Graduate, real estate projects

Julkaistu 20.03.2020

T2H suunnittelee, markkinoi ja rakentaa Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien, toteutamme tällä hetkellä vuosittain yli 1200 uutta asuntoa. Vuonna 2019 liikevaihtomme on 150 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu 120 ammattilaisesta.

Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville kiinteistökehitysalan ammattilaisille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, ja haluamme, että meillä ihmiset kehittyvät ja kasvavat. 

Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer”, joka palaa halusta päästä valjastamaan ideat suunnitelmiksi ja suunnitelmat ihaniksi kodeiksi? Saatat olle etsimämme osaaja! T2H tarjoaa kunnianhimoiselle tekijälle avaimet menestykseen kiinteistötalouden kehittyvällä toimialalla.

Ensimmäisen vuotesi aikana pääset tutustumaan kiinteistökehityksen monipuolisiin työtehtäviin ja muovaamaan sinun näköisesi urapolun T2H:n seuraavana avainpelaajana. T2H:n toiminta keskittyy uudiskohteisiin: meillä Ihana Koti tarkoittaa avaraa ja valoisaa kotia, ja siksi suunnittelemissamme asunnoissa on aina tavanomaista korkeammat huoneet, suuret ikkunat sekä yhtenäiset ja avarat keittiö- ja oleskelutilat. Vuoden aikana pääset tutustumaan kolmijakoisesti T2H:n liiketoiminnan eri osa-alueisiin: pääset haastamaan itseäsi niin suunnittelun kuin projektinjohdon tehtävien parissa sekä hiomaan neuvottelu- ja esiintymistaitosi timanttisiksi!

Suunnittelu 

Vastaat kiinteistöhankkeidemme suunnitteluvaiheen kehittämisestä. Tutkit tonttien ja alueiden kannattavuutta, selvität rakentamiskustannuksia ja kartoitat asuntojen markkinatilannetta. Hankekehittäjänä saat huikean katsauksen rakennusalan liiketoimintaan ja tulevaisuuden näkymiin. Tehtävästä on mahdollisuus edetä projektinjohdon ja hankekehittäjän tehtäviin. 

Hankinta

Vastaat hankintatiimimme kanssa rakennusmateriaalien ja -urakoitsijoiden kilpailuttamisesta. Työpäiväsi koostuvat tarjouspyyntöjen laadinnasta, ostoneuvotteluista sekä tarjousvertailuista. Tehtävästä on mahdollisuus edetä projektinjohdon ja hankinta-asiantuntijan tehtäviin.

Työmaan johto

Vastaat työmaalla työvaiheiden aikataulutuksesta, taloudenhallinnasta ja laadunvalvonnasta yhdessä muiden työnjohtajiemme kanssa. Pääset tutustumaan kerrostalohankkeiden rakennusvaiheisiin, projektikoordinointiin ja asuntotuotannon tehostamiseen. Tehtävästä on mahdollisuus edetä projektinjohdon ja työmaavastaavan tehtäviin. 

Oletko se sinä?

  • Vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä kaupallisen alan tai kiinteistötalouden osaaja (AMK/YO/DI)
  • Esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja
  • Ratkaisukeskeinen ja hands-on asenteella varustettu kehittäjä 
  • Sinulla on matemaattista kapasiteettia hyödyntää analytiikkaa osana kehitystyötä 
  • Sinulla on sujuvat suomen kielen suulliset sekä kirjalliset taidot
  • Hallitset perinteiset toimistotyökalut (Word, Excel, PowerPoint)

Tehtävä ei vaadi aiempaa kiinteistöalan kokemusta – mutta olet avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa kiinteistökehityksen parissa alan vetovoimaisimmassa yrityksessä!

Miksi T2H?

T2H kasvaa ja luo uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle erinomaiset puitteet urakehitykselle. Ketterä organisaatiorakenne ja osaamisen johtaminen synnyttää uusia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä yrityksen sisällä. Sinulla on mahdollisuus edetä nopeasti eri tehtäviin tai kasvattaa osaamistasi juuri tietyn vastuualueen sisällä. Nuoressa, mutta asiantuntevassa työyhteisössä sinulle annetaan vastuuta oman osaamisesi raameissa. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Henkilöstöstä huolehditaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin: modernit työvälineet ja viihtyisät työtilat sekä yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit ja hauskanpito luovat tiiviisti yhteen hitsautuneen yhteisön. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka mahdollistaa itsesi toteuttamisen myös työn ulkopuolella.

Mitä odotat? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf) viimeistään 6.4. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/t2h-graduate-real-estate-projects-3-2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saarelta (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

T2H:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.t2h.fi/.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme T2H:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Spinverse is looking for you, an active, courageous and development-driven Project Manager to join their international team in Espoo!

Hepacon, Suomen yksi suurimmista talotekniikan suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista sähkösuunnittelijaa!

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen