Hankintakoordinaattori (osa-aikainen)

Julkaistu 09.04.2020

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Tamro huolehtii lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. He kehittävät suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja. 

Tamrolla on pitkä historia, joka ulottuu vuoteen 1895 asti ja tällä hetkellä heillä on noin 450 työntekijää ja yrityksen liikevaihto on yli 1 500 miljoonaa euroa. Voit lukea lisää yrityksestä osoitteessa: https://www.tamro.fi.

Etsimme Tamrolle osa-aikaista Hankintakoordinaattoria! Hankintakoordinaattorina pääset työskentelemään hankintatyökalun kehittämisen ja ylläpidon parissa. Työtehtäviisi kuuluvat sekä järjestelmän kehittämisen koordinointi että hankinnan kategorioiden ja tilauksien kirjaaminen. Järjestelmän kehitystyö pitää sisällään eri sidosryhmiltä kerättävän tiedon jäsentelyä ja välittämistä järjestelmän pääkäyttäjille. Tavoitteena on luoda uutta sisältöä ja katalogeja järjestelmään ja hankintakoordinaattorina tavoitteenasi on saada asianomaisilta näihin liittyvää tietoa. Työkalun pääkäyttäjät toimivat Saksassa, joten pääset tekemään kansainvälistä yhteistyötä Saksan tiimin kanssa. Työtehtäviin voi sisältyä myös muita hankintaan liittyviä toimia.

Tehtävässä toimit yhdessä Hankintapäällikön Merjan kanssa, jolta saat kattavan perehdytyksen hankinnan maailmaan. Työssä menestymiselle on tärkeää, että sinulla on kiinnostusta järjestelmiä kohtaan sekä palvelualtis asenne. Tehtävässä olet yhteydessä monen eri tiimin ja henkilöiden kanssa, joten odotamme sinulta hyviä kommunikointitaitoja ja rohkeutta käyttää englannin kieltä niin puhuen kuin kirjoittaen. 

Hakijalta odotetaan:

  • Korkeakouluopintoja (AMK tai yliopisto) 
  • Kiinnostusta sekä motivaatiota hankinnan sähköisen työkalun kehittämiseen – aikaisempi kokemus samankaltaisesta työstä nähdään etuna
  • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta toimia erilaisten sidosryhmien viestin viejänä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tamro tarjoaa sinulle:

  • Tehtävän terveydenhuollon toimijalla, jossa jatkuvasti panostetaan terveystoimialan kehitykseen. Pääset näkemään toimialaa laajasti Tamron markkinajohtajuuden ansiosta!
  • Pääset osaksi Suomen taloushallinnon tiimiä sekä kansainvälistä konsernia. Tamron kulttuurissa ja toimintatavoissa yhdistyvät suomalainen työkulttuuri ja kansainvälisyys. 
  • Mahdollisuuden vaikuttaa suomalaisten terveyteen ilman, että olet terveydenhoitoalan ammattilainen
  • Tilaisuuden nähdä järjestelmän sekä hankinnan kehitystä sekä toimia itse tärkeänä osana kehitystyötä
  • Joustavat työajat, hyvän perehdytyksen työhön, että hankinnan maailmaan sekä kesän aikana mahdollisuuden lisätunneille

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa mahdollisimman pian, sillä käymme saapuneita hakemuksia läpi myös hakuajalla ja etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Pääset lähettämään hakudokumenttisi täältä: https://apply.atalent.fi/tamro-hankintakoordinaattori-osa-aikainen-4-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivämäärän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 407508821, jenni.tontti[at]atalent.fi) ti-to 14.-16.4. klo 10-12. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi yritykseen Tamro Oy. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Do you want to build solutions that will ease the lives of freelancers and entrepreneurs? UKKO.fi is looking for an experienced Frontend Developer (Vue.js) to develop the leading invoicing service platform for entrepreneurs.

Etsimme Lahteen kokenutta Senior Software Developeria osaksi 10 hengen mScales-kehitystiimiä!

Etsimme Lahteen kehittymishaluista Junior Software Developeria osaksi 10 hengen mScales-kehitystiimiä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen