Hallintoassistentti

Julkaistu 19.07.2018

Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 120.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Etsimme nyt kokoaikaista hallintoassistenttia Accountor Finagolle vakituiseen työsuhteeseen Espoon Keilaniemeen. Hallintoassistenttina työtehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden ohjeistaminen ja neuvominen lisensointiin ja laskutukseen liittyvissä kyselyissä puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi hoidat sopimushallintoa ja päivität asiakastietokantaamme. Vastaat myös Tikon-tuoteperheen sovellustoimitusten koordinoinnista ja niiden lisensoinnista. Hallintoassistenttina pääset osaksi kovaa vauhtia kasvavaa Finance Controlling -tiimiä, josta löytyy motivoituneita ja työlleen omistautuneita taloushallinnon ammattilaisia sekä ajoittain toimistoelämää piristäviä toimistokoiria!

Ketä etsimme?

Itseohjautuvuus, vastuuntuntoisuus ja numerotarkkuus ovat perusedellytyksiä tehtävässä, minkä lisäksi arvostamme Procountor-ohjelmiston ja Zendesk-tikettijärjestelmän aikaisempaa tuntemusta. Sinulla on ennen kaikkea kuitenkin reipas ote työhön: mukaudut tilanteeseen kuin tilanteeseen etkä kavahda kiirettä tai rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet luonteeltasi palveluhenkinen ja luot toiminnallasi hyvää mieltä niin tiimiläisten kuin myös asiakkaiden kesken. Tehtävässä korostuu myös hyvät suomen ja englannin kielen suulliset sekä kirjalliset taidot.

Tehtävässä onnistumisen avaimet:

  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä (taloushallinnon tuntemus katsotaan eduksi)
  • Tietotekninen näppäryys
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuva englannin kieli (sujuva ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi)

Miksi Accountor Finagolle töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Tavoitteenamme on siis olla alan halutuin työnantaja! Lue lisää meistä sekä siitä, mikä taloushallinnon ohjelmistotalossa vetää puoleensa, täältä: http://blog.procountor.com/onneksi-on-maanantaiaamut.

Jos olet etsimämme palveluhenkinen hallintoassistentti, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018! Kiiretilanteesta johtuen käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/accountor-finago-hallintoassistentti-7-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt Henley Business Schoolille Marketing & Administration Specialistia osaksi määrätietoista ja asiantuntevaa tiimiä Helsinkiin!

Etsimme nyt joukkoomme Espoon Otaniemeen aktiivista ja hyvän asenteen omaavaa Account Manageria!

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä podcastissa kerromme kuinka paljon työnantajamielikuvan kehittäminen maksaa ja miten työnantajamielikuvan kustannukset tulee budjetoida.

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen