Hankekoordinaattori

Julkaistu 27.03.2019

Apotti on laaja-alainen ja maailmanlaajuisesti ainutkertainen sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) muutoshanke. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää kaikkia sote-palveluja kokonaisuutena sekä ottaa käyttöön alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka mahdollistaa toiminnan ohjauksen ja sitä kautta paremman laadun.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset  sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme. Toimimme arvojemme mukaisesti uudisraivaajahengessä alati muuttuvalla toimintakentällä. Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyksi täysin uusittuihin tiloihimme Pitäjänmäkeen.

Apotti etsii tiimiinsä analyyttista ja toimeen tarttuvaa Hankekoordinaattoria! Hankekoordinaattorina tehtäviisi kuuluu hankemuutoshallinnan fasiliointi ja muutoskustannusten seuranta ja ennakointi. Hankemuutoshallinnan fasiliointiin liittyen hallinnoit asiakkailta tulevia Apotti-järjestelmähanketta koskevia muutospyyntöjä ja fasilitoit niiden etenemistä sisäisesti. Varmistat, että muutosprosessi lähtee käyntiin ja oikeat henkilöt ovat mukana. Hallinnoit muutoslokia, valmistelet ja osallistut muutoksenhallintaan liittyviin palavereihin ja huolehdit muistioista. Fasilitoinnin lisäksi seuraat ja ennakoit muutoksista aiheutuvia kustannuksia sekä muutoksiin liittyvää toimittajan laskutusta. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoiset kehittymismahdollisuudet: rooliasi voidaan kasvattaa osaamisesi ja kykyjesi mukaan esimerkiksi hankemuutoshallinnan prosessin kehittämisen suuntaan.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laajan asiantuntijajoukon kanssa ja olet suoraan yhteydessä sisäisiin sekä ulkoisiin sidosryhmiin, esimerkiksi hankejohtajiin ja järjestelmätoimittajaan. Verkostoidut siis rohkeasti ja viestit sujuvasti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ymmärtää muutospyyntöjen teknistä sisältöä. Hankekoordinaattorina työskentelet paljon numeroiden parissa, joten työtavoiltasi olet analyyttinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyt oma-aloitteisella ja toimeen tarttuvalla  työotteella. Työskentelet osana PMO:a (Project Management Office), jonka vastuulla on huolehtia kokonaisaikataulusta, resurssienhallinnasta yli projektien, hankkeen kustannustenhallinnasta sekä hankkeen laajuuden muutoshallinnasta. PMO vastaa myös hankkeen projektinhallinnan toimintatavoista ja työkaluista.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)
 • Aiempaa työkokemusta esimerkiksi opintojen ohesta
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Numerotarkkuutta ja sujuvaa Excel-osaamista
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Valmius käyttää erilaisia ohjelmistoja (esim. ServiceNow)
 • Kiinnostus prosessien kehittämiseen

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Tilaisuuden oppia maailmanmittakaavassakin täysin ainutlaatuisesta hankkeesta
 • Mahdollisuuden uralla etenemiseen ja osaamisen kehittämiseen
 • Joustavat työmahdollisuudet, esimerkiksi etätyöhön

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 9.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/apotti-hankekoordinaattori-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Apotista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apotti.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Apotin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen