Graphic Designer

Julkaistu 26.11.2018

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 300 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Etsimme draivikasta graafista suunnittelijaa täydentämään kansainvälistä Nordic-markkinointitiimiä Espoon Keilaniemeen!

Tässä roolissa sinulla on kokonaisvastuu Accountor Finagon yritysilmeen ideoinnista – designia unohtamatta. Visuaalisen yritysilmeen luomisessa yrityksen brändi-identiteetti on kaiken lähtökohta, kun taas erottuva yritysilme on yrityksen brändin menestystekijä. Tämä vastuullinen rooli onkin mielenkiintoinen yhdistelmä luovaa suunnittelua sekä käytännön toteutusta, ja graafisena suunnittelijana sinun tehtäväsi on hahmotella visuaaliset kokonaisratkaisut niin printti- kuin myös sähköiseen mediaan. Monipuoliseen tehtävääsi kuuluu Accountor Finagon asiakaslehden sekä muiden “perinteisten” markkinointimateriaalien, kuten flyereiden, oppaiden, roll-uppien sekä yrityslahjojen, ideointi ja toteutus. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea kuitenkin visuaalisten kokonaisratkaisujen moniosaaja ja hyvän typograafisen silmän sekä printtisuunnitteluosaamisen lisäksi hallitset myös sähköisen median ja sen eri kanavat. Monipuoliseen tehtävääsi kuuluu printtimateriaalien lisäksi myös some- sekä muiden sähköisten kanavien kampanjoiden leiskojen ideointi ja toteutus.

Accountor Finagon itseohjautuva ja oma-aloitteinen markkinointitiimi kokeilee rohkeasti uutta, joten toivomme myös sinun olevan työskentelytavoiltasi joustava, idearikas ja luova: osana markkinointitiimiä pääset myös oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan ottamaan osaa esimerkiksi valokuva- ja videotuotantoon, missä vain taivas on rajana. Graafisena suunnittelijana raportoit suoraan viestintäpäällikölle, minkä lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä mm. yhteistyökumppanien kanssa, joten toivomme sinun omaavan hyvien vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen lisäksi myös hyvät projektinhallintakyvyt: luovuuden ja kiireen yhdistäminen muutosten pyörteissä saattaa olla haasteellista, jolloin vahva ammatti-identiteetti, erityisesti kyky sovittaa muutosvaatimukset omaan identiteettiin, on avain tehtävässä menestymiseen!

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa, esim. graafinen suunnittelu
  • Muutaman vuoden kokemusta monipuolisesta graafisesta suunnittelusta niin printti- kuin myös sähköisessä mediassa – aina ideoinnista käytännön toteutukseen!
  • Valokuvausosaamista
  • Vankkaa osaamista työssä tarvittavista taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista, kuten Photoshopista, InDesignista ja Illustratorista
  • Laatutietoisuutta: ymmärrät, että graafinen suunnittelu on kiinni yksityiskohdista, joihin tartut aktiivisesti sekä tehokkaasti ja jotka hoidat tinkimättömällä tarkkuudella!
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös ”good English”

Olet silmissämme graafisen suunnittelun yksisarvinen, jos sinulla on myös:

  • Osaamista videotuotannosta
  • ”Flytande svenska” tai ”flytende norsk”

Miksi Accountor Finagolle töihin?

Viihtyisä ja mukava toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana markkinointitiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapojamme ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Innostuitko? Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/accountor-finago-graphic-designer-11-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Accountor Finagon palvelukseen.

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen