hartwall-atalent

Hartwall Ambassador

Julkaistu 02.04.2019

Hartwallin tehtävänä on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti he työllistävät Suomessa 11 000 ihmistä. Heidän moderni tuotantolaitoksensa sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria ja pitää huolen siitä, että sekä heidän juomansa että tekonsa ovat hyviä. Lue lisää: www.hartwall.fi.

Haemme nyt 1-3 idearikasta Hartwall Ambassadoria Helsinkiin ja Turkuun mukaan rakentamaan ikonista Hartwallin brändiä.  Tässä tehtävässä saat päästää luovuutesi valloilleen Hartwallin bränditunnettuuden kasvattamiseksi: päätät, missä ja miten Hartwallin kannattaa näkyä, oli se sitten bileissä tarjottavina virvokkeina tai muissa tapahtumissa virkistävinä juomina. Pääset myös osallistumaan erilaisiin opiskelijoita koskeviin projekteihin ja uratapahtumiin sekä sosiaalisen median ylläpitoon ja päivittämiseen. Tehtävässäsi työskentelet Hartwallin yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen Hartwallin näkyvyyden suosituimmissa opiskelijatapahtumissa. Sinä huolehdit innovoinnista ja toteutuksesta Hartwallin tuella, osana Employer branding -tiimiä!  

Ennen kaikkea olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja innovatiivinen opiskelijaelämän verkostoituja, jolta löytyy tuoretta näkökulmaa ja intohimoa levittää Hartwallin ilosanomaa opiskelijayhteisöissä. Pyrimme tavoittamaan etenkin pääkaupunkiseudun ja Turun alueen kaupallisen alan opiskelijoita, joten etsimme sinua, jolta löytyy kaupallisen tai muun vastaavan alan koulutustaustaa. Toiveenamme on, että sinulta löytyy ymmärrystä liiketoiminnasta, brändäyksestä sekä sosiaalisen median kanavista (erityisesti instagramista).  Koska vastaat itse budjetin seurannasta ja sen riittävyydestä läpi vuoden, toivomme sinulta löytyvän kykyä johtaa itseäsi ja ymmärtää numeroiden päälle. Hakemamme Hartwall Ambassadorit tuntevat tuotteemme entisestään ja ovat täynnä ideoita, joiden toteuttamiselle on vain taivas rajana!

Mikä sitten tekee Hartwall Ambassadorin tehtävästä opiskelijoiden unelmahomman? Työ on joustavaa ja itsenäistä – emme sido sinua tiettyihin työaikoihin, vaan saat itse päättää milloin ja missä työskentelet, kunhan työt tulevat tehdyksi! Tehtävä on projektiluontoinen, joten työajat vaihtelevat: isojen tapahtumien alla työtunteja kertyy runsaammin, kun taas tapahtumien välissä työtahti on löyhempää. Tässä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä rakentamaan tunnettuutta Hartwallin rakastetuille brändeille! Mikä parasta, pääset starttaamaan urasi markkinoinnin ja brändäyksen ammattilaisena, tärkeintä kuitenkaan unohtamatta, eli hauskanpitoa!

Tehtävä saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Totta se kuitenkin on, joten älä ohita unelmiesi työpaikkaa, vaan hae nyt! Koska emme etsi kaavoihin kangistuneita konservatiiveja, vaan iloisia innovaattoreita, saat itse päättää, miten tehtävää haet! Mikäli haluat hakea perinteisesti CV:llä ja hakemuksella, voit lähettää hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa tänne:https://apply.atalent.fi/hartwall-hartwall-ambassador-4-2019. Arvostamme kuitenkin innovatiivisuutta, joten mikäli haluat hakea tehtävään esimerkiksi videota, blogia tai lapsuuden kuvia hyödyntäen, on tässäkin vain taivas rajana. Lupaamme kolmelle innovatiivisimmalle hakutavalle suoran pääsyn videohaastatteluihin, joten käytä luovuuttasi ja voita itsellesi työpaikkahaastattelu! Lisäksi tiedämme, että vieraat ja ystävät tekevät juhlan, joten tehtävään voit hakea myös parhaan kaverisi tai tutun tuttusi kanssa. Älä epäröi, vaan hae NYT! Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Hartwallille aTalentin vuokratyöntekijänä.

Millaista roolissa toimiminen sitten todellisuudessa on? Lue ensimmäisen Hartwall Ambassadorin, Iidan fiilikset roolista blogistamme!

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Haussa etenemme seuraavanlaista aikataulua noudattaen:

Ti 2.4 Haku aukeaa

Ma 15.4 Hakuaika päättyy

Ti 16.4- To 18.4 Esikarsinnat ja haastattelut videoitse tai kasvotusten aTalentin tiloissa Kampissa – mikä sinulle on paras !

Viimeistään Ti 23.4 Päätökset, ketkä etenevät kasvokkaisiin haastatteluihin

Ke 24.4-Pe 26.4 Kasvokkaiset haastattelut Hartwallin kanssa

Pe 27.4 Lopulliset valinnat

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Kamon etsii tiiviiseen tiimiinsä täydennystä toimeentarttuvasta ja oppimishaluisesta markkinointiassistentista!

Terveystalo etsii nyt joukkoonsa innostunutta ja kehittymishaluista digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen