Lemon Tree

HR-Manager

Julkaistu 04.06.2021

HR-Manager

Tilitoimisto Lemon Tree on vauhdikkaasti kasvava, uuden ajan tilitoimisto ja ohjelmistotalo, joka on räätälöinyt palvelunsa erityisesti pienyrittäjiä varten. Yrityksen missio on tehdä yrittäjän elämästä mahdollisimman helppoa, asiantuntevan ja selkokielisen kirjanpitopalvelun sekä pienyrittäjien tarpeiden mukaan tehdyn taloushallinnon ohjelmiston avulla. Toiminnan kulmakiviä ovat mukava ja asiantunteva henkilöstö sekä erinomainen työilmapiiri. Tällä hetkellä tiimi koostuu noin 45 taloushallinnon, it-alan ja myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista. Lemon Treen tavoitteena on olla alan paras työpaikka, josta jokainen työntekijä voi olla aidosti ylpeä. Lue lisää: https://rekry.lemontree.fi/

Oletko innovatiivinen työyhteisön kehittäjä ja sinulla on aikaisempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä tai rekrytointien parista? Etsimme nyt Tilitoimisto Lemon Treen kasvavaan joukkoon HR Manageria, huolehtimaan erinomaisesta työntekijäkokemuksesta ja HR-funktioiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Tehtävä on Lemon Treella täysin uusi, joten pääset vahvasti mukaan muovaamaan ja kehittämään Lemon Treen HR-kokonaisuuden tulevaisuutta. Yritys on kasvanut hurjaa vauhtia ja tahtotilana on pitää kiinni hyvästä meiningistä ja Lemon Tree -hengestä. Tässä roolissa pääset omalta osaltasi vahvistamaan yhteisön hyvää henkeä ja työhyvinvointia myös tulevaisuudessa. HR Managerin roolissa vastaat HR-funktioista itsenäisesti, kuitenkin aktiivisessa yhteistyössä tiiminvetäjien, johdon ja markkinoinnin kanssa.

HR Managerin roolissa vastaat kokonaisvaltaisesti erilaisista HR-tehtävistä koko työntekijän elinkaaren varrella:

 • Uusien työntekijöiden rekrytointi: Tehtäviisi kuuluu työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaisu, hakemusten käsittely ja haastattelut yhdessä tiiminvetäjien kanssa. Yhdessä markkinoinnin kanssa pääset kehittämään rekrytointimarkkinointia ja työnantajamielikuvaa.
 • Hallinnolliset tehtävät: Toimit yhteyshenkilönä palkanlaskentaan ja työterveyteen. Lisäksi vastuullasi on mm. työntekijärekisterin ylläpito, työsopimusasiat, työvälineiden hallinnointi ja työsuhde-edut ja niiden kehittäminen.
 • Työhyvinvoinnin edistäminen: Pääset perustamaan Lemon Treelle omaa hyvinvointitiimiä, toteuttamaan henkilöstökyselyitä ja mm. koordinoimaan hyvinvointikoulutuksia
 • Työnantajamielikuvan ja -kokemuksen kehittäminen: Osallistut työntekijän tuki- ja ohjemateriaalien laatimiseen ja ylläpitoon sekä työntekijäkokemuksen kehittämiseen yhdessä tiiminvetäjien kanssa.

Tehtävänkuva on hyvin monipuolinen ja tulee kehittymään ajan kanssa. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, olet taitava organisoimaan työtäsi ja innokas kehittämään itseäsi ja Lemon Treen toimintaa laaja-alaisesti. Tärkeää on myös oma-aloitteinen, avarakatseinen ja muut huomioonottava asenteesi, sekä kykysi tarkastella toimintoja myös kriittisesti – parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Lemon Tree tarjoaa sinulle matalahierarkisen, kannustavan ja tukevan toimintaympäristön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan organisaation toimintaan.

Rekrytointi on hyvin ennakoivasti käynnissä, joten voimme sopia aloituksesta joustavasti. Ideaalitilanteessa pystyisit aloittamaan roolissa syyskuun alussa.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja
 • Aikaisempaa monipuolista työkokemusta henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin tehtävistä
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, positiivista ja avointa asennetta sekä proaktiivista työskentelyotetta
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja
 • Vahvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

 • Työsuhdejuridiikan tuntemusta ja kykyä tulkita työehtosopimuksia
 • Aikaisempaa kokemus HR-funktioiden kehittämisestä

Lemon Tree tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän ja vastuullisen roolin, jossa pääset aidosti vaikuttamaan organisaation kehittymiseen
 • Matalahierarkisen ja kasvavan organisaation, joka katsoo vahvasti eteenpäin
 • Lämminhenkisen ja aktiivisen työyhteisön, jossa tehdään vahvaa yhteistyötä ja tuetaan tiimikavereita onnistumaan
 • Modernin työympäristön Helsingin keskustassa, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta

Oletko sinä etsimämme tyyppi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Tilitoimisto Lemon Treesta voit lukea lisää osoitteessa: https://lemontree.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 8.6. klo 12-13 ja 14.6. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Tilitoimisto Lemon Treen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen