IAM Specialist

Julkaistu 12.04.2021

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä. Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. https://samlink.fi/

Samlink etsii IAM Specialistia (Identity and Access Management) liittymään tiimiinsä Espooseen tai Jyväskylään. Tehtävässä työskentelet identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan asiantuntijana asiakasratkaisujen suunnittelussa, toimittamisessa, prosessien kehittämisessä sekä tukitehtävissä. Osallistut Samlinkin toimittamiin asiakasprojekteihin huolehtien tietoturvallisista IAM-ratkaisuista liiketoimintaprosessit, säädökset ja dokumentaatio huomioiden. Päivittäisen vastuualueesi sisältävät muun muassa varmenteiden ja valtuutusten tekemisen sekä käytössä olevan IAM-työkalun jatkokehittämisen. Lisäksi tarjoat tukea ensimmäisen tason asiakastukihenkilöille ja ohjelmistokehittäjille tarpeen mukaan sekä osallistut vaativimpien tukipyyntöjen ratkaisuun vastuualueesi puitteissa. Tulet vahvistamaan IAM-yksikköämme, jossa saat tukea tehtävään kokeneimmilta asiantuntijoilta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuvaa työkokemusta, jonka kautta olet muodostanut kattavan ymmärryksen identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan prosesseista sekä tietoturvan roolista osana IT-infrastruktuuria. Olet tullut tutuksi jonkin IAM-tuotteen kanssa ja sinulla on vahva kiinnostus syventää osaamistasi prosessien ja asiakasratkaisujen kehittämiseen sekä monipuolisiin operatiivisiin tehtäviin. Sinulla on soveltuva koulutustausta esimerkiksi tietotekniikan tai tietoliikenteen opinnoista.

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään IAM-asiantuntijana monipuolisissa tehtävissä
 • Hyvin kattavan sisäisen koulutustarjonnan
 • Kansainvälisen konsernin urakehitysmahdollisuudet Suomessa ja ulkomailla
 • Kompaktin ja tiiviin tiimin, jossa puhalletaan yhteen hiileen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut ja joukon erilaisia vapaa-ajan harrastekerhoja (katso video alta)

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuva IT-alan koulutustausta esimerkiksi AMK:sta tai yliopistosta
 • Työkokemusta valtuushallinnan ja tietoturvatehtävistä sekä osaamista IAM-teknologioista ja tuotteista
 • Ohjelmointilogiikan ymmärrystä (esim. PHP tai Java)
 • Hyviä vuorovaikutus- ja projektinhallintataitoja monien eri sidosryhmien kanssa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Osaaminen pilviratkaisuista

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Samlinkin työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit IAM Specialistin tehtävästä Samlinkilla, lähetä CV:si tai jaa LinkedIn-profiilisi sekä valinnaisen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 2.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen