnasta yhdessä muiden työnjohtajiemme kanssa. Pääset tutustumaan kerrostalohankkeiden rakennusvaiheisiin, projektikoordinointiin ja asuntotuotannon tehostamiseen. Tehtävästä on mahdollisuus edetä projektinjohdon ja työmaavastaavan tehtäviin. 

Oletko se sinä?

  • Vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä kaupallisen alan tai kiinteistötalouden osaaja (AMK/YO/DI)
  • Esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja
  • Ratkaisukeskeinen ja hands-on asenteella varustettu kehittäjä 
  • Sinulla on matemaattista kapasiteettia hyödyntää analytiikkaa osana kehitystyötä 
  • Sinulla on sujuvat suomen kielen suulliset sekä kirjalliset taidot
  • Hallitset perinteiset toimistotyökalut (Word, Excel, PowerPoint)

Tehtävä ei vaadi aiempaa kiinteistöalan kokemusta – mutta olet avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa kiinteistökehityksen parissa alan vetovoimaisimmassa yrityksessä!

Miksi T2H?

T2H kasvaa ja luo uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle erinomaiset puitteet urakehitykselle. Ketterä organisaatiorakenne ja osaamisen johtaminen synnyttää uusia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä yrityksen sisällä. Sinulla on mahdollisuus edetä nopeasti eri tehtäviin tai kasvattaa osaamistasi juuri tietyn vastuualueen sisällä. Nuoressa, mutta asiantuntevassa työyhteisössä sinulle annetaan vastuuta oman osaamisesi raameissa. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Henkilöstöstä huolehditaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin: modernit työvälineet ja viihtyisät työtilat sekä yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit ja hauskanpito luovat tiiviisti yhteen hitsautuneen yhteisön. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka mahdollistaa itsesi toteuttamisen myös työn ulkopuolella.

Mitä odotat? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf) viimeistään 6.4. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/t2h-graduate-real-estate-projects-3-2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saarelta (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

T2H:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.t2h.fi/.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme T2H:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen