Hankekoordinaattori

Julkaistu 27.03.2019

Apotti on laaja-alainen ja maailmanlaajuisesti ainutkertainen sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) muutoshanke. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää kaikkia sote-palveluja kokonaisuutena sekä ottaa käyttöön alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka mahdollistaa toiminnan ohjauksen ja sitä kautta paremman laadun.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset  sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme. Toimimme arvojemme mukaisesti uudisraivaajahengessä alati muuttuvalla toimintakentällä. Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyksi täysin uusittuihin tiloihimme Pitäjänmäkeen.

Apotti etsii tiimiinsä analyyttista ja toimeen tarttuvaa Hankekoordinaattoria! Hankekoordinaattorina tehtäviisi kuuluu hankemuutoshallinnan fasiliointi ja muutoskustannusten seuranta ja ennakointi. Hankemuutoshallinnan fasiliointiin liittyen hallinnoit asiakkailta tulevia Apotti-järjestelmähanketta koskevia muutospyyntöjä ja fasilitoit niiden etenemistä sisäisesti. Varmistat, että muutosprosessi lähtee käyntiin ja oikeat henkilöt ovat mukana. Hallinnoit muutoslokia, valmistelet ja osallistut muutoksenhallintaan liittyviin palavereihin ja huolehdit muistioista. Fasilitoinnin lisäksi seuraat ja ennakoit muutoksista aiheutuvia kustannuksia sekä muutoksiin liittyvää toimittajan laskutusta. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoiset kehittymismahdollisuudet: rooliasi voidaan kasvattaa osaamisesi ja kykyjesi mukaan esimerkiksi hankemuutoshallinnan prosessin kehittämisen suuntaan.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laajan asiantuntijajoukon kanssa ja olet suoraan yhteydessä sisäisiin sekä ulkoisiin sidosryhmiin, esimerkiksi hankejohtajiin ja järjestelmätoimittajaan. Verkostoidut siis rohkeasti ja viestit sujuvasti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ymmärtää muutospyyntöjen teknistä sisältöä. Hankekoordinaattorina työskentelet paljon numeroiden parissa, joten työtavoiltasi olet analyyttinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyt oma-aloitteisella ja toimeen tarttuvalla  työotteella. Työskentelet osana PMO:a (Project Management Office), jonka vastuulla on huolehtia kokonaisaikataulusta, resurssienhallinnasta yli projektien, hankkeen kustannustenhallinnasta sekä hankkeen laajuuden muutoshallinnasta. PMO vastaa myös hankkeen projektinhallinnan toimintatavoista ja työkaluista.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)
 • Aiempaa työkokemusta esimerkiksi opintojen ohesta
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Numerotarkkuutta ja sujuvaa Excel-osaamista
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Valmius käyttää erilaisia ohjelmistoja (esim. ServiceNow)
 • Kiinnostus prosessien kehittämiseen

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Tilaisuuden oppia maailmanmittakaavassakin täysin ainutlaatuisesta hankkeesta
 • Mahdollisuuden uralla etenemiseen ja osaamisen kehittämiseen
 • Joustavat työmahdollisuudet, esimerkiksi etätyöhön

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 9.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/apotti-hankekoordinaattori-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Apotista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apotti.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Apotin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen