Inside Sales Representative

Julkaistu 02.07.2019

MRC Global (Finland) Oy on osa amerikkalaista MRC Global Inc. -pörssiyritystä. MRC Global on yksi maailman johtavista putkistotuotteiden, teollisuusventtiileiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista. Pohjois-Amerikan ja Euroopan lisäksi yrityksellä on toimipisteitä mm. Kauko-Idässä ja Oseaniassa. MRC Global (Finland) Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Tämän reilun kymmenen vuoden aikana olemme tasaisesti kasvattaneet asiakaskuntaamme ja olemme tulleet tunnetuksi luotettavana ja asiakaskeskeisenä yhteistyökumppanina. Konttorimme ja varastomme sijaitsevat Vantaalla lentokentän kupeessa.

 

 

MRC Global etsii pohjoismaisen myyntitiiminsä tueksi kokoaikaista Inside Sales Representativea Vantaalle! Tässä roolissa tuet MRC Globalin myyntiä ja työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti myyntiprosessin tukemisen eri vaiheista, kuten tarjous- ja tilauskäsittelystä, toimitusvalvonnasta sekä lähtevien toimitusten hallinnasta. Saat myyjältä tarvittavat työkalut ja ohjeet tekemiselle, joiden avulla pystyt pitämään näpeissäsi esimerkiksi dokumenttien hallintaa sekä olemaan tukena myynnin ja projektien vaiheissa. Olet myös tarvittaessa suorassa yhteydessä MRC Globalin asiakkaisiin, päämiehiin sekä muihin eri projektien jäseniin. 

Työssä menestyminen vaatii sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen, hyvillä kommunikaatiotaidoilla varustettu, teknisestä myynnistä kiinnostunut tekijä. Emme edellytä, että sinulla olisi vielä kokemusta teknisestä myynnistä, vaan sen sijaan arvostamme intoa kehittyä ja oppia lisää alasta. Koska asiakkaamme toimivat Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa sekä Euroopassa, edellytämme hakijalta suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Odotamme hakijalta: 

 • Relevantteja opintoja, esim. kaupallisen tai teknisen alan opintoja
 • Työkokemusta myynnin tuesta tai toimistotehtävistä 
 • Oma-aloitteista ja toimeentarttuvaa asennetta
 • Kiinnostusta teknillistä alaa kohtaan
 • MS Office-taitoja, erityisesti Excel-osaamista 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  Lisäksi eduksi katsomme:

 • Aiemman työkokemuksen teknilliseltä alalta tai venttiili- ja putkistotuotteiden tuntemuksen
 • SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemisen
 • Ruotsin kielen osaamisen

MRC Global tarjoaa sinulle: 

 • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön, jossa opit monia eri tehtäviä ja toimintoja. Tässä roolissa pääset näkemään laajasti teknisen myynnin kenttää ja pääset monipuolisesti sen vaiheisiin mukaan
 • Mahdollisuuden toimia tärkeänä palasena pohjoismaisen liiketoimintamme kehittämisessä
 • Menestyksellisen ja vakavaraisen yrityksen turvallisuuden ja sen tarjoamat kehittymismahdollisuudet
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut, sekä miellyttävän ja joustavan työympäristön
 • Mahdollisuuden luoda uusia kontakteja ympäri maailmaa

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 15.7.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mrc-global-inside-sales-representative-7-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

MRC Globalista voit lukea lisää täältä: https://www.mrcglobal.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme MRC Globalin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Oletko sinä analyyttinen ja viihdyt numeroiden parissa? Kotimainen kiinteistöihin ja uusiutuvaan energiaan sijoittava sijoitusyhtiö Exilion etsii joukkoonsa osa-aikaista Junior Analystia!

Haemme (Junior) Account Manageria osaksi LINK Mobilityn Suomen organisaatiota.

Would you like a career-defining opportunity in a truly global consulting company? We are looking for an enthusiastic Consultant to join Mercer Finland Career team in Espoo!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen