Information Management System Specialist

Julkaistu 29.11.2019

Digital Office Company, eli DOC, tekee tiedonhallintaa isolla intohimolla ja suurella sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. 

Missiomme on tuoda kaikki organisaatioilla oleva tieto helposti haettavaksi, löydettäväksi ja hyödynnettäväksi. Olipa kyse sitten paperiarkistojen digitoinnista, integroitavasta tiedonhallintajärjestelmästä tai tulostuksenhallinnasta, me tarjoamme parhaimman tiedonhallinnan kokonaisuuden – räätälöitynä jokaisen liiketoiminnalle sopivaksi. Palvelumme kattavat koko dokumentin elinkaaren; käytössämme onkin alan parhaimmat työkalut ja yhteistyökumppanit sen hallitsemiseen.

Järjestä, löydä ja hallitse – We make IT simple.

Digital Office Company etsii nyt Information Management System Specialistia osaksi teknistä tiimiään. DOC auttaa asiakkaitaan tiedonhallinnassa järjestelmästä riippumatta niin, että tieto on aina helposti saatavilla ja hallittavissa. Asiakkaat hyödyntävät ratkaisuja laidasta laitaan esimerkiksi kiinteistöhallinnassa, HR:ssä ja laadunvalvonnassa. DOC:n asiakaskunta on monipuolinen ja ratkaisuja ovat hyödyntäneet esimerkiksi S-Ryhmä, Versowood Group Oy sekä Sako Oy. Kaikki DOC:n tiedonhallinnan ratkaisut rakentuvat M-Files -alustan päälle, mutta loppuratkaisut räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee reilut 20 henkilöä eikä kasvulle näy loppua.

Työskentelet osana kolmen hengen teknistä tiimiä ja senior arkkitehdin työparina. Tehtäviisi sisältyy tiedonhallinnan ratkaisujen kehittämistä ja toteutusta eri asiakkaille M-Files -alustan päälle. Kehität esimerkiksi versioiden migraatioita, integraatioita eri järjestelmien välille sekä luot uusia toiminnallisuuksia alustalle – asiakkaalta voi tulla tarve esimerkiksi sähköiselle allekirjoitukselle. Halutessasi voit myös työskennellä enemmän asiakasrajapinnassa, mutta tämä ei ole edellytys. Olemme avoimia erilaisille osaajille, sillä työnkuva tarkentuu lopulta omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tärkeintä on, että tykkäät ratkaista ongelmia ja että sinulla on nopea päättelykyky.

Hakijalta odotetaan:

 • Ymmärrystä tai kokemusta M-Files -ohjelmistosta
 • 1-3 vuotta relevanttia työkokemusta ohjelmistokehityksen parista
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Sujuvaa suomen kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ohjelmointiosaaminen DOC:n käyttämällä stackillä: Microsoft-teknologiat, Visual Studio, VBScript, JSON, Java, HTML5 ja REST. Emme odota sinun hallitsevan valmiiksi näitä kaikkia, mutta toivomme sinun olevan innostunut oppimaan uutta.

Digital Office Company tarjoaa:

 • Paalupaikan kasvavassa yrityksessä, yhdessä IT-alan merkittävimmistä osa-alueista – tiedonhallinta on tänä päivänä ja myös tulevaisuudessa tärkeä liiketoiminnallisesti joka alalla ja kaikenkokoisissa organisaatioissa
 • Monipuoliset asiakasprojektit ja tehtävän, missä pääset konkreettisesti näkemään kädenjälkesi
 • Erinomaisen tiimihengen – DOC:llä tehdään töitä pilke silmäkulmassa ja porukalla on aidosti hauskaa keskenään
 • Välittävän ilmapiirin, missä työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Tämä näkyy esimerkiksi kattavassa perehdytysohjelmassa.
 • Sisäisiä urakehitysmahdollisuuksia sinua kiinnostavaan suuntaan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut, kuten liukuva työaika, etätyömahdollisuus, laadukkaat työvälineet sekä lounasetu

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta urastepiltä? Hienoa! Lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään 15.12.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-office-company-oy-information-management-system-specialist-11-2019. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub, Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Digital Office Companyn palvelukseen. Työ sijaitsee ensisijaisesti Espoossa, mutta työskentelystä myös muilla paikkakunnilla (Lappeenranta, Lahti, Hämeenlinna ja Kouvola) voidaan neuvotella.

Lue lisää yrityksestä täältä: https://digitalofficecompany.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Jaicom is looking for a Software Developer to join their team preferably in Jyväskylä! (other locations also negotiable)

Samlink is looking for a Cloud and Infrastructure Engineer to join their Continuous Services unit!

Would you like to be part of the digital transformation of the financial sector? Samlink is looking for a Network Engineer to join its network team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen