Hankintapäällikkö

Julkaistu 19.03.2020

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Coorin tarjonta kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9 300 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 975 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan! Tässä tehtävässä vastaat pääasiallisesti Property & Security -kategorian (kiinteistöhuollon ja turvallisuuden) hankinnoista, kategoriastrategian ylläpitämisestä sekä strategian mukaisten projektien eteenpäin viemisestä. Hankintapäällikön monipuoliset tehtävät sisältävät hankinnan raportointia ja seurantaa, sopimusten kilpailuttamista sekä toimittaja-auditointeja. Toimit useiden eri sidosryhmien rajapinnassa vastaten toimittajahallinnasta, useiden eri projektien edistämisestä sekä hankinnan säästöjen varmistamisesta. Tavoitteenasi on tukea Coorin strategian onnistumista ja tavoitteiden saavuttamista sekä varmistaa Coorin linjaorganisaation tehokas toiminta. 

Etsimämme henkilö on teknisellä tai kaupallisella opintotaustalla varustettu henkilö, jolta löytyy jo hieman kokemusta hankinnan tehtävistä.  Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon toimialasta, vaan ennen kaikkea haemme oma-aloitteista ja uteliasta tekijää, joka on halukas kehittymään vaihtelevien ja vastuullisten tehtävien parissa. Työhön sisältyy työskentelyä sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta jämäkkää, mutta palveluhenkistä työskentelyotetta. Coor arvostaa valmiutta tarttua uusiin haasteisiin sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja yrityksen liiketoimintaa. Mikäli etsit ainutlaatuista tilaisuutta kasvaa hankinnan ammattilaisena, toimi pian! 

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä 
 • paikan tiiviissä tiimissä upeissa tiloissa Espoon Leppävaarassa (kuntosalimahdollisuus)
 • mahdollisuuden myös kansainväliseen yhteistyöhön Coorin pohjoismaisen organisaation kanssa
 • kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä sekä ulkoisten koulutuksien muodossa.

Hakijalta odotamme:

 • tehtävään soveltuvaa opintotaustaa kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • halua kehittyä ja haastaa perinteisiä toimintamalleja 
 • yrittäjähenkistä, oma-aloitteista asennetta työntekoon
 • aikaisempaa kokemusta hankinnan tehtävistä
 • MS Office -taitoja, erityisesti Excel-osaamista 
 • vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä eduksi ovat:

 • ruotsin kielen osaaminen
 • kiinteistöpalvelualan tuntemus.

Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät hankinnan parissa? Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi, sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 5.4.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/coor-hankintapaallikko-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Coorista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.coor.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Business Unit Director Mia Paatsalo (+358 50 468 0610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Coorin palvelukseen. Työn aloitus on sovitettavissa omiin aikatauluihisi sopivaksi (huhtikuu-elokuu 2020). 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen