Gigglebug Entertainment

HR Specialist

Julkaistu 26.05.2021

HR Specialist

Gigglebug Entertainment luo iloa maailmaan positiivisen viihteen kautta. Gigglebug Entertainment on suomalainen animaatiostudio ja tuotantoyhtiö, joka tunnetaan muun muassa suosituista lastenohjelmistaan, kuten Kikattavasta Kakkiaisesta, Keltaisesta Lumimiehestä sekä 101 Dalmatian Street-animaatiosarjasta. Gigglebugin ateljee, nauramisen koti sijaitsee Helsingin sydämessä. Siellä työskentelee noin 50 henkilöä ja Gigglebugin kansainvälinen henkilöstö muodostuu suunnittelijoista, animaattoreista ja tuottajista. Nyt Gigglebug etsii luovaan ja kasvavaan joukkoonsa joustavaa ongelmanratkaisijaa HR Specialistiksi – voisitko se olla sinä? Työskennellessäsi Gigglebugissa pääset mukaan projekteihin, jotka vaikuttavat positiivisesti lasten ja perheiden elämään ympäri maailman. Nyt on sinun mahdollisuutesi jättää jälki tähän maailmaan, joten mitä siis vielä odotat?

Gigglebug Entertainment etsii ihmisläheisellä asenteella varustettua HR Specialistia. HR Specialistina Gigglebugilla vastaat yrityksen HR-asioista itsenäisesti. Työnkuvasi muodostuu monipuolisista HR-tehtävistä, joiden lisäksi toimit osaamisestasi riippuen Gigglebugin talousasioista vastaavan henkilön oikeana kätenä. Työtehtäviisi kuuluu siis esimerkiksi lakisääteisten HR-asioiden hoitamista ja työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyviä työtehtäviä, kuten rekrytointien ja uusien työntekijöiden perehdyttämisen koordinointia, HR-järjestelmätietojen ja sopimusten ylläpitotehtäviä, työajanhallintaan ja palkkauksen liittyviä tehtäviä sekä erilaisten henkilöstön yhteisten aktiviteettien suunnittelua ja toteuttamista. Edellä mainittujen asioiden lisäksi työtehtäviisi kuuluu satunnaisesti myös yleisiä toimistoon ja toimistotiloihin liittyviä tehtäviä sekä avustat tarvittaessa myös yrityksen muissa operatiivisissa asioissa. Tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään ja luomaan täysin uusiakin toimintatapoja kasvavaan yritykseen!

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta ylipäätään työelämästä, mutta myös vastaavanlaisista HR:n työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä sekä ennen kaikkea positiivista ja joustavaa asennetta! Aloitusajankohta tehtävässä voidaan sopia joko mahdollisimman pian tai elokuussa alkavaksi.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Aikaisempaa työkokemusta HR:n työtehtävistä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja, kuten MS Office, jne.
 • Ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja sekä priorisointikykyä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Talousosaaminen
 • Kokemus / ymmärrys tuotannon verovähennyksistä
 • Aikaisempi kokemus kansainvälisestä työympäristöstä

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan työn ja innostavan työympäristön kansainvälisessä kasvuyrityksessä
 • Mahdollisuuden nähdä ja oppia kiehtovasta, kansainvälisestä viihdeteollisuudesta
 • Nuorekkaan työporukan, jolle yhteinen tekeminen on tärkeää
 • Vapauden organisoida omaa työtäsi ja suorittaa työtehtäväsi haluamallasi tavalla – Gigglebugilla luotetaan siihen, että sinä tiedät itse parhaiten
 • Viihtyisän toimiston aivan Helsingin sydämessä, mutta myös joustavan etätyömahdollisuuden

Innostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 8.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Gigglebugista voit lukea lisää osoitteessa: https://gigglebugentertainment.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi[ät]atalent.fi.) Puhelimitse tavoitat parhaiten perjantaina 28.5. klo 14-15 ja keskiviikkona 2.6. klo 14-15.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Gigglebugin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Haluatko mahdollistaa yritysten kasvun ja löytää osaajille unelmaduuneja? Motivoidutko oman työsi tulosten näkemisestä? Etsimme aTalentin tiimiin uusia Talent Sourcing Managereja. Lue lisää tehtävänkuvasta ilmoituksesta ja hae mukaan tiimiimme!

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen