Siili Solutions

HR-assistentti (osa-aikainen)

Julkaistu 17.11.2021

HR-assistentti (osa-aikainen)

Siili Solutions on suomalainen digitaalisten tuotteiden, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut teknologiayritys. Siili on kasvanut 2005 perustamisen jälkeen yli 800 hengen asiantuntijan kodiksi ja osaamisen kehittämisen alustaksi.

Tarjoamme huippuluokan osaamista digitaalisten strategioiden muotoilemiseen, dataan pohjautuvien kirkkaiden näkemysten luomiseen sekä vaikuttavien innovaatioiden ja palveluiden toteuttamiseen. Synnytämme kasvua ja tuomme asiakkaillemme tehokkuutta sekä kilpailuetua digitaalisessa muodossa.

Siili on ennen kaikkea lämminhenkinen kovien ammattilaisten yhteisö, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meillä arki rakentuu oman elämäntilanteen ympärille ja monipuolisten kehittymismahdollisuuksien myötä ihmiset pääsevät luomaan toiveidensa mukaisia uratarinoita. Lue meistä lisää: siili.com

Siili etsii nyt osa-aikaista HR-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen liittymään osaksi Helsingin toimipisteen kasvavaa siiliyhteisöä. HR-assistenttina työskentelet osana Siilin henkilöstöhallinnon admin tiimiä, jossa tärkeimpänä tavoitteenasi on varmistaa Siilin sisäisten konsulttien arjen sujuvuus. Pääasiallisena työkalunasi tulet käyttämään Siilin tikettijärjestelmää, jossa tehtävänäsi on ratkoa erilaisia pyyntöjä joko itsenäisesti tai Siilin sisäisiä sidosryhmiä hyödyntäen. Tikettijärjestelmässä esiin nousevat pyynnöt voivat koskea esim. erilaisia etuuksia, palkka-asioita tai tietojen päivitystä Siilin eri HR-järjestelmissä. Tämän lisäksi työpöydälläsi voi olla sisäisen intran, eli SiiliHubin, päivittämistä sekä muissa hallinnon eri tehtävissä avustamista. Mikäli intoa riittää, voit myös halutessasi päästä mukaan vetämään Siilin perehdytyksien HR-osiota.

Saatat olla siiliyhteisön kaipaama vahvistus, mikäli olet teknisesti näppärä tyyppi, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan HR-alan hallinnollisten työtehtävien parissa. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka nauttii ihmisten auttamisesta. Asioiden selvittely sekä rutiininomainen työskentely on sinulle myös mieluista. Et kuitenkaan kangistu helposti kaavoihin, vaan olet valmis tekemään asioita tarvittaessa myös omien työtehtäviesi ulkopuolelta. Ketterä tiedonhaku tai uusien järjestelmien opettelu eivät myöskään tuota sinulle ongelmia ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Työaikasi on vähintään 15 h/vko ja tarkemmat työajat on mahdollista sopia joustavasti tiimin kesken, mutta erityisesti kuunvaihteisiin apuasi kaivataan! Paikka on määräaikainen 31.3.2022 saakka, sillä HR-assistenttia etsitään ennen kaikkea kiireavuksi. Jatkoa ei kuitenkaan ole täysin poissuljettu. Työsuhteen toivotaan alkavan mahdollisimman nopeasti oikean henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä kerryttämään osaamista vaihtuvien HR-tehtävien parissa
 • Tiiviin työyhteisön ja yhteistä tekemistä siiliyhteisön kesken aina viinibingosta ja afterworkeistaä muuhun vapaa-ajan toimintaan
 • Paikan vastuullisessa kasvuyrityksessä, jossa välitetään paitsi toisista, mutta myös ympäristöstä (kts. siilimetsä)
 • Hyvät työsuhde-edut, joihin lukeutuvat paitsi hyvät oppimis- ja kehitysmahdollisuudet (lue: sielun ruokaa), myös maittavat toimistoeväät
 • Hyvät etätyömahdollisuudet sekä joustavat työajat

Sinulta odotamme:

 • Halua kehittää osaamistasi HR-alalla
 • Ratkaisukeskeistä, palvelualtista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Hyviä MS Office-taitoja ja valmiutta ottaa haltuun uusia järjestelmiä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti.

Katsomme myös eduksesi:

 • Tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon
 • Aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä
 • Aiemman kokemuksen HR- tai tikettijärjestelmien käytöstä

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 29.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Suosittelemme hakemaan mahdollisimman ripeästi, sillä etenemme hakuprosessissa tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajalla. Voit myös halutessasi lisätä hakudokumentteihin palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tutustu tarkemmin Siiliin osoitteessa: https://www.siili.com/ Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Siilin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen