hartwall-atalent

HR-kehitysjohtaja

Julkaistu 09.07.2021

Hartwallin tehtävä on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä. Hartwallilaisia on yhteensä 630, ja panimoala työllistää Suomessa välillisesti 26 000 ihmistä. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Kehitämme uusia ideoita sidosryhmiemme kanssa – janoamme menestystä yhdessä. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä. www.hartwall.fi

Hartwallilla virkistetään Suomea rakastettujen brändien ja loistavien juomien kautta. Kaiken takana ovat ihmiset, upeat hartwallilaiset. Meidän tavoitteemme onkin olla maan virkistävin työpaikka, ja tämän tavoitteen saavuttamisen tueksi haetaan nyt uutta työkaveria. Etsimme kokenutta HR-ammattilaista liiketoiminnan ytimeen varmistamaan, että Hartwallilla on kilpailukykyinen ja osaava henkilöstö, joka viihtyy töissä. Haussa on liiketoimintalähtöinen HR-kehitysjohtaja.

Uudessa HR-kehitysjohtajan tehtävässä työskentelet yli 200 markkinoinnin ja myynnin ammattilaista työllistävän funktion johdon kumppanina, ja tarjoat tukea kriittisissä henkilöstöasioissa ja strategisissa HR-kysymyksissä. Työskentelet tiiviisti yhdessä johdon kanssa ja varmistat omalla kehittävällä työskentelyotteellasi, että Hartwallin HR-funktio palvelee parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintoja ja niiden kasvutavoitteiden toteutumista. Vetovastuullasi ovat myös kaupallisen puolen organisaatio- ja seuraajasuunnittelu.

HR-kehitysjohtajana pääset tarttumaan monipuolisesti erilaisiin kehityshankkeisiin. Tunnistat myös itse kehittämiskohteita, joita lähdet edistämään oma-aloitteisesti ja pelottomasti. Lisäksi vastaat kaupallisten toimintojen avainhenkilöiden rekrytoinneista ja osallistut tiiviisti vastuullisuusstrategian toteuttamiseen, kulttuurin johtamiseen sekä koko konsernin osaamisen kehittämiseen.

Tässä tehtävässä tartut henkilöstöhallintoa koskeviin kehitystehtäviin pääkonttorillamme Helsingissä, toimistollamme Lahdessa ja koko konsernin laajuisesti. Pääset varmistamaan, että Hartwall ja sen emoyhtiö Royal Unibrew vastaavat ketterästi muuttuviin liiketoimintatarpeisiin ja etenevät varmasti kohti kunnianhimoisia kasvutavoitteitaan. Sinun vastuullasi on huolehtia, että HR mahdollistaa tavoitteisiin pääsemisen ja strategian toteutumisen. Vaativassa työssäsi et jää yksin, vaan saat tueksesi virkistävän pienen tiimin ja myös muita HR Partnereita sekä asiantuntijoita.

Millaista tyyppiä etsimme?

Etsimämme henkilö on kokenut HR-ammattilainen, jolta löytyy vankkaa työkokemusta HR Business Partnerina toimimisesta ja kykyä nähdä asiat liiketoimintalähtöisesti, yrityksen strategian kautta. Toivomme, että olet intohimoinen sisäisten ja ulkoisten verkostojen rakentaja, jonka sydän sykkii kokonaisvaltaisen HR:n kehittämiselle ja johtamiselle, menestyksekkään kulttuurin rakentamiselle ja Hartwallin strategian toteuttamiselle.

Tehtävässä menestymisen varmistamiseksi edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta esihenkilötehtävistä. Kokemus liiketoiminnan ytimessä toimimisesta tai myynnin ja markkinoinnin parista auttaa sinua menestymään tehtävissäsi, mutta ei ole välttämättömyys.

Meillä arvostetaan osaajia, joilla on lasi puoliksi täynnä. Toivommekin, että osaat kääntää haasteetkin mahdollisuuksiksi ja ongelmat onnistumisiksi. Me janoamme menestystä yhdessä, joten yrittäjähenkisyys ja erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi ovat tehtävän perusedellytyksiä. Roolissa osallistut HR:n osalta toteuttamaan vastuullisuusstrategiaamme, jonka ydinteema on “juomamme ja tekomme ovat hyviä”. Siksi toivomme, että vastuullisuuteen liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäsi.

Ennen kaikkea etsimme kuitenkin liiketoimintalähtöistä, itsenäistä ja virkistävää kollegaa, jonka lasi on yhtä täynnä kuin meidän lasimme! Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja inspiroivan työn aivan Hartwallin liiketoiminnan ytimessä, jossa pääset kehittämään sekä henkilöstöä että itseäsi.

Hartwallilla rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa!

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Hartwallilla uskotaan, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja tämän eteen tehdään kovasti töitä.

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdallaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Hartwallilta saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. Lisäksi Hartwall satsaa erityisesti osaamisen kehittämiseen: tarjolla on laaja kattaus koulutuksia ja valmennuksia.

Työpisteesi on Hartwallin pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä, mutta hartwallilaiset ovat ketteriä työskentelemään etänä – etätöihin tarjoamme joustavat mahdollisuudet nyt ja jatkossa. Teet yhteistyötä myös kansainvälisen emoyhtiömme kanssa, ja siksi on hyvä jos sinulta löytyy matkustusvalmiutta, mikäli emoyhtiömme kaipaa sinua silloin tällöin.

Innostuitko? Huippua!

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 11.8. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tuleva esihenkilösi, henkilöstöjohtaja Linda Aro (050 546 8051), vastaa kysymyksiisi keskiviikkona 4.8. klo 10–11 ja maanantaina 9.8. klo 11–12 sekä perjantaina 13.8. klo 9–9.30.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Hartwallin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

HR-kehitysjohtaja

We are looking for a driven full-time Global Account Executive in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success, and Product. Your role as Global Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team.

aTalent Recruiting logo

Haluatko hypätä rekrytoinnin maailmaan aTalentilla? Etsitkö oman alan työtä osa-aikaisesti opintojen ohelle? Harjoittelujakso rekrytointitiimissämme voisi sopia juuri sinulle!

aTalent Recruiting logo

Etsimme määrätietoista Community Manageria monipuolisiin ja laaja-alaisiin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin. Roolissa astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin. Tehtävänäsi on löytää väyliä tavoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä, ja vetää heitä puoleemme paitsi uusien konseptien ja palvelumallien suunnittelulla, myös taitavalla markkinoinnilla, brändiviestinnällä ja muilla vuorovaikuttamisen keinoilla.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen