Information Management System Specialist

Julkaistu 29.11.2019

Digital Office Company, eli DOC, tekee tiedonhallintaa isolla intohimolla ja suurella sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. 

Missiomme on tuoda kaikki organisaatioilla oleva tieto helposti haettavaksi, löydettäväksi ja hyödynnettäväksi. Olipa kyse sitten paperiarkistojen digitoinnista, integroitavasta tiedonhallintajärjestelmästä tai tulostuksenhallinnasta, me tarjoamme parhaimman tiedonhallinnan kokonaisuuden – räätälöitynä jokaisen liiketoiminnalle sopivaksi. Palvelumme kattavat koko dokumentin elinkaaren; käytössämme onkin alan parhaimmat työkalut ja yhteistyökumppanit sen hallitsemiseen.

Järjestä, löydä ja hallitse – We make IT simple.

Digital Office Company etsii nyt Information Management System Specialistia osaksi teknistä tiimiään. DOC auttaa asiakkaitaan tiedonhallinnassa järjestelmästä riippumatta niin, että tieto on aina helposti saatavilla ja hallittavissa. Asiakkaat hyödyntävät ratkaisuja laidasta laitaan esimerkiksi kiinteistöhallinnassa, HR:ssä ja laadunvalvonnassa. DOC:n asiakaskunta on monipuolinen ja ratkaisuja ovat hyödyntäneet esimerkiksi S-Ryhmä, Versowood Group Oy sekä Sako Oy. Kaikki DOC:n tiedonhallinnan ratkaisut rakentuvat M-Files -alustan päälle, mutta loppuratkaisut räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee reilut 20 henkilöä eikä kasvulle näy loppua.

Työskentelet osana kolmen hengen teknistä tiimiä ja senior arkkitehdin työparina. Tehtäviisi sisältyy tiedonhallinnan ratkaisujen kehittämistä ja toteutusta eri asiakkaille M-Files -alustan päälle. Kehität esimerkiksi versioiden migraatioita, integraatioita eri järjestelmien välille sekä luot uusia toiminnallisuuksia alustalle – asiakkaalta voi tulla tarve esimerkiksi sähköiselle allekirjoitukselle. Halutessasi voit myös työskennellä enemmän asiakasrajapinnassa, mutta tämä ei ole edellytys. Olemme avoimia erilaisille osaajille, sillä työnkuva tarkentuu lopulta omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tärkeintä on, että tykkäät ratkaista ongelmia ja että sinulla on nopea päättelykyky.

Hakijalta odotetaan:

 • Ymmärrystä tai kokemusta M-Files -ohjelmistosta
 • 1-3 vuotta relevanttia työkokemusta ohjelmistokehityksen parista
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Sujuvaa suomen kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ohjelmointiosaaminen DOC:n käyttämällä stackillä: Microsoft-teknologiat, Visual Studio, VBScript, JSON, Java, HTML5 ja REST. Emme odota sinun hallitsevan valmiiksi näitä kaikkia, mutta toivomme sinun olevan innostunut oppimaan uutta.

Digital Office Company tarjoaa:

 • Paalupaikan kasvavassa yrityksessä, yhdessä IT-alan merkittävimmistä osa-alueista – tiedonhallinta on tänä päivänä ja myös tulevaisuudessa tärkeä liiketoiminnallisesti joka alalla ja kaikenkokoisissa organisaatioissa
 • Monipuoliset asiakasprojektit ja tehtävän, missä pääset konkreettisesti näkemään kädenjälkesi
 • Erinomaisen tiimihengen – DOC:llä tehdään töitä pilke silmäkulmassa ja porukalla on aidosti hauskaa keskenään
 • Välittävän ilmapiirin, missä työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Tämä näkyy esimerkiksi kattavassa perehdytysohjelmassa.
 • Sisäisiä urakehitysmahdollisuuksia sinua kiinnostavaan suuntaan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut, kuten liukuva työaika, etätyömahdollisuus, laadukkaat työvälineet sekä lounasetu

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta urastepiltä? Hienoa! Lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään 15.12.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-office-company-oy-information-management-system-specialist-11-2019. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub, Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Digital Office Companyn palvelukseen. Työ sijaitsee ensisijaisesti Espoossa, mutta työskentelystä myös muilla paikkakunnilla (Lappeenranta, Lahti, Hämeenlinna ja Kouvola) voidaan neuvotella.

Lue lisää yrityksestä täältä: https://digitalofficecompany.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

supercell-atalent

We are looking for a Junior Data Scientist to work in the Player Support team of Supercell for the next summer!

Etsimme nyt palveluhenkistä teknistä asiantuntijaa CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

Olemme Cervillä lähteneet vahvasti viemään palveluitamme digitalisaation eturintamaan ja havainneet tarpeen aktiiviselle ja itseohjautuvalle Kehityspäällikölle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Mitkä ilmiöt ohjaavat rekrytoinnin maailmaa vuonna 2020? Tässä podcastissa käymme läpi tärkeimmät rekrytoinnin trendit vuodelle 2020. Kuuntele tai lue tiivistelmä.

Simon Pesola työskentelee ohjelmistokehittäjänä Aktian IT-puolella. IT-puoli on jaettu kahteen osaan, sovellus-, kehitys...

Palvelualojen ammattiyhdistyksessä eli PAMilla aloitti syyskuun alussa viisi korkeakouluharjoittelijaa. Maija Kekkonen, ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen