Korkia Oy

Head of Marketing

Julkaistu 03.11.2021

Head of Marketing

Korkia on kansainvälisesti toimiva sijoittamiseen ja liikkeenjohdon konsultointiin erikoistunut yritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävän kehityksen edistäminen. Asiakkaamme ovat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, yrityksiä ja instituutioita. Tiimimme koostuu noin 50 asiantuntijasta Suomessa, Chilessä ja Espanjassa ja toimintaamme tukee lisäksi vahva Advisor-verkosto. Olemme keskittyneet kestävää kehitystä tukevien sijoitusratkaisujen tarjoamiseen ja uuden liiketoiminnan ja kilpailuedun kehittämiseen. Erityisesti olemme keskittyneet uusiutuvien energioiden, resurssiviisaan teollisuuden ja päästöttömän liikenteen sektoreille.

Mitä työmme on käytännössä? Olemme esimerkiksi tukeneet Valiota hiilineutraalin maitoketjun rakentamisessa, kehittäneet SRV:n kanssa uutta elinkaari- ja energialiiketoimintaa sekä synnyttäneet sanitaatiopalveluketjua kehitysmaihin Suomen UNICEFin kanssa. Olemme yksi johtavista eurooppalaisista aurinkoenergiasijoittajista. Lue lisää täältä.

 

 

Etsimme Korkian tiimiin markkinoinnin supersankaria, nimittäin Head of Marketingia! Kuten niin monta supersankaria, myös sinua odottaa vastuu ja suuret saappaat: Tässä roolissa harteillasi on markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen sekä kaksihenkisen markkinointitiimin johtaminen. Kaiken lisäksi pääset vaikuttamaan kestävään sijoittamiseen liittyvien teemojen ja uusien liiketoiminta-aihioiden edistymiseen sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen globaalisti.

Head of Marketing-roolissa yhtenä tärkeänä tavoitteenasi on vahvistaa liiketoiminnan ja markkinoinnin linkkiä yrityksessä. Laadit markkinointisuunnitelmat ja budjetit yhteistyössä Korkian sijoittamisen sekä konsultoinnin liiketoimintojen kanssa. Pääset vaikuttamaan isosti myös brändimme kehittämiseen ja siten jättämään jälkesi Korkia-brändiin tulevaisuudessa.

Korkialla markkinoinnin pääpaino on sosiaalisessa mediassa, jonka lisäksi sisällöntuotannon keinovalikoimaan kuuluu muun muassa printtimediaa, asiantuntija-artikkeleita, omistajaviestintää, sijoittaja- ja uutiskirjeitä sekä vastuullisuusraportointia. Vastuullasi on kehittää sisältömarkkinointia ja seurata markkinoinnin vaikuttavuutta. Tehtävässä raportoit johtoryhmälle, erityisesti konsernin toimitusjohtajalle.

Jos Korkia-kulttuuria pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se olisi ratkaisukeskeisyys. Työskentely on joustavaa ja henkilökuntaan luotetaan. Tärkeää on, että hahmotat ja hallitset isoja kokonaisuuksia, keskityt ongelmien sijaan ratkaisuihin, osaat delegoida tehtäviä tehokkaasti etkä kaihda hands on työtä.

Korkialla markkinoinnin pohjatyö on tehty. Nyt tarvitaan henkilöä, joka syttyy kestävän kehityksen teemoista, pystyy pitämään langat käsissä tiukoissakin tilanteissa ja uskaltaa tarttua tuumasta toimeen. Toivomme, että sinulla on kokemusta jo markkinoinnin suunnitelmallisesta tekemisestä, mutta emme edellytä aiempaa johto-tai esimieskokemusta.

Voit työskennellä myös etänä, mutta toiveena on, että viihdyt myös Helsingin toimistolla lähellä liiketoimintaa. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä vuoden alusta.

Mitä Korkia tarjoaa sinulle?

 • Paikan kasvavassa yrityksessä, joka pyrkii luomaan uutta kasvua kestävän kehityksen murroksista esimerkiksi energian, liikenteen ja resurssiviisaan teollisuuden sektoreilla, ja siten vaikuttamaan mm. ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen
 • Paikan kansainvälisessä liiketoiminnassa
 • Kehittävän työkulttuurin – Korkialla on pienen talon startup-henkinen ja matalahierarkkinen työilmapiiri, jossa jokaisen näkemyksille on tilaa ja töissä saa olla oma itsensä
 • Vastuullisen roolin ja tilaa itsensä toteuttamiselle, ideoinnille ja kehittämiselle

Mitä odotamme sinulta?

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Aiempaa kokemusta liiketoimintalähtöisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta
 • Projektijohtamisen taitoja ja kykyä suunnitella, priorisoida ja ohjata tekemistä
 • Analyyttistä otetta sekä kykyä seurata ja kehittää toimintaa avaintunnuslukujen perusteella
 • Ratkaisukeskeistä työotetta ja rohkeaa asennetta kasvuyrityksessä luovimiseen
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Finanssipalvelujen ja -tuotteiden markkinoinnin regulaation tuntemus
 • WordPress osaaminen
 • Espanjan kielen taito

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 21.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ti 9.11. klo 15-16 ja to 18.11. klo 12-13.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Korkia Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Supercell is now offering a perfect chance for a communications enthusiast to get more experience in the world of communications and to take the first steps towards becoming a future specialist as a PR & Communication Trainee! Supercell’s goal is to expose you to a wide variety of communications-related work tasks so that you can get a comprehensive picture of working in a Communications Team with a company like Supercell.

aTalent Recruiting logo

Etsimme näkemyksellistä Strategic Partnerships Manageria vaihteleviin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin - kenties juuri sinua? Rekrytointiyrityksenä aTalentin vaikutuspiirin ytimessä ovat aktiiviset ja passiiviset työnhakijat sekä työnantajat, unohtamatta muita tärkeitä sidosryhmiä kuten opiskelija- ja alumnijärjestöjä ja ammatillisia ryhmiä - myös somesta tuttuja! Strategic Partnerships Managerina astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin tavoitteenasi rakentaa strategisesti merkittäviä kumppanuuksia ja niiden myötä tehdä aTalent näkyväksi ja tunnetuksi suomalaisessa työelämässä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen