Infrataitoinen Järjestelmäasiantuntija

Julkaistu 14.12.2018

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla. Konsernin palveluksessa on noin 180 henkilöä ja emoyhtiön osake on listattu Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.nurminenlogistics.fi

 

 

Nurminen Logistics hakee infrataitoista järjestelmäasiantuntijaa Vuosaaren toimipisteeseen vahvistukseksi nykyiseen 4 hengen tiiviiseen IT-tiimiinsä. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset sekä varmistamaan Nurmisen IT-infran toimivuuden että viemään sitä myös omalla osaamisellasi eteenpäin. Vastuullesi kuuluvat muun muassa käyttäjätuki ja laiteasennukset, sekä palvelinympäristön ja verkkoyhteyksien toiminnan varmistaminen. Lisäksi vastaat mm. verkkotulostimista ja palomuurista.

Edellä mainittujen vastuualueiden lisäksi tärkeänä osana rooliasi on organisaation järjestelmäkokonaisuuden ylläpito ja kehittäminen – vastaat yhdessä muun tiimin kanssa siitä, että CRM-, talous- ja laskutus-, puunkäsittely-, huolinta-, varasto- ja raportointijärjestelmät sekä asiakasliittymät pelaavat saumattomasti yhteen, joten ongelmanratkaisukyvyt tulevat tarpeeseen. Kehittämistoimenpiteet sen sijaan nousevat esiin liiketoimintayksiköiden tarpeista, jolloin pääset kantamaan kortesi kekoon bisnestä entistä paremmin palvelevien ratkaisujen luomisessa ja käyttöönotossa. Heti työsuhteesi alussa hyppäätkin muun tiimin mukaan uuden varastonhallintajärjestelmän käyttöönottoprojektiin. Pääset myös mielenkiinnostasi riippuen työskentelemään Nurmisen omien liiketoimintasovelluksien kehityksessä mm. sanomien määrittelyn ja testaamisen parissa yhdessä sovellustoimittajien ja muiden nurmislaisten kanssa.

Mikäli haluat päästä monipuoliseen ja ammatillisesti kehittävään rooliin osaksi tiivistä yhteistyötä tekevää ketterää IT-tiimiä, on tässä sinulle oiva mahdollisuus. Tiimikaverisi ovat monialaisia osaajia, eli sisäisiä vastuualueita jaetaan joustavasti mm. päivystystehtävissä menestymisen mahdollistamiseksi. Sinunkin odotetaan siis olevan luonteena oppimishaluinen ja -kykyinen, sekä kiinnostunut monipuolisesta ja varsin käytännönläheisestä työstä. Olet roolissasi tekemisissä niin sisäisten liiketoimintayksiköiden kuin ulkoisten toimittajien kanssa, joten ryhmätyöskentelykyvykkyyttä edellytetään omatoimisen otteen ohella. Vastuuta on siis roolissa tarjolla, joten kapeaa toimenkuvaa etsivälle tämä ei liene oikea paikka. Jos laaja-alainen kehittyminen tiiviissä tiimissä kiinnostaa, tarjoaa Nurminen mainion työssäoppimismahdollisuuden lisäksi pääsyn koulutuksiin osaamisesi edelleen kehittämiseksi. Roolissasi tulet tekemään yhteistyötä myös organisaation muiden toimipisteiden kanssa, joten toivomme, että pääset tarvittaessa matkustamaan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Tehtävässä menestymisen kannalta koulutustaustasi ei ole määräävässä roolissa, vaan tärkeämpää on keräämäsi työkokemus, myös opintojen aikana kerrytetty. Esimerkiksi verkkopuolen tausta tarjoaa hyvän lähtökohdan tehtävään, eikä toimialakokemus missään nimessä ole edellytys. Voit olla aiemmin toiminut hyvinkin erilaisessa toimintaympäristössä – tärkeintä on, että IT-infra on sinulle tuttua myös käytännön tasolla, ja tunnet seuraavat termit: Azure, SCCM, SQL, AD, GPO, TCP/IP, DNS, DHCP.  Käytännön kosketuspinnan ohella tarvitset vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja -halua monipuolisessa tehtävässä viihtymiseksi ja menestymiseksi.

Nurminen Logistics tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen, muokattavan ja ammatillisesti kehittävän toimenkuvan koulutusmahdollisuuksineen
 • Kompaktin ja yhteistyökykyisen tiimin ympärille
 • Panostusta työhyvinvointiisi mm. sairaskassan kautta

Nurminen Logistics odottaa sinulta kokemusta seuraavista:

 • Microsoft Office (365)
 • Verkko-osaaminen (ohjelmistot, laitteisto, TCP/IP)
 • Palvelimet (Windows Server)
 • Tulostimet (verkkotulostimien asennus, ongelmanratkaisu)
 • Palomuuri (säännöstön hallinnointi/viestintä palveluntarjoajan kanssa)
 • Työasemien vakiointi ja imagen hallinnointi
 • Konesaliratkaisut

Nurminen Logistics arvostaa kokemusta seuraavista:

 • Yhteistyö palveluntarjoajien kanssa IT-infran hallinnointiin liittyen
 • Järjestelmien välisten integraatioiden määrittely ja valvonta
 • SQL Server (hallinnointi ja SQL-kyselyt)
 • Virtualisointi (Hyper-V, VMWare)
 • Projektityöskentely tai jopa jo jonkinlainen projektipäällikkyys
 • Ymmärrys järjestelmien välisistä integraatioista
 • Logistiikka-alan laiteympäristö (trukkipäätteet, -tulostimet, verkot, kamerat, viivakoodinlukijat)

Kiinnostuitko? Lähetä meille ansioluettelosi sekä saatekirje, jossa kerrot hieman enemmän osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi viimeistään 6.1.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nurminen-logistics-infrataitoinen-jarjestelmaasiantuntija-12-2018. Älä suotta odota viimeiseen päivään, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja teemme haastatteluja jo hakuajalla.

Nurminen Logisticsista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.nurminenlogistics.fi/Etusivu/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen