hartwall-atalent

Hartwall Ambassador

Julkaistu 05.06.2018

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, joka valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. He ovat myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista ja välillisesti Hartwall työllistää Suomessa 11 000 ihmistä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria, toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostaa lähituotantoa.

Oletko opiskelija-aktiivi, joka löytää parhaat opiskelijamenot ja tietää missä tapahtuu? Vai kenties verkostoituja, jolla on suhteet luotuna jokaiseen opiskelijajärjestöön? Olit sitten näitä tai yksinkertaisesti markkinoinnista ja juoma-alasta kiinnostunut innovoija, tässä on unelmaduuni sinulle! Haemme nyt 1-3 idearikasta Hartwall Ambassadoria mukaan rakentamaan ikonista Hartwallin brändiä. Tässä tehtävässä saat päästää luovuutesi valloilleen Hartwallin bränditunnettuuden kasvattamiseksi: päätät, missä ja miten Hartwallin kannattaa näkyä – oli se sitten bileissä tarjottavina virvokkeina tai muissa tapahtumissa virkistävinä kivennäisvesinä. Lisäksi tehtävässäsi pääset tekemään yhteistyötä Hartwallin yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen Hartwallin näkyvyyden suosituimmissa opiskelijatapahtumissa. Sinä huolehdit innovoinnista ja toteutuksesta Hartwallin tuella.

Ennen kaikkea etsimämme henkilöt ovat oma-aloitteisia, itsenäisia ja innovatiivisia opiskelijaelämän verkostoitujia, joilta löytyy tuoretta näkökulmaa ja intohimoa levittää Hartwallin ilosanomaa opiskelijayhteisöissä. Pyrimme tavoittamaan etenkin pääkaupunkiseudun kaupallisen alan opiskelijoita, joten etsimme tekijöitä, joilta löytyy kaupallisen tai muun vastaavan alan koulutustaustaa. Toiveenamme on, että teiltä löytyy ymmärrystä liiketoiminnasta ja brändäyksestä sekä kykyä johtaa itseänne. Koska vastaatte itse budjetin seurannasta ja sen riittävyydestä läpi vuoden, toivomme teiltä löytyvän kykyä ymmärtää numeroiden päälle. Hakemamme Hartwall Ambassadorit tuntevat tuotteemme entisestään ja ovat täynnä ideoita, joiden toteuttamiselle on vain taivas rajana!

Mikä sitten tekee Hartwall Ambassadorin tehtävästä opiskelijoiden unelmahomman? Työ on joustavaa ja itsenäistä – emme sido sinua tiettyihin työaikoihin, vaan saat itse päättää milloin ja missä työskentelet, kunhan työt tulevat tehdyksi! Tehtävä on projektiluontoinen, joten työajat vaihtelevat: isojen tapahtumien alla työtunteja kertyy runsaammin, kun taas tapahtumien välissä työtahti on löyhempää. Tässä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä rakentamaan tunnettuutta Hartwallin rakastetuille brändeille! Mikä parasta, pääset starttaamaan urasi markkinoinnin ja brändäyksen ammattilaisena– tärkeintä kuitenkaan unohtamatta, eli hauskanpitoa!

Tehtävä saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Totta se kuitenkin on, joten älä ohita unelmiesi työpaikkaa, vaan hae nyt! Koska emme etsi kaavoihin kangistuneita konservatiiveja, vaan iloisia innovaattoreita, saat itse päättää, miten tehtävää haet! Mikäli haluat hakea perinteisesti CV:llä ja hakemuksella, voit lähettää hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa tänne: https://apply.atalent.fi/hartwall-hartwall-ambassador-5-2018. Arvostamme kuitenkin innovatiivisuutta, joten mikäli haluat hakea tehtävään esimerkiksi videota, blogia tai lapsuuden kuvia hyödyntäen, on tässäkin vain taivas rajana. Voit siis toimittaa hakemuksesi esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka kasvokkain! Lupaamme kolmelle innovatiivisimmalle hakutavalle suoran pääsyn videohaastatteluihin, joten käytä luovuuttasi ja voita itsellesi työpaikkahaastattelu! Lisäksi tiedämme, että vieraat ja ystävät tekevät juhlan, joten tehtävään voit hakea myös parhaan kaverisi tai tutun tuttusi kanssa. Älä epäröi, vaan hae NYT! Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Hartwallille aTalentin vuokratyöntekijänä.

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/ tai vieraile nettisivuillamme tutustumassa, miten aTalentin välittämä Controller Sanna on viihtynyt Hartwallilla: https://atalent.fi/blog/kuukauden-talentti-mika-on-controllerin-tehtava-hartwallilla-sanna-valtanen/

Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610,  mia.paatsalo@atalent.fi).

Haussa etenemme seuraavanlaista aikataulua noudattaen:

Ke 23.5. Haku aukeaa

Su 3.6. Hakuaika päättyy

Ma 4.6.- To 7.6. Esikarsinnat ja haastattelut videoitse tai kasvotusten Aalto -yliopistolla tai aTalentin tiloissa Kampissa – mikä sinulle on paras!

Pe 8.6. Päätökset, ketkä etenevät kasvokkaisiin haastatteluihin

Ti 12.6. Kasvokkaiset haastattelut Hartwallin kanssa

Ke 13.6. Lopulliset valinnat

Kiinostuitko? Hae paikkaa nyt!

Vastaavia avoimia hakuja

Kamon etsii tiiviiseen tiimiinsä täydennystä toimeentarttuvasta ja oppimishaluisesta markkinointiassistentista!

Terveystalo etsii nyt joukkoonsa innostunutta ja kehittymishaluista digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa!

Etsimme nyt Sähkö-Huhdalle palveluhenkistä sähkötarvikkeisiin erikoistunutta Tuotepäällikköä työskentelemään monipuolisten sähkötarvikemyynnin sekä varastonhallinnan tehtävien pariin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen