Growth Hacker

Julkaistu 18.12.2020

Treamer on vuonna 2015 perustettu kasvuvaiheessa oleva startup, joka uudistaa ja digitalisoi henkilöstöpalvelualaa. Treamerin kehittämä työnvälitysalusta yhdistää suorittavan työn tekijät ja heitä etsivät yritykset, nopeasti, avoimesti ja joustavasti. Treamer on mielenkiintoisessa vaiheessa – yritys on juuri kerännyt merkittävän kasvurahoituksen, palvelulla on jo yli 40 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja uusien markkinoiden valloitus on käynnissä. Nyt on hyvä tilaisuus hypätä mukaan kasvutarinaan! Treamerin nopeasti liikkuvaa ja pelotonta tiimiä yhdistää palava into muuttaa maailmaa sekä kokeellinen, ahkera kulttuuri, jossa kaikki saavat olla rehellisesti oma itsensä.
Etsimme nyt yrittäjähenkistä, tavoitteellista ja aktiivista Growth Hackeria muuttamaan maailmaa Treamerin kanssa! Kasvun mahdollistajana hustlaat myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa varmistaen omalla työpanoksellasi markkinoinnin ja myynnin sutjakkaan yhteistyön. Prospektoit ja analysoit markkinointidataa tunnistaaksesi potentiaalisia asiakkaita sekä hankkiaksesi laadukkaita liidejä myyntitiimille kontaktoitavaksi. Olet itsekin yhteydessä asiakkaisiin hyödyntämällä digitaalisia työkaluja, kuten sosiaalista mediaa tai sähköpostia, mutta toivomme, että sinulta löytyy myös rohkeutta rimpauttaa asiakkaalle tilanteen niin vaatiessa. Tuet myyntitiimiä avaamalla keskusteluita asiakkaiden kanssa sekä kartoittamalla etukäteen asiakkaiden tarpeita ja potentiaalisia yhteistyömahdollisuuksia. Osallistut aktiivisesti markkinointitapahtumiin sekä viestit kokemuksistasi asiakasrajapinnassa markkinoinnille varmistaaksesi, että markkinoinnilla on aina ajankohtaisin tieto siitä, mitä myynti tarvitsee. Ideoit yhdessä markkinoinnin kanssa, miten digitaalisen sisältömarkkinoinnin keinoin oikeanlaista näkyvyyttä saadaan lisättyä ja millä tavoin potentiaalisista kontakteista saadaan aktiivisia asiakkuuksia mahdollisimman tehokkaasti. Tässä tehtävässä vain taivas on rajana, ja paljon on sinusta itsestäsi kiinni, miltä työnkuvasi näyttää tulevaisuudessa!

Vauhdikkaat työtehtävät sekä eläväinen työyhteisö vaatii asennetta, jonka vuoksi hakusessa on nyt päämäärätietoinen, rohkea ja starttihenkinen Growth Hacker! Tässä tehtävässä hyppäät suoraan syvään päätyyn tarttumalla työtehtäviin, joita kukaan Treamerilla ei ole aiemmin tehnyt. Siksi oma-aloitteinen ja pelkäämätön asenne työtä kohtaan on meille tärkeää. Koska työtehtävä pitää sisällään markkina-analyysiä ja markkinointidatan läpi kahlaamista, edellytämme sinulta analyyttisyyttä ja kykyä rauhoittua tarkan työn ääreen. Pärjäät roolissa, jos motivoidut tavoitteista, sytyt asiakaskontaktoinnista ja luot näppärästi myös kirjallista sisältöä esimerkiksi blogiin tai sähköpostimarkkinointia varten. Edellytämmekin sinulta vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi ja englanniksi.

Vaikka vaadimme paljon, takaamme sinulle avaimet menestykseen tarjoamalla sinulle tiiviin työyhteisön tuen, apuja moninaisten työtehtävien hoitamiseen sekä toimivat työkalut työhösi (mm. Outreach.io, Zerobounce, HubSpot) Työskennellessäsi myynti- ja markkinointitiimin välimaastossa, tulet saamaan molempien tiimien täyden tuen työllesi. Koko Treamerin tiimi viihtyy erinomaisesti yhdessä, ja he ovatkin pyrkineet tapaamaan toisiaan innostavissa toimistotiloissa Maria01:sessä läpi korona-ajan. Edellä mainittujen lisäksi Treamer tarjoaa sinulle mahdollisuuden hypätä mukaan kiinnostavassa vaiheessa olevaan yritykseen ja täysin uuteen rooliin, jonka kasvuun pääset itse aidosti vaikuttamaan. Saat itsellesi startup -yrityksen joustavat työajat sekä mahdollisuuden optio-ohjelmaan.

Edellytämme:

  • Aiempaa työkokemusta myynnin parista tai startup -maailmasta
  • Relevanttia opintotaustaa, esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • Ymmärrystä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin yhteydestä tai kiinnostusta oppia siitä

Eduksi luemme:

  • Kokemuksen käytössämme olevista myynnin työkaluista tai kuvantaitto-ohjelmista

Ready to hack? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään sunnuntaihin 27.12. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi hakuajalla, joten ethän epäröi hakea heti!

Treamerista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.treamer.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Chief Operating Officer Mia Paatsalo (+35850 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Treamerin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Growth

Haluatko kasvaa myynnin ammattilaiseksi asiantuntevien kollegoiden tukemana? Aalto EE etsii nyt aktiivista ja kehittymishaluista Sales Traineeta!

LAK Real Estate etsii kunnianhimoista Account Manageria työskentelemään toimitilojen vuokrauksen parissa!

hartwall-atalent

Hartwallin graduate-ohjelmaan etsitään nyt seuraavia supertähtiä! Janoatko vastuuta ja uuden oppimista? Kiinnostaako työskentely maan tunnetuimpien brändien parissa? Helsingissä tehtäviä on tarjolla markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa. Hae mukaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen